folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Oyuna Geliyoruz Memleket!..

Oyuna Geliyoruz Memleket!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

• yascakucuk bunu yazdı:

-----------------------------

PathfindeR00 bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

Aklıma Cem Yılmaz geldi.

'Bırak sosyal mesaj vermeyi mayk alırım anahtarını' der birileri...

Yahu ne mesajı..

Senin sosyal memeleketinin sosyal kırlarında sosyal savaşlar oluyor, sen daha sosyal sosyeteden örnekler veriyorsun..

Anlamak önemlidir.

Sinirliim üstat ankamat azorluk çekiyorum , yanlış anladıysam açar mısın ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

Bizim derdimiz devletin ileriye gidişine değil, bölücülüğe & hainliğe karşı.

İyi de kardeşim bölücük varken devlet ilerlemiyor ki.

Bölücü hainler varken Devlet ilerlemez haklısın. O zaman ne yapılması gerektir kardeşim ? Bölücülük yapılırken ilerlemeye çalışarak olduğun yerde saymak mı ? Yoksa bölücüleri kaldırıp ilerlemeye çalışmak mı ?

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Ephesus 

bir çözümüm olsa peşinden koşarım , resmen paradox yahu..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Çözüm üretmeyelim de napalım hocam ? Vatanın bölünmesini, abilerimizin evlatlarımızın arkadaşlarımızın şehit olmasını mı izleyelim ? Vatan topraklarını birer birer ellerine almalarını mı izleyelim ? Hainliğe karşı tek çözüm Hainin kökünü kazımaktır. Gerekirse bütün Türk evlatları bunu yapmaya hazırdır.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Uygarlığın beşiğidir.Bu tarihinden dolayı birçok millet yerleşmiş , yaşamıştır.Ya göç etmişlerdir , ya kardeş olmuşlardır ya da yok olmuşlardır.Zamanla bu topraklarda ortak kültürler doğmuştur.O kavramı kullanılmamıştır.Tek kavram vardır kardeş kavramı.Kardeş olmayan ise yok edilmiştir ya da sürülmüştür.

Yok edilecek ya da sürülecekler o zaman hocam..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkler şöyle kötü davranıyo, böyle hak vermiyor, Ermenilere soykırım yaptı denirken azınlık hakları istenirken bu işin kökeninde

milliyetçi ayaklanmalar vardır ve bu durum Türklere Kürtlerle kardeşsiniz diye yapılan dayatmalarla çözülemez.

Bu yanlıştır çünkü Türklerin tarih boyunca başına ne geldiyse azınlıklara verdikleri haklardan ve hoşgörüsünden  kaynaklanmıştır.

Doğuda pkk ile çatışma oluyor olmasın! Askerler ölüyor ölmesin! Herkes kardeşçe yaşamalı yaşasın!

Ama Türk insanı bunu binlerce yıldır istiyor ve bunun için kendisinden vermesi gereken bütün tavizleri veriyor.

Ancak pkk ya destek veren kürt halkı ayrı bir devlet kurmak isteyen Şeyh Saidin arkasından giden insanlar

Türkleri tanımıyormuş gibi davranıyorlar. Bu durum böyle devam ederse Nİhal Atsızın da dediği gibi:

'Kürtler mevcut nisbetteki akıllarını başlarına devşirmeyerek yabancı kışkırtılara oyuncak olmakta devam ve kürt devleti hayali ardında koşarlarsa nasipleri yeryüzünden kazınmak olacaktır.'

vel hasıl kelam sorumluları iyi berlirlemek gereklidir.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:

Türkler şöyle kötü davranıyo, böyle hak vermiyor, Ermenilere soykırım yaptı denirken azınlık hakları istenirken bu işin kökeninde

milliyetçi ayaklanmalar vardır ve bu durum Türklere Kürtlerle kardeşsiniz diye yapılan dayatmalarla çözülemez.

Bu yanlıştır çünkü Türklerin tarih boyunca başına ne geldiyse azınlıklara verdikleri haklardan ve hoşgörüsünden  kaynaklanmıştır.

Doğuda pkk ile çatışma oluyor olmasın! Askerler ölüyor ölmesin! Herkes kardeşçe yaşamalı yaşasın!

Ama Türk insanı bunu binlerce yıldır istiyor ve bunun için kendisinden vermesi gereken bütün tavizleri veriyor.

Ancak pkk ya destek veren kürt halkı ayrı bir devlet kurmak isteyen Şeyh Saidin arkasından giden insanlar

Türkleri tanımıyormuş gibi davranıyorlar. Bu durum böyle devam ederse Nİhal Atsızın da dediği gibi:

'Kürtler mevcut nisbetteki akıllarını başlarına devşirmeyerek yabancı kışkırtılara oyuncak olmakta devam ve kürt devleti hayali ardında koşarlarsa nasipleri yeryüzünden kazınmak olacaktır.'

Doğru demiş kadın, ben kürdüm.Ulan ben kendime devlet istemiyorum ki ? Ne zaman böyle bir lüksü yaşadık kürtler olarak?

Ben Türkiyeye ulan arkadaş ben Türkiye için şunu yapıyorum memleket ilerliyor diyebileceğim birşey istiyorum.

Bir gavurla konuştuğumda ulan ben türküm biliyon mu ananızı ağlatıyoruz demek istiyorum.

Süpergüç bir Türkiye istiyorum.

Türkiye dediğim gibi olacaksa ölmeye razıyım ben...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

Bu yanlıştır çünkü Türklerin tarih boyunca başına ne geldiyse azınlıklara verdikleri haklardan ve hoşgörüsünden kaynaklanmıştır.

Doğru demiş kadın, ben kürdüm.Ulan ben kendime devlet istemiyorum ki ? Ne zaman böyle bir lüksü yaşadık kürtler olarak?

Ben Türkiyeye ulan arkadaş ben Türkiye için şunu yapıyorum memleket ilerliyor diyebileceğim birşey istiyorum.

Bir gavurla konuştuğumda ulan ben türküm biliyon mu ananızı ağlatıyoruz demek istiyorum.

Süpergüç bir Türkiye istiyorum.

Türkiye dediğim gibi olacaksa ölmeye razıyım ben...

Nihal Atısz kadın değildir.

Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

İşte sen şu noktada bütün bu konuda bölücü yanlısı takılanlara yada bize Türk Milliyetçiliği yapıyoruz diye laf söyleyenlere canlı örneksin.

Çünkü kendini Türk hissediyorsun. Çünkü Türk ruhuna sahipsin. Çünkü zamanında atalarının gördüğü iyi niyete şerefsizlikle karşılık verenlerden değilsin. Sen kürt kökenli olabilirsin ama kürt değilsin  bir TÜRKSÜN !

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Yahu neden Hüseyin Nihal Atsız diye yazmazsın ki?Bilmiyordum , öğrendim sayende =)

Toplam Hit: 6710 Toplam Mesaj: 49