Oyuna Geliyoruz Memleket!..
-
evet nihal atsız kadın değil ibnenin tekidir.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Kaç tane kitabını okudun
ya da ideolojisini ne kadar biliyorsun
ve ya nerden biliyorsun ibne olduğunu bi münasebetiniz mi oldu yoksa ?
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------Tek kelimelik anlatıma bile girilecek kadar zaman ayıramayacağım sana.. Sadece acıma duygusu...
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Güzel arkadaşlarım bu yazıyı yazmamın sebebi tbt de bile kardeşlerin kavga etmesidir.Yanlış olduğumu düşündüğünüz tek bir nokta dahi varsa söyleyiniz lütfen.
Yaşadığımız yer : Dünya , Anadolu
Bu torpaklar zamanın dünyanın gelişimine yön vermiş topraklardır.Doğal olarak çok değerlidirler.O kadar kalitelidirler ki izin versek , gelin topraklarımızı paylaşın desek 3. dünya savaşı başlar.Ekonomik gelişime çok uygundur, hem batı camiasına hemde doğu camiasına eşit uzaklıktadır.İthalat ve ihracat bu torpaklar üzerinden yapılır.Üzerinden geçen ticari yollar için tarih boyu savaşlar olmuştur.Olan savaşların gerçek sebebi %90 ticaret yollarıdır.
Uygarlığın beşiğidir.Bu tarihinden dolayı birçok millet yerleşmiş , yaşamıştır.Ya göç etmişlerdir , ya kardeş olmuşlardır ya da yok olmuşlardır.Zamanla bu topraklarda ortak kültürler doğmuştur.O kavramı kullanılmamıştır.Tek kavram vardır kardeş kavramı.Kardeş olmayan ise yok edilmiştir ya da sürülmüştür.
Sonuç olarak,
Arkadaşlar beraber Dünya denen merette iktidarı elden düşürmeyecek vaziyette olabilecek kadar güçlü bir alt yapıya sahipken neden ayrılıklar neden küsmeler darılmalar?
Neden ayrımlar? Neden yasaklar?Neden savaşlar?
Allah aşkına bırakın şu bizans oyunlarına yenilmeyi de gelin şu memleket denen cehverimizi kullanalım da Dünyaya hükmedelim.Dünyaya hükmetmemizin önünde tek bir engel dahi yokken neden bu ayrılıklar?
Cehver bakımından hangi ülke bizden üstün ? Bor, Toryum , Petrol(emin olun çok vardır)
İnsan gücü olarak azmıyız ? 80 milyon kişi.
Ordu olarak zayıf mıyız? Dünyanın ilk 5 ordusundan birine sahip olduğumuz garanti.
Uygarlığın tam ortasında değil miyiz?
Şu memlekette kötü bir yer gösterin yahu, işe yaramaz bir yer..
Ulan arkadaş birbirinize doğru düzgün davranın , saçmalamayın.Yok neymiş , Bünyamin Kürt , Rıza alevi , Ayşe fakir , Gencer faşist , Mustafa yaramaz , Hakan tıfıl...
Ne lan bu ayırım? Neden bu ayrım?
Kendimize çeki düzen verelim lütfen, oyuna geliyoruz..
-----------------------------Niye Dünya'daki diğerleriyle de kardeş olmuyon da hükmetmek istiyon, ortak hükmedin olmaz mı?
-
yascakucuk bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------böyle ibnelerin ideolojisi anlamak için kitap'larını okuyup pek değerli vaktimin ırzına geçmek istemem. kaldı ki ideolojisi gayet aşikar kürt şovenizm'i bildiğimiz tipik faşo.
-
bayzin bunu yazdı:
Sen kürtsün,sen alevisin şusun busun diye kimsenin dışlandığı yok.Ama ben kürdüm eziliyom ben kürdüm kendime özel toprak istiyom ben kürdüm Türkiyede yaşayacam kürt milliyetciliği yapacam diye diretirsen ayrıma tabi tutulursun.
+1Ben sanmıyorm ki hiçbir türk vatandaşı bir kürt P.K.K. yı desteklemediği sürece ayrım yapsın,dışlasın. Önyargı olabilir belki, fakat buda sebepsiz değilir, yaşananlar ortada. Eğer kendilerini açıkça ifade ederlerse inanıyorum ki hiç bir vatandaşımız, ben p.k.k. ya karşıyım bu ülkenin evladıyım diyen hiç bir kürdü türkten ayırt etsin.
Yıllardır bir kürt aile ile aynı sokakta oturuyoruz, ne bir kavgamız olmuştur nede birbirimize saygısızlığımız.
-
Asosyal bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------böyle ibnelerin ideolojisi anlamak için kitap'larını okuyup pek değerli vaktimin ırzına geçmek istemem. kaldı ki ideolojisi gayet aşikar kürt şovenizm'i bildiğimiz tipik faşo.
-----------------------------Ya anlatımında bir yanlışlık var ya da hiçbir şey bilmiorsun
Kürt şovenizmi nedir biliyormusun.
Hüseyin Nihal Atsız ne düşünüyor biliyor musun?
-
Asosyal bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------asosyal'ın sıçtığı an :) Okumuyorum diyosun ya, zaten okumadığın belli ve sakın okuma :)
cahil cühela, yazmayayım diyorum da bazen öyle sıçıyosunuz ki
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Güzel arkadaşlarım bu yazıyı yazmamın sebebi tbt de bile kardeşlerin kavga etmesidir.Yanlış olduğumu düşündüğünüz tek bir nokta dahi varsa söyleyiniz lütfen.
Yaşadığımız yer : Dünya , Anadolu
Bu torpaklar zamanın dünyanın gelişimine yön vermiş topraklardır.Doğal olarak çok değerlidirler.O kadar kalitelidirler ki izin versek , gelin topraklarımızı paylaşın desek 3. dünya savaşı başlar.Ekonomik gelişime çok uygundur, hem batı camiasına hemde doğu camiasına eşit uzaklıktadır.İthalat ve ihracat bu torpaklar üzerinden yapılır.Üzerinden geçen ticari yollar için tarih boyu savaşlar olmuştur.Olan savaşların gerçek sebebi %90 ticaret yollarıdır.
Uygarlığın beşiğidir.Bu tarihinden dolayı birçok millet yerleşmiş , yaşamıştır.Ya göç etmişlerdir , ya kardeş olmuşlardır ya da yok olmuşlardır.Zamanla bu topraklarda ortak kültürler doğmuştur.O kavramı kullanılmamıştır.Tek kavram vardır kardeş kavramı.Kardeş olmayan ise yok edilmiştir ya da sürülmüştür.
Sonuç olarak,
Arkadaşlar beraber Dünya denen merette iktidarı elden düşürmeyecek vaziyette olabilecek kadar güçlü bir alt yapıya sahipken neden ayrılıklar neden küsmeler darılmalar?
Neden ayrımlar? Neden yasaklar?Neden savaşlar?
Allah aşkına bırakın şu bizans oyunlarına yenilmeyi de gelin şu memleket denen cehverimizi kullanalım da Dünyaya hükmedelim.Dünyaya hükmetmemizin önünde tek bir engel dahi yokken neden bu ayrılıklar?
Cehver bakımından hangi ülke bizden üstün ? Bor, Toryum , Petrol(emin olun çok vardır)
İnsan gücü olarak azmıyız ? 80 milyon kişi.
Ordu olarak zayıf mıyız? Dünyanın ilk 5 ordusundan birine sahip olduğumuz garanti.
Uygarlığın tam ortasında değil miyiz?
Şu memlekette kötü bir yer gösterin yahu, işe yaramaz bir yer..
Ulan arkadaş birbirinize doğru düzgün davranın , saçmalamayın.Yok neymiş , Bünyamin Kürt , Rıza alevi , Ayşe fakir , Gencer faşist , Mustafa yaramaz , Hakan tıfıl...
Ne lan bu ayırım? Neden bu ayrım?
Kendimize çeki düzen verelim lütfen, oyuna geliyoruz..
----------------------------- -
günaydın