folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Oyuna Geliyoruz Memleket!..

Oyuna Geliyoruz Memleket!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:
    -----------------------------

Asosyal bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

evet nihal atsız kadın değil ibnenin tekidir.

Kaç tane kitabını okudun

ya da ideolojisini ne kadar biliyorsun

ve ya nerden biliyorsun ibne olduğunu bi münasebetiniz mi oldu yoksa ?

böyle ibnelerin ideolojisi anlamak için kitap'larını okuyup pek değerli vaktimin ırzına geçmek istemem. kaldı ki ideolojisi gayet aşikar kürt şovenizm'i bildiğimiz tipik faşo.

asosyal'ın sıçtığı an :) Okumuyorum diyosun ya, zaten okumadığın belli ve sakın okuma :)

cahil cühela, yazmayayım diyorum da bazen öyle sıçıyosunuz ki

okumadan okuyanların hal, hareket ve söylemlerinden ne mal oldugunu anlamak neden  bu kadar tuafına gidiyor alim insan. kendileri ile zıt görüşe sahip her insana cahil cühela diyenler bana göre en büyük cehaleti icra ettiklerinin farkında değiller. ben kürdüm bu nihal atsız faşosu kitaplarında tek bir cümle ile dahi olsa ırkımı katletmekten bahsediyorsa bu benim için onu okumamak için yeterli bir sebeptir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

evet nihal atsız kadın değil ibnenin tekidir.

Kaç tane kitabını okudun

ya da ideolojisini ne kadar biliyorsun

ve ya nerden biliyorsun ibne olduğunu bi münasebetiniz mi oldu yoksa ?

böyle ibnelerin ideolojisi anlamak için kitap'larını okuyup pek değerli vaktimin ırzına geçmek istemem. kaldı ki ideolojisi gayet aşikar kürt şovenizm'i bildiğimiz tipik faşo.

uuuuhh atsız ata kürt şöveniymiş öğrendiğim iyi oldu ben hep maocu bi komünist olduğunu sanırdım

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Asosyal gerçekten yazık sana. H.Nihal Atsız'ın adından başka hiçbişeyinden haberin yok burda gelmiş laf oyunları yapıyosun. Sen bildiğin yolu ilerle bilmeden etmeden konuş laf gevele saçmala sıç sıva vs vs.

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

okumadan okuyanların hal, hareket ve söylemlerinden ne mal oldugunu anlamak neden  bu kadar tuafına gidiyor alim insan. kendileri ile zıt görüşe sahip her insana cahil cühela diyenler bana göre en büyük cehaleti icra ettiklerinin farkında değiller. ben kürdüm bu nihal atsız faşosu kitaplarında tek bir cümle ile dahi olsa ırkımı katletmekten bahsediyorsa bu benim için onu okumamak için yeterli bir sebeptir.

sen sürekli böyle ben kürdüm demeye devam edersen karşına bir o kadar ben Türküm diyen insan çıkar sen de kalkar onlara faşist dersin

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Asosyal gerçekten yazık sana. H.Nihal Atsız'ın adından başka hiçbişeyinden haberin yok burda gelmiş laf oyunları yapıyosun. Sen bildiğin yolu ilerle bilmeden etmeden konuş laf gevele saçmala sıç sıva vs vs.

hocam atsızı desteklemek bölcülüktür diye düşünüyorum. Bunu burdan çıkartıyorum ben.

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.

Tanrı yardımcın olsun!

Nihâl Atsız
    4 Mayıs 1941 

içimizdeki düşmanlar kısmına bakacak olursak bizi bilmem kaç parçaya ayırmıştır ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

hocam atsızı desteklemek bölcülüktür diye düşünüyorum. Bunu burdan çıkartıyorum ben.

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.

Tanrı yardımcın olsun!

Nihâl Atsız
    4 Mayıs 1941 

içimizdeki düşmanlar kısmına bakacak olursak bizi bilmem kaç parçaya ayırmıştır ...

bu ne ak. butun dunya dusmanmi :S ne bu savas yanliligi :S

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Ha Nihal Atsız, Ha Adolf Hitler, Ha Öcalan iti hepsi aynı al birini vur ötekine...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Nihal Atsız o günkü duruma göre onu yazmıştır. Günümüze bakıldığında bazı hatalar olabilir. Ben sana şöyle açıklıyım hocam geçmişe döndük diyelim.

Yazacaklarımdan kimse alınmasın gücenmesin arkadaşlar tekrarlıyorum " KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN HERKES TÜRKTÜR "

Ermeniler, Kürtler tamam. Çerkezler Türk asıllı değildir hatta başka dilleri bile vardır. Abazalar çerkezlerden yine. Boşnaklar zaten Türk asıllı değil.  Arnavutlar Türk asıllı değil. Bizim burada Pomak köyleri var burada bile kendi farklı dillerinde konuşuyorlar. Gürcüler Türk asıllı değil ki Nihal Atsız çok iyi tahmin etmiş başbakan gürcü asıllıdır.(Sakın diğer gürcüler alınmasınlar.) Çeçenlerde çerkezlerdendir. Lazlarda Türk kökenli olmamasına rağmen şu an çoğu Türkten daha çok Türk Milliyetçisidirler kendi bölgelerinde pkk ve yandaşlarına göz açtırmazlar pkk bu yüzden kuzeyde en az şekilde barınabilmiştir Lazlar en ufak pkk eyleminde bile ağızlarının payını verir.

Şunuda unutmamak gerekirki Nihal Atsız'ınkiler birer öngörüdür ve öngörülerin hata payları vardır.

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

insan olmayı öğrenmeli önce.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Nihal Atsız o günkü duruma göre onu yazmıştır. Günümüze bakıldığında bazı hatalar olabilir. Ben sana şöyle açıklıyım hocam geçmişe döndük diyelim.

Yazacaklarımdan kimse alınmasın gücenmesin arkadaşlar tekrarlıyorum " KENDİNİ TÜRK HİSSEDEN HERKES TÜRKTÜR "

Ermeniler, Kürtler tamam. Çerkezler Türk asıllı değildir hatta başka dilleri bile vardır. Abazalar çerkezlerden yine. Boşnaklar zaten Türk asıllı değil.  Arnavutlar Türk asıllı değil. Bizim burada Pomak köyleri var burada bile kendi farklı dillerinde konuşuyorlar. Gürcüler Türk asıllı değil ki Nihal Atsız çok iyi tahmin etmiş başbakan gürcü asıllıdır.(Sakın diğer gürcüler alınmasınlar.) Çeçenlerde çerkezlerdendir. Lazlarda Türk kökenli olmamasına rağmen şu an çoğu Türkten daha çok Türk Milliyetçisidirler kendi bölgelerinde pkk ve yandaşlarına göz açtırmazlar pkk bu yüzden kuzeyde en az şekilde barınabilmiştir Lazlar en ufak pkk eyleminde bile ağızlarının payını verir.

Şunuda unutmamak gerekirki Nihal Atsız'ınkiler birer öngörüdür ve öngörülerin hata payları vardır.

belki doğruluk payın var ama şunu unutmamak gerekiyor kafatası milliyetçiliği düzeyindeki milliyetçilik her zaman bölünme getirir bunun en güzel örneği yugoslavya. dediğin gibide olabilir hocam nihal atsızınkiler bir öngörüde olabilir. Ama kullandığı üslup çok sert kürdün kökünü kazımak gibi bir terim kullanılırsa karşı milliyetçilik hemen cereyan eder. Bu ve bunun gibi bölünme ortamına zemin hazırlayacak tüm ideolojilerden, fikirlerde, şahıslardan uzak durmanın gerekli olduğu kanısındayım.

Aslında türkiye cumhuriyeti atatrükün inkılapları temelinde kurulduğu için çözümleride ona göre olmalıdır. Yani türkiye binasına ırkçılık katı çıkılamaz çıkılmamalı çünkü temel buna müsade etmiyor. Milliyetçilik düzeyi atatürkün tarif ettiği şekilde olmalıdır. Buna sende parmak bastın fakat etnisitelerini tamamen unutmalarını istedin. Türkiye cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlanan herkes türktür. bu bir etnik tanım değil bir kültürel tanımdır. Ben etnik olarak bir arnavutum fakat kimliğim var ve kağıtlarda türk olarak gözüküyorum ve bu pasaportla dolaşmaktan gurur duyuyorum.

nihal atsıza gelince bu adam beni bu vatanın içerideki bir düşmanı oalrak teyit ettiği için tam anlamında objektif yargılamamı bekleme fakat yinede + ve - yönlerini saymak gerekiyor. türk gençliği arasında alman nazizmi, italyan faşizmi, rus komünizm harketleri yükselirken atsızın kalemi sayesinde bunlara karşı hareket edilebilmiş ve nitekim belirli bir seviyede tutulması sağlanmıştır. öte yandan doğuduğunda insanların kendi seçimi olmayan birşey yüzünden (ırkı) anlamsız olarak yargılayıp ayırdığı içinde bu adam desteklenmemelidir.

Bizler anadolu insanı olarak her zaman türlü problemlerle baş etmek zorunda kalmışıszdır. Osmanlı döneminde iran tehlikesi şiilik yüzünden, yıkılış döneminde ermeniler yüzünden (osmanlıya sadakatlerini mektupla iletenler hariç), cumhuriyet döneminde sağ-sol kavgası yüzünden ve son dönemlerde kürt türk ayrımcılığı yüzünden sürekli ipler kopma noktasına gelmiş bir türlü halat olamamıştır. Bizim en büyük zenginliğimiz farklılıklarımızdır. Bizler anadoluyuz, bizler türküz, bizler türkiyeyiz. Her zamankinden daha çok birbirimize bağlanmak zorundayız.

Dağda bulunan beyni yıkanmış yaramaz kardeşlermize gelince ordumuzun verdiği yanıt en güzelidir. mermi atmasını bildiği gibi hastaneye yatırmasınıda bilir, bunu yapmasındaki en büyük sebep onu bu toprakların evladı bu ülkenin asi bir vatandaşı olarak görüp onu geri kazanmayı hedeflemesidir. tabiki arada o*ospu çocukları çıakcaktır. her iki taraftanda, ama bir imapratorluk terbiyesi almış insanlar olarak bunların üstesinden geleceğimize adım kadar eminim.

BİZLER BİRİZ ! (sen, ben, tbt, bakkal amca, okul hocam, sokağım, mahallem, TÜRKİYEM ;)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 6712 Toplam Mesaj: 49