Para Beni Bozmaz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnsanların Duyguları,Para ile vicdan arasına sıkışmış...Şeytan her an her yerde Dürte Bilir...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

amına bile koyardı

paranın dibine vuran, ama kendini maneviyata adamış çok adam var hacı..

Sonuçta illaa herkesi bozacak diye birşey yok.

Hea beni çok pis bozardı kıçı başı dağıtırdım çok param olsaydı diye düşünüyorum .. 

CEO tarafından 02/Oca/13 09:56 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

piyango hayali yaparken sıra bana geldi. dedim ilk önce bi jip alırım işe onunla gider gelirim.
    düşünün işte jip alıyorum param var yine çalıştığım iş yerine gidip geliyorum :|

tabi para bende olsa herşey farklı olabilirdi :F

rahat 300.000 lirasını sarısın hatunlarla yerdim :W

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

cocukluk arkadasimin dayisi piyangodan 2 kere cok buyuk para tutturmustu.Milletin gozune batmasin diye 105 milyar dediler ama adam altina 2010 model mercedes ve babasinada jip almisti o zamanlar.Bizim arkadas zaten kendisi soledi bana 105 den fazla ama biz az soledik millete diye.

Adam ondan sonra amerikaya gitti 6 ayda yedi geldi parayi.Anlattigina gore son parasiyla Victoria Secret mankenlerinden birini sikmis.O son parayi ona yedirmeseymis 1 sene daha kalacak parasi varmis.

Suan adamin mercedes yok normal bir arabasi var babasindaki jipde kazada pert oldu.

Victoria Secret'taki mankenler parayla kıçını siliyo piyango parasıyla z*kebilirmisin o karıları paranmı yeter hacı.

Bence senin adam biraz fazla sallamış, para tutmuş olabilir ona eywallah'ta victoria secret'taki hatunları öyle önüne gelen z*kebilseydi

karılarda o fizik kalırmıydı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Şimdi şöyle bir durum var; para önceden yani doğuşundan itibaren varsa yani ailede varsa zaten yokluğunu hissetmediğin için varlığında da çok bir değişim yapmaz. Kendini yetiştirdiğin duruma göre para varken de o çizgide olursun ama yokluktan birden multi milyonerliğe zıplarsan illa ki bir değişim olur.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Belli bir paradan sonra para aracı olmaktan çıkıyor, motive etmiyor insanı. Başka şeyler devreye giriyor maslovun teorisine göre şu an sen ikinci aşamadasın,

http://tr.wikipedia.org/wiki/Maslow_teorisi

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

para beni bozmaz hocam. neden mi; ben suanki halimden isimden yaptiklarimdan cevremden mutluyum. dahasini kazanmaya calismiyorum bile. herkesin bir hayali vardir ya. benim hayallerim hic buyuk olmadi. 

tabiki bozmaktan kastinin ne olduguda onemli. cevrenin degisip eski arkadaslara sirtini cevirmen ise evet bu anlamda beni bozmaz. burnumu kaldirmaz milyar dolarlar da kazansam ayni sekilde kosedeki pazarcidan alirim, fark su olurki 10 saat degilde 5 saat calisir aradaki 5 saati aileme ayiririm bunun disinda para veya parasizlik beni bozmaz dedigim gibi.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Psikolojik açıdan bakarsam eğer para bir anda ve çok gelirse herkesi bozar bu bir gerçek. Ama para birikimle uzun vadede ve emekle gelirse boyutu önemli değil insanı hiçbirşekilde bozmaz. Çünkü kıymeti bilinir.

DrKill tarafından 02/Oca/13 17:46 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

şimdi diyorum ki elime milyon dolarlar geçse değişmem ben o saf çocuğum ama bir yanımda diyorki olum ahmet doğduğundan beri yarım yamalak yaşadın eline sağlamından para geçse beni siken yok mu diye bağırırsın

Hocam bu yorum konuya verilebilecek en güzel cevap açıkçası :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

akıllı olmayan adamı salak salak para harcayan adam zaten bozulmuştur herkesin büyük de olsa hayali olur bana  piyangodan para cıksaydı ilk işimdi bmw x6 beyaz istiyordum yanımda siyahin geçişini görünce siyah tercih ediyom :D büyük bir yazlık büyük bir ev  neden ev dersen kücük bir evde yaşıyom .W

Break Dance Bboy MaxeL
Toplam Hit: 8451 Toplam Mesaj: 63