Para Beni Bozmaz.
-
samimi olayım, beni bozar. ama bir tanıdığımı bozmaz.
-
beni bozmaz hacı valla çıksa o para çok güzel projelerim var onları yapacamdaişte yok amk kendim yaratmaya çalışıyorum o parayı :)
-
gazman bunu yazdı
eskiden mutlulugun para oldugunu saniyordum.degilmis/ simdi 100 trilyon verseler almam tereddutsuz
hocam bisssssssssssssssssssaniye ya anlayamadım :D
-
EnableTurk bunu yazdıgazman bunu yazdı
eskiden mutlulugun para oldugunu saniyordum.degilmis/ simdi 100 trilyon verseler almam tereddutsuz
hocam bisssssssssssssssssssaniye ya anlayamadım :D
HOCA BULMUŞ PARAYİ HACI :dDDDDDDDDDDDDD
-
amk para mutluluk değildir diyenleri öldüresim geliyor. O sadece fakirlerin kendilerini tatmin etmek için uydurdukları bir söz.
(yanlış anlamayın, paraya tapmıyorum, ve zengin değilim.)
-
Tengri bunu yazdı
amk para mutluluk değildir diyenleri öldüresim geliyor. O sadece fakirlerin kendilerini tatmin etmek için uydurdukları bir söz.
(yanlış anlamayın, paraya tapmıyorum, ve zengin değilim.)
+1
-
Para, ancak parayı bilmeyen insanları bozmaz.
-
Diyelim bozmadı
İllaki Evin değişecek , Araban değişecek
şimdi bizim mahallede 3 katlı müstakil dayalı döşeli boyalı falan güzel bi evin önünde 2013 model jeep + spor araba ?
fll marka kıyafetle ler + kahve de okey ?
huyun suyun değişmedi diyelim bazı şeylerin değişmesi dışardan öyle görünecektir .xötü kalktı parası yokken söyleydi şimdi böyle gibi gibi gibi uzar bu mevzu
yılbaşı para vuran bilet resmini (fotoşoplu) facede paylaştım yeminle 1saat sonra kaldırmak zorunda kaldım evlenme teklif eden oldu ?
zengin değilim ama bu kadar fakirin arasında paralı olmak zore
-
kimseyi takmıyom o zamanda takmam değişiklik olmaz yani haa tabanvay olmaz range olur ev kira olmaz villa olur o kadar
-
Tengri doğru demiş. Para mutluluk değildir vs bunlar fakirlerin kendilerini avutmak için uydurdukları söz işte. Bende zengin biri değilim. Ama parayla pek ala mutluluğu bulursun.