Para Beni Bozmaz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Para mal ve hizmet almak için değişim aracıdır ve para mutluluk getirmez diyenin amına koysunlar, param varken çok daha mutluydum. Bakın şöyle izah edelim: Daha iyi bir ev, daha iyi bir iş, daha iyi bir araba, daha fazla eğlence, daha fazla dinlenme, daha fazla zaman. Paran varsa sosyal çevren de değişir, yılbaşını boktan bir konserde değil şahane bir mekanda geçirirsin. Doğumgünlerinde arkadaşlarına güzel hediyeler alırsın, ihtiyacı olana yardım eder minnet kazanırsın, yardım eden, eğlenen, eğlendiren birisi olursun ki bütün etkileri pozitiftir. Kadın olayına değinmiyorum bile. Para kutsal bir şeydir insana mutluluk getirir ama kalkıp da para kazanacağım diye ibnelik yapmanın bir anlamı yok, ahlaki legal yollardan kazanmaya bakacaksın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacım onu bunu şunu ya da diğerini geçin. Herkesin bi fiyatı vardır. Kim ne derse desin yemem. Bir meblağdan sonra herkes değişiyor.

Ha dersen ki işte şu kadar para beni bozmaz ona inanırım.

Ama sanmam ki feriştahı gelsin o bozulmam diyenlerin 1 trilyon euroyu koy önüne napıcak :)

En güzeli karnın doyuyosa otur şükret fazla para peşinde koşan elbet birgün bozulur.

Toplam Hit: 8450 Toplam Mesaj: 63