Parapsikoloji İle İlgilenen Müridler?
-
beyler aramızda telekinezi,astral seyehat,duru görü,manyetizm yada ipnoz-telkin ile uğraşan varmı ?
-
var noldu?
-
bi konu vardı hocam bakim bi sn
Astral seyahat şarlatanlarına kol gibi soru :I 2212 12/06/2008 1:54:25 PM Astral seyahat yapabilen varmi 5834 05/05/2008 12:14:48 AM -
tamam a.q yok bişey :D hemen tersliyonuz
-
geleceği bilme (her zaman değil önce çalışma yapılıyor sonra izni kalbel vuku oluyor)
depremi bilme (yakındaysa)
size saçma gelebili ama gerçek yaşanmış olaydır.. beyin dalgasıyla suni deprem yaratma)
bide gene herzaman olmayan çalışılarak yapılan.. karşındakinin fikrini kararını değiştime gibi şeyler..
tabi ben çalışarak yapıyom.. işin içine girmiş derin adamlar sürekli o halde oldukları için istediği zaman yapanda vardır..
tabi şimdi nasıl olur yaparsın diyenler olur.. yapıyoum güzel kardeşim.. doğuştan yetenek fln da değil hepsi e eşit emce kare formulü içinde makul şeyler
ama anlat desen bedevaya anlatılmaz.. parayada anlatılmaz.. anca güvendiği kimseye ..karıncayı incitmeyen kimseye .. olayı kaldırabilcek korkmıycak kimseye anlatılır.. bu ağır bi yüktür..
başkası öğrenmesin diye değil..
öğrenenin zararına olabileceği için anlatılmaz...
konuyu açan arkadaş varsa seninde yapabildiğin bikaç numara haberleşelim..
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------geleceği bilme (her zaman değil önce çalışma yapılıyor sonra izni kalbel vuku oluyor)
depremi bilme (yakındaysa)
size saçma gelebili ama gerçek yaşanmış olaydır.. beyin dalgasıyla suni deprem yaratma)
bide gene herzaman olmayan çalışılarak yapılan.. karşındakinin fikrini kararını değiştime gibi şeyler..
tabi ben çalışarak yapıyom.. işin içine girmiş derin adamlar sürekli o halde oldukları için istediği zaman yapanda vardır..
tabi şimdi nasıl olur yaparsın diyenler olur.. yapıyoum güzel kardeşim.. doğuştan yetenek fln da değil hepsi e eşit emce kare formulü içinde makul şeyler
ama anlat desen bedevaya anlatılmaz.. parayada anlatılmaz.. anca güvendiği kimseye ..karıncayı incitmeyen kimseye .. olayı kaldırabilcek korkmıycak kimseye anlatılır.. bu ağır bi yüktür..
başkası öğrenmesin diye değil..
öğrenenin zararına olabileceği için anlatılmaz...
konuyu açan arkadaş varsa seninde yapabildiğin bikaç numara haberleşelim..
-----------------------------
Anlat mürit :| -
yeri değil hacam şimdi yapmaya kalkanlar olur . akşam akşam biyerlerini sakatlarlar. yeçekimsiz ortamda uçayım derken..
şaka bi yana herkesin yiyeceği nane değildir.tadı bi hoştur..
güç açığa çıkmadan önce güç kontrolünü TAMAMEN öğrenmek gerektirir. tam bilmeden doğaçlama yaparım derseniz. zararını siz çekesiniz. benim ilk zamanlar başıma geldiği gibi.. yoksa ya siz gücü kontrol edersiniz. ya güç sizi kontol eder.. paralel evren v.s. olayına iç girmiyom...
çalışmayı korkudan yarıda kesip.. deliren keçileri kaçıranlar vardır...
velhasıl tehlikeli iştir..
-
telekinezi denedim kağıdı bükmeye çalıştım ama başaramadım :) diğerlerini denemeye kalkmadım daha ayrıca telekinezide çok zorladım ama o gücü tam anlamıyla kontrol edemıyorum zor oluyopr gerçekten ayrıca çok sessiz bir ortam lazım :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
telekinezi denedim kağıdı bükmeye çalıştım ama başaramadım :) diğerlerini denemeye kalkmadım daha ayrıca telekinezide çok zorladım ama o gücü tam anlamıyla kontrol edemıyorum zor oluyopr gerçekten ayrıca çok sessiz bir ortam lazım :)
-----------------------------bak işte bi yanlış.. gitmiş zor bişeyden başlamışın... maddeye etki etmek veyahut taşı altına çevirme fln(SİMYA) ilmi orta dereceli bi iş..
yapçak olanlara tavsiyem başlangıç için ilk yapçağınız. ışık hızını geçin bikaç kere.. zamanda ileri geri yapın.. sonra işi ilerletince baktınız oluyo mekanda sağa sola yapın.. aynı anda bikaç mekanda gözükme fln.. en kolay bu ikisidir..
ÇOK ÇOK ÖNEMLİ NOT:başlangıç için NE OLURSUN OLSUN İLERİ ZAMANDAN ALDIĞINIZ BİLGİLERE GÖRE HAREKET ETMEYİN.. yoksa ileri zamanda bişeyi değiştirince yerine ne gelceği belli olmuyo..
yerçekimi kaldırma.. kalp durdurma(gerçi bunu artık herkes yapıyo ama) , simya , tele kinetik. fln daha sonraları deneyin..
dediğim en kolayı bu ikisidir.. ayrıyeten bide yemek yemeden yaşamak vardır..çok kolay. 40 gün boyunca sadece 40 üzüm tanesiyle yaşayan derviş aslında çokta büyük bi evliya fln değildir.. bana hass.tr diyenlere referans olarak H.R.MANEK i gösterebilrim. yaptığı çok basit. ben 30 günden sonra sıkıldım.. baktım oluyo.. a.q. dedim yemeğin tadını almak varken.. :D
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bak işte bi yanlış.. gitmiş zor bişeyden başlamışın... maddeye etki etmek veyahut taşı altına çevirme fln(SİMYA) ilmi orta dereceli bi iş..
yapçak olanlara tavsiyem başlangıç için ilk yapçağınız. ışık hızını geçin bikaç kere.. zamanda ileri geri yapın.. sonra işi ilerletince baktınız oluyo mekanda sağa sola yapın.. aynı anda bikaç mekanda gözükme fln.. en kolay bu ikisidir..
ÇOK ÇOK ÖNEMLİ NOT:başlangıç için NE OLURSUN OLSUN İLERİ ZAMANDAN ALDIĞINIZ BİLGİLERE GÖRE HAREKET ETMEYİN.. yoksa ileri zamanda bişeyi değiştirince yerine ne gelceği belli olmuyo..
yerçekimi kaldırma.. kalp durdurma(gerçi bunu artık herkes yapıyo ama) , simya , tele kinetik. fln daha sonraları deneyin..
dediğim en kolayı bu ikisidir.. ayrıyeten bide yemek yemeden yaşamak vardır..çok kolay. 40 gün boyunca sadece 40 üzüm tanesiyle yaşayan derviş aslında çokta büyük bi evliya fln değildir.. bana hass.tr diyenlere referans olarak H.R.MANEK i gösterebilrim. yaptığı çok basit. ben 30 günden sonra sıkıldım.. baktım oluyo.. a.q. dedim yemeğin tadını almak varken.. :D
-----------------------------nasıl yani anlamadım ilk olarak mekanda ve zamanda yolculuklamı başlamam lazım
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ATIYON gibime geliyo =/
ışık hızı falan ne ayak? taş altıın falan varsa böle bişe senle ticaretye falan atılalım :|