folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parapsikoloji İle İlgilenen Müridler?

Parapsikoloji İle İlgilenen Müridler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Hocam senin şu anda iddia ettiğin,istenilen nesnelerin altına çevrilebileceği mi?

Sufiler bunu yapabiliyorsa,piyasadaki arz-talep dengesini gözetip,ona göre mi belli periyodlar içerisinde piyasaya altın sürmektedirler.Ya da sufilerin bu yetenekleri olduğunu bilen kişiler sufileri altın üretimi için kaçırmakta mıdır?

Zamanda ileri-geri gidebilen sufilere At Yarışında büyük rakamlarla oynayan para babaları ne gibi teklifler yapmaktadır?

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    geleceğe dönüş filmi gibi olmuş bura ilgiyle izliorum ama imkansız gibi geliyo bana zamanda gidip gelmek :/
    harbiden olay acayip sardı "lost neymiş a.q "dedirten bi durum çıkmış ortaya...ilgiyle izliyor devamını bekliyoruz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, astral seyahatle Umre yapabileniniz varmı ? Banada anlatın bi zahmet, rahmetli olmadan neneyi bi götürüp getiriim :l 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=telekinezi&folderid=61106

buyur hocam bak bi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

Hocam senin şu anda iddia ettiğin,istenilen nesnelerin altına çevrilebileceği mi?

Sufiler bunu yapabiliyorsa,piyasadaki arz-talep dengesini gözetip,ona göre mi belli periyodlar içerisinde piyasaya altın sürmektedirler.Ya da sufilerin bu yetenekleri olduğunu bilen kişiler sufileri altın üretimi için kaçırmakta mıdır?

Zamanda ileri-geri gidebilen sufilere At Yarışında büyük rakamlarla oynayan para babaları ne gibi teklifler yapmaktadır?

ama kimiside daha bi diyojen.. genelde sufiler onlar işte.. dünyaya paraya tamha etmezler..daha başka bişeyi ararlar..

kimiside istidraçla yapar.. gerçekten bu işlerle uğaşıp çok zengin olan insanlar var.. bi LOTO dan.. ama adam kendini niye deşifre etsin ki.. çok nadir. benim bildiğim bi kişi vardı böyle oda ne müslüman ne ateist arası bişeydi.. 

yada herşeye nötR bakan biride olabilir.. sadece günlük çerez parasını çıkarır.kalan vaktinde ilme irfana verir kendini..

yani gücü olan birinin gücü neyde kullanacağı ona kalmış..

dünya görüşüyle..ilgili.. 

yada ona empoze edilen dünya görüşüyle..

Allah şüphesiz GANİ dir.. gökten inen sofradan but aşırmaya hacet yoktur... O sofra bitip tükenmez vesselam :D 

Ayrıca çok şekersin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Kopar bizi Spacheata.

Zamanda ileri geri nasıl gideceğimi söyle bana ben de sana zamanında ileri gitmemen gerektiğini söyeleyeyim xD 

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:

Kopar bizi Spacheata.

Zamanda ileri geri nasıl gideceğimi söyle bana ben de sana zamanında ileri gitmemen gerektiğini söyeleyeyim xD

tamam lan günah benden gitti.. iyiliğim tuttu nedense bu gece...

o zaman akadaşlar şöyle yapalım.. bildiğim bilgileri sizlerle paylaşçam.. 

ama bu 2HAZIR ÇORBA gibi gibi bi şey değil.. fomülünü vereyim hemen akşam yemeğine çıksın.. çünkü şimdiye kadar hiç kimseye öğretmedim ben bu işleri.. herşeyide ele geçmesin diye yazıya dökmeden hafızaya alarak yaptığımız için elde dökümanda yok..

ama ilerleyen günlerde fiziksel olarak kanatsız naSıl uçulur..tüm medeni aleme. anlatçam SÖZ 

yok lan sade size anlatsam yeter.. herkes bilmesin yine böyle daha eğlenceli :D  

ama benim aradığım içinizde varmı başka böyle özel yetenek.. ah bi o şey vardı .. uzun saçlı çocuk fenomene çıktıydı.. o daha buralarda mı? 

Ayrıca çok şekersin :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    burdayim :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

--------------------------------------------------------------------------------
    * KAĞIT-İĞNE YÖNTEMİ

--------------------------------------------------------------------------------
    2. Malzemeleri hazırlayın.
    Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.

Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın).

------------------------------------------------------------------------------------

oksijen  arkadaş bunu yazmış  kagıdı katlama şeklini resim falan olmadıgı için görmedim  ancak 7*7  a4 kagıdından kesitğim bir parca kağıdı

mause ped in üstüne batırdıgım dikiş iğnesinin üstüne koyduktan sonra yaklaşık 2 dk geçmeden kağıt bir gemi gibi sağa sola sallanmaya başladı
    önce korkar gibi oldum ama gözlerim çok ağrıdı.

SONUÇ...  insan zekasını ve içindeki o bilinmeyen gücü kullanarak çok şey yapabilir.neyseee benden bu kadar oldu. sıra kaşıkta bakalım onu da eğebilecekmiyim.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu Konuyu bende İlgi İLe İzliyorum, Özellikle Headbanger, Kopardın beni Allah İyiliğini versin. :)

Zamanda Geriye gitmek neki, Bunu ben her gün yapıyorum Spacheta ... :) Anılarıma 30 Yıl Öncesine bile gidebilyom mesela... Amam Dahada geri gidebiliyosan Helal Olsun..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 5883 Toplam Mesaj: 48