Parapsikoloji İle İlgilenen Müridler?
-
Spacheata neredeyse 3 sene oldu astral seyahat ile alakali okumadigim yazi arastirmadigim yer kalmadi.Benim bulundugum yerde para karsiligi astral seyahat ogretenler ve bu tur seyler ogreten bi grup var .Illaki ogrenecem diye kafama takmistim ve paraya kiyacaktim.
Astral seyahat herkesin yapabilecegi is degildir biliyorum .Yani oyle buyu yapar gibi sunu al sunu suna kat karistir suraya dok hoopp hazir.OLmuyor iste.
Msn den bi ara konussak olur mu? Ozel mesaj atarim sana.
-
Bilmiyorum Bu bi Film vardı, Jumper Adında Onu seyredeniniz varmı, Orada Çocuk, Düşündüğü yada resmine baktığı yere Zıp diye Işınlanarak gidiyordu... Bizim burada da Bunu yapabildiğini Söyleyenler var...
Çok Enteresan, adam bide Kapı İhtiyacı olmadığından istediği Bankanın kasasının içine giriyo istediği kadar para indiriyordu kasasına... Film manyak bişey Seyretmeyenler Seyretsin... :)
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------bu konuda bildiğiniz gibi hindistan. uzakdoğu fln daha bi aşmış derler.. :D ama aslını söylim.. şuan bilinen en sağlam yetenekler ortadoğunun ve dünyanın en süper yetenekleri şuan yahudilerin secret (SIR) okulunda yetişiyor..ve musevi görüşe hizmet ederler..bu secret school un newyork ta olduğu bir rivayettir. tam bilmiyom nerde...
peki diyceksiniz sen nerden biliyon bu okulları? dediğim gibi olymposun bi dünya görüşü yada amacı yoktur.. ve her görüşten insan gelebilir toplantılara.. karma bir grupta da çok çeşitli enfarmasyon duyabiliyorsunuz.
-----------------------------bize zamanda ileri geri yapmayı öğretecektin. :) YALAN MI OLDU ???
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------bu konuda bildiğiniz gibi hindistan. uzakdoğu fln daha bi aşmış derler.. :D ama aslını söylim.. şuan bilinen en sağlam yetenekler ortadoğunun ve dünyanın en süper yetenekleri şuan yahudilerin secret (SIR) okulunda yetişiyor..ve musevi görüşe hizmet ederler..bu secret school un newyork ta olduğu bir rivayettir. tam bilmiyom nerde...
peki diyceksiniz sen nerden biliyon bu okulları? dediğim gibi olymposun bi dünya görüşü yada amacı yoktur.. ve her görüşten insan gelebilir toplantılara.. karma bir grupta da çok çeşitli enfarmasyon duyabiliyorsunuz.
bize zamanda ileri geri yapmayı öğretecektin. :) YALAN MI OLDU ???
Evet yav öğrenmek istiyoruz,bildiklerini anlat hacı... -
HolySeclorum bunu yazdı:
1905 bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
Evet yav öğrenmek istiyoruz,bildiklerini anlat hacı...
-----------------------------spacheatanın uydurmalarını boşverin.. sadece lafta.. güya öğretecekti, öğretmediğine göre kolpa.
-
1905 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
1905 bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
Evet yav öğrenmek istiyoruz,bildiklerini anlat hacı...
-----------------------------spacheatanın uydurmalarını boşverin.. sadece lafta.. güya öğretecekti, öğretmediğine göre kolpa.
-----------------------------Gerçekten Böyle yetenekleri olan Kişiler isteselerde Bir Diğer insanı kendileri gibi Yapamazlar. Çünkü Kişinin Kendi içinde gelişen bir olaydır. Bazı İnsanlar Çok Muhteşem Resimler Çizerler Ama Bazı insanlar Resim Demeye Şahit Gerektirecek Çizimler yaparlar.
Sadece Nasıl yapıldığını Dili Döndüğü Kadar Anlatır, Ama yapabilip yapamamak Artık Allah Vergisi Yeteneklerinize Kalmıştır. Ricam Şudurki Anlatacaksa Hissettiklerinide Hayal Kurdurtacak Vaziyette İzah edebilirse. Hissettiklerini Beynimizde Kurgulayabiliriz Faydası Dokunabilir.
-
Onu bunu bırakında jumper süper film hoca filmin başında diyoya önceden aptaldım tıpkı sizin gibi (: Neyse ben uludağ ünideyim bir araştırim 2.dönem uludağa çıkcaklardı gerçi telekinezi falan yazmıyodu broşürde sucuk ızgara+kola yazıyodu :D