Parapsikoloji İle İlgilenen Müridler?
-
yaklaşık 2 yıldır bi olayım var... zaman zaman kafayı sıyıracak düzeye geliyorum... ama benimki hmm nası desem empatlık mı o tarz bişey işte( bu terimide okudugum kitaptan ögrendim :D ) ne gibi saçma etkileri var söylesene etkileri bi inceliyim muhtemelen var bişeyler ama teşhis koymadıgm için kasmıyorum pek ne olacagı belli olmaz hakikaten sıyırtacak şeyler
-
olympostansın demek..sen onlara bir seminer için 400ytl+kdv veriosun sonrasında milyarları bayılıosun onlarda sana uçmayı ögretiyo biliyorm o okulu..
-
Parapsikoloji ile bende ilgiliyim.Düşünce gücü ile eşyaları hareket ettirebilmek anlamına gelen telekineziyi kendi çapımda uygulayabiliyorum.Bu bir yetenek mi yoksa sonradan mı gelişiyor tam olarak bilemiyorum.Ancak anladığım kadarıyla bazı insanlar bu konuda daha yetenekli doğuyor ve bunun daha kolay farkına varıp geliştirebiliyor.
Astral seyahat biraz daha farklı birşey.Genelde uykuya yakın bir zihindeyken bedeninizden ayrıldığınızı farkedersiniz ve nereye gitmek istiyorsanız oraya tabiri caizse ışınlanmış olursunuz.Eğer birden çok kez seyahat yapmış iseniz bulunmak istediğiniz yerde ne isterseniz yapabilirsiniz.Örneğin ben kız arkadaşımın yanına gidiyorum:D
Durugörünün çeşitleri var ancak en bilindikleri ise saklı bir şeyin yerini görme veya hissetme ve gözleriniz kapalıyken tıpkı açıkmış gibi farklı renk tonlarından görmedir.Mesela ben gözlerimi kapattığımda beyaz fonda siyah renklerde görüyorum, o görüntü ısıtermal kameraların görüntüsüne benziyor.
Saygılar
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------
olympostansın demek..sen onlara bir seminer için 400ytl+kdv veriosun sonrasında milyarları bayılıosun onlarda sana uçmayı ögretiyo biliyorm o okulu..
biri size parayla bunları öğretçem diyosa bilin ki %99 ihtimalle yalancıdır.sağlam bilgi ya bilgiyle takas edilir.ya hayrına verilir..ya çalınarak elde edilir.yada kendi kendine bulursun.yada veren kişi seni kullanmak için kendi dünya görüşünü empoze eder önce sonra verir..
olymposta yanlış anlaşılmasın.açıkıklıyım. eskiden bu tarz işlerle uğraşan bi gruptur..
özellikle çokusu uludağ ünidendendir .. ve ben o zamanlar lisedeydim.
yılda bikaçkere haftasonları uludağa çıkar.. kamp yapar.. (en az birgece çadırda konaklanlır).
O bikaç günlük süre içinde dağda çeşitli felsefi-mistik vede sosyolojik-ahlaki şeyler tartışılır.bilgi alışverişinde bulunurdular.
herşey delilleriyle somut kanıtlarıyla anlatılır..
bi başkanları-liderleri yoktur.ama yaşça büyük olanlara herzaman saygı vardır..
benimde sadece 2 kışın. 3 yazın olmak üzere toplam 5 toplantısına katılmışlığım var..sene 2003te.. bu benim katıldığım 5 toplantıya katılanların sayısı o zamanlar 30-50 kişi kadardır) herkes ismini açıklamak zorunda değildir.. dediğim gibi benim lakabım scout tu.. bilenler beni scout yada seyrüsefer diye bilir..
samimi dostluklar pek yoktur.güvene ve saygıya dayalı emin bir ortam vardır ama.daha çok yarışma ve yeni şeyler öğrenme. öğrendiğini test sürüşü yapma yeridir.öğrendiğni yaparken işler ters giderse sana yardım etçek kişilerin olması daha bi kendine güven duymanı sağlar..
ama mistisizm deyince aklınıza darkodeep karanlık korkunç bi ortam gelmesin..tam tersi ilmii bilimsel aydınlık bi ortamdı..
daha sonra dağılmıştır.. neden dağılmıştır?çünkü arkadaşlığa dostluğa dayalı değilde daha çok bilgi alışverişine dayalı bi grup olduğu için herhalde..kimse öğrendiğini paylaşmazsa toplanmaz işte.. bikaç yıldır artık toplanmıyolar..
türkiyede bildiğim kadarıyla bir benzeri izmirde vardır.bunların farkı:
olymposun bilgi edinme dışında hiçbir görüşü yoktur..
smyrna ise mevleviliğe.sufizme ve reankarnasyona dayalı bi dünya görüşü vardır..ama aynı şekilde oranında bir lideri-başkanı fln. yoktur.
bu konuda bildiğiniz gibi hindistan. uzakdoğu fln daha bi aşmış derler.. :D ama aslını söylim.. şuan bilinen en sağlam yetenekler ortadoğunun ve dünyanın en süper yetenekleri şuan yahudilerin secret (SIR) okulunda yetişiyor..ve musevi görüşe hizmet ederler..bu secret school un newyork ta olduğu bir rivayettir. tam bilmiyom nerde...
peki diyceksiniz sen nerden biliyon bu okulları? dediğim gibi olymposun bi dünya görüşü yada amacı yoktur.. ve her görüşten insan gelebilir toplantılara.. karma bir grupta da çok çeşitli enfarmasyon duyabiliyorsunuz.
-
astral ve telekinezi yapıyorum duru görüde var ne oldu ?
-
öle bi kitap okumuştum denedim ama astral seyahat değil beyin gücüyle alakalı bişi zannedersem bilim adamları çürütmüştü astral seyahatı
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
astral ve telekinezi yapıyorum duru görüde var ne oldu ?
-----------------------------Heeeeeç canım ne olacak, Bunları Yapabildiğine Tüm Tahribat Olarak Seviniyoruz. O Bakımdan Bu Konuda senin gibi başkalarıda varmı Yohmu İrdeliyoruz. Bak Sende yapabiliyomuşun. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bu Konuyu bende İlgi İLe İzliyorum, Özellikle Headbanger, Kopardın beni Allah İyiliğini versin. :)
Zamanda Geriye gitmek neki, Bunu ben her gün yapıyorum Spacheta ... :) Anılarıma 30 Yıl Öncesine bile gidebilyom mesela... Amam Dahada geri gidebiliyosan Helal Olsun..
-----------------------------:D bilmıyoz ne de olsa ordan birileri atıp tutuyormu ne :D wallaha bir şey anlamadım :D ama telekineziyi yapacam bir gün :D:D:D
-
Yav sadece laf var yapıyorum ediyorum diye, nasıl yapıldığını anlatan yok ama :S
-
HeadBanger bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bu Konuyu bende İlgi İLe İzliyorum, Özellikle Headbanger, Kopardın beni Allah İyiliğini versin. :)
Zamanda Geriye gitmek neki, Bunu ben her gün yapıyorum Spacheta ... :) Anılarıma 30 Yıl Öncesine bile gidebilyom mesela... Amam Dahada geri gidebiliyosan Helal Olsun..
-----------------------------:D bilmıyoz ne de olsa ordan birileri atıp tutuyormu ne :D wallaha bir şey anlamadım :D ama telekineziyi yapacam bir gün :D:D:D
Haydeeen Bakalım Vatana Millete Hayırlı Olur İnşallah Sende varsın demek... Bir Ata Sözü Derki Sabırla Sıçan Duvarı Delermiş. :)