PARDUS 2009 İçin Son Gün
-
alışamadım gitti Gecenlerde kurmuştum driver konusunda zorluk yasadım inşallah 2009 da bu tür hatalar olmaz..
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------yaw cigerim balım bu şeyi babamda kullanıyo işi gücü 101 okey onun için ince hızlı ve "TÜRKÇE" bir ortam lazım
-----------------------------Ubuntu türkçe değil mi kardeşim :)
Türkçe dil paketi var %99 undan fazlası Türkçeleştirilmiş :)
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------yaw cigerim balım bu şeyi babamda kullanıyo işi gücü 101 okey onun için ince hızlı ve "TÜRKÇE" bir ortam lazım
-----------------------------ubuntu zaten Türkçe, nerden çıkardın Türkçe olmadığını?
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------ubuntu zaten Türkçe, nerden çıkardın Türkçe olmadığını?
-----------------------------adama laf anlatamıyoruz ki :) tutturmus bi ubuntunun türkçe desteği yok diye :) (bkz. statik görüş )
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------adama laf anlatamıyoruz ki :) tutturmus bi ubuntunun türkçe desteği yok diye :) (bkz. statik görüş )
-----------------------------uleeeeeeeeeeeeeeyn ya ayrıca şimdide manyak gibi 0 gün kaldı diyo zaten beğenmezsem pardusu hatrın için geçerim ubuntuya :D
-
öhm.. adamı böle ubuntucu yaparlar..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
öhm.. adamı böle ubuntucu yaparlar..
-----------------------------dur hele dur daha olmadım ubuntucu belki geri xp ye dönerim hiç belli olmaz
-
Çıkmadı gitti halen :)
-
evet eli kulağında, günlerdir bekliyodum sonunda çıkıyor :F
ayrıca bu konuyu ben açıcaktım :W
edit:valla ben ubuntuyu sevemedim bir türlü,pardus'danda iyi değil, bir şehir efsanesi bir kişi demiş öyle gidiyor :D bence pardus bu sürümle dahada iyi olacak..
-
geçen sene sabah 10 civarı verilmişti. inş bu yıl da öyle olmaz...