PARDUS 2009 İçin Son Gün
-
1 Saat uyudum egldi uyku tutmadı :/
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------niye heyecanlandın mı :D
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------niye heyecanlandın mı :D
-----------------------------yok çok sıcak burası hararet bastı :D
-
Bende betası kurulu şu anda çok memnunum 0 sorun 10 numara :).2009'un tamamlanması en az 1 ay alıcak ama yayınlanmasına rağmen eksikleri az değil...
-
chelishky bunu yazdı:
Bende betası kurulu şu anda çok memnunum 0 sorun 10 numara :).2009'un tamamlanması en az 1 ay alıcak ama yayınlanmasına rağmen eksikleri az değil...
-----------------------------ya hocam ben betasını indirmiştim. en düşük ayarlarda cd ye yazdırdım. kurmadan önce cd doğruluğu kontrol ettirdimsorun çıkmadı. kurdum pardus u açılırken işletim sistemi hatası dedi..
sildim yeniden yükledim oldu bu sefer masaüstü tam açılıyor geri kapanıp şifre giriş yeri açılıyor. şifre doğru kullanıcı adı doğru herşey doğru giriyorum kabul ediyor tam açılacak geri şifre ekranı geliyor.delirdim şimdi 2009 verilince indirip deniyecem...
-
Dayanamadım önce bi rc2 yi deniycem
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam ben betasını indirmiştim. en düşük ayarlarda cd ye yazdırdım. kurmadan önce cd doğruluğu kontrol ettirdimsorun çıkmadı. kurdum pardus u açılırken işletim sistemi hatası dedi..
sildim yeniden yükledim oldu bu sefer masaüstü tam açılıyor geri kapanıp şifre giriş yeri açılıyor. şifre doğru kullanıcı adı doğru herşey doğru giriyorum kabul ediyor tam açılacak geri şifre ekranı geliyor.delirdim şimdi 2009 verilince indirip deniyecem...
-----------------------------iso hatalı inmiş olabilir ya da donanımla ilgili sıkıntı çıkıyor olabilir.KDE4 ile benzer sorunları yaşayanlar olmuştu.Yarın tekrar konuşuruz hocam :).İndir kur biz destek veririz sıkıntılarında.sandman var yeah var :d.bissürü linux kullanıcı var tbt'de xD.
Yalnız eğer arada xp ye falan uğrayıp da tbt ye girersen yeah'in gözünden kaçmaz :D.
-
hocam eğer tüm proğramları linux ta çalıştırabilirsem niye windows zahmetini çekeyim ki :D
Photoshop-corel-Flash- bunun gibi onlarca uygulama :D
-
Aynı dertten ben de muzdaribim.A.s kodlamak için mecburen geçiyorum win'e :)
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
ubuntu varkeeen :)
-----------------------------1 türkçe değil 2 pardusun ki gibi büyük bir para kaynağı yok diye biliyorum
-----------------------------1 ) Pardus kadar olmasa da büyük bölümü Türkçe
2 ) Pardustan daha büyük bir maddi desteği, ekibi var
(maalesef)