Pembe Metrobüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yuzde yuz destekliyorum. beni bile fordluyorlar metrobuste kadinlara kimbilir neler yapiyorlardir.hehe

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

demek sıkışık oluyormuş, tabi akla gelen ilk ve en mantıklı çözüm haremlik selamlık yapmak. böylece problem çözülmüş olur. gerçekten dahiyane, ne kadar da iyiliğimizi düşünüyorlar. yoksa sayı arttırmaya kalksalar hem masrad (ceplerinden alacaklar ya otobüsleri) hem de iş çıkacak başlarına. ne gerek var? aklıma gelmişken, yokuş çıkamadığı için yatan metrobüsler varmış diyolar onlara noldu yav?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Ahahahahdolasjıkhdsldh :D 

Saadet :D sşlıkdcpaşlekjd

lan alemler ya :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bende Apaçi ve krolarla aynı metrobuse binmek istemiyorum.Bi ste açsam en az 60 bin imzada ben toplarım ne olacak şimdi

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

boylece Haremlik Selamlik islemini baslatmis oluyorlar zaten pek cok yerde uygulaniyordu , 

boylece seriatin artik adimlari degil govdesi gelmeye basladi , 

pembeler kadinlara , yesiller de yarin ilan edilir erkeklere , bir ulkede kadin erkek diye ayrima 

baslarsan Seriat yonetimi paldir kuldur gelir . 

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

O kadar lobi yaptılar şöyle olucak böyle olucak düne kadar yayınlanan 3. kalite birkaç zombi filmindeki özel donanımlı otobüsler gibi görünen ama bi halta yarayamayan o koca kamyon bozması metrobüsleri getirdiler n oldu.

yokuşu zorla çıkmaları ayrı kısa zamanda dökülmeye de başladılar 

http://haber.gazetevatan.com/Metrobus_dokuluyor_/253252/1/Haber

o kadar yol yaptılar tamam da bu sefer aracıyla giden daha rahat giderken o otobüsleri kullananlar tek kanala zorlandı ve son durumda sabah 40 dakikalık yolu yine 2 saatte alır olduk ne değişti

metrobüs bi duraktan kalkıp bilmemnereye 40 dakikada trafiksiz ulaşabiliyor evet de binebilirsen tabi

bu sefer de binmek için insanlıktan çıkacak durumlara giriyosun şimdi de kalkıp pembe metrobüs filan diyolar

soğutuyolar insanı memleketten ya ne biçim iş hiç bişey değişmedi parası olan yine aracıyla daha rahat yollarda gideceği yere gidiyo hani son durumda 

çözüm bu muydu

bu arada pislik yapan bi takım dallamalar var tabi ama insan sirkulasyonunun bu kadar fazla olduğu yerde önlemleri arttırmak gerek zaten bu metrobüs olayı bundan fazlasını kaldırmaz bunu konuşucaklarına yok haremlik selamlık nasıl yapsak falan filan peşindeler gibi geliyo bana

hani milletin iyiliği rahatlığı hani halk taraflılık nerde 

biraz saptı evet konu da dolmuşluk var biraz sabah akşam yaşanan çileden sebep. 

Haa diyeceksiniz sen memnunmusun bu durumdan tabiki değilim o keşmekeşten ben bu kadar rahatsızım bayanların işi çok zor....

sonuçta çözüm değil bu pembe renkli hareket sadece güvercin adımı bence

uzar da uzar....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pembe metrobüs fikri, en fazla bu işin mühendisliğini yapmaktan ve bu sorunları çözmekten ne kadar aciz olduğumuzu gösteriyor. Sistemi düzeltmek yerine sağına soluna yama yapmak neyi çözecek merak ediyorum? Aslına bakılırsa bunu ciddiye alıp tartışmak da saçma. Zira altında kaliteyi arttırmaktan öte tamamen Türkiye'yi geriye götürme idealleri yatıyor.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

dogma buyume istanbulluyum

istanbul boka sardi hocam 

ben bunu seriata gitme olarak gormuyorum bence bir sorun yok

lakin 16m kisi got kadar yerde olmuyor be

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    Bizim turk abaza yavsaklari yuzunden varsin yapsinlar amk. Adam orospu cocugu olunca kendi de pezevenk oluyo. Milleti kesenler mi dersin yoksa dayayanlar mi. Erkeklere bile dayiyo kodumun cocuklari

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

metrobüs hattı mevcut şartlarda daha fazla otobüs kaldıramaz. Aksi takdirde trafik oluşur.

o kadar düz mantıkla tasarlanmışki hat, otobüs bozulduğunda tüm hat kilitleniyor. Güvenlik neredeyse sıfıra yakın. Bir metrobüs şöförü rahatsızlık geçirdiğinde yan şeride geçtiğini düşünmek bile istemiyorum. (otobüs şöförleri çok sert şartlarda, çoğu zaman dinlenmeden şöförlük yapıyor, sebeb iett günlük km kotası dolmadan şöför hiç bi şekilde o gün işten erken çıkmak istemiyor, rahatsızken bile kaç kere ben şahit oldum şöförün otobüs kullandığını.)

klimalar bir çok kişiye yetersiz gelebilir aksine gayet yeterli. Durak alanlarında (zincirlikuyu/kadıköy/edirnekapı) klimayı kapatık, otobüsü güneş altına çekersen hareketten sonra klimayı açarsan içine 300 kişi tıkarsan, klima tabiki istenen şekilde içeriyi serinletemez.

insanlarla dalga geçer gibi binecek yer olmadığı(gelişmiş toplumlara göre, ama bizim gibi doğu ülkesinde farklı anlayış) halde adam her durakta kapı açıyor. Otobüslerde her kapının ve orta kısımda kamera sistemi var. şöförün aktif olarak doluluğa bakıp kapı açması gerekirken adam direk basıyor tuşa.

sabaha kadar yazılır çizilir sonuç ? 40 dakika beklersin, milletle akraba olursun..

insanlar insan değil ki adam gibi eylem yapıp yol kapatsın. hepsi pısırık,sindirilmiş,korkutulmuş bu ülkenin insanları herşeyi hakediyor, az bile

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 6916 Toplam Mesaj: 68