Pembe Metrobüs
-
şoför ne olacak onu merak ettım
-
böle birşey olmaz içiniz rahat olsun
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Eğerki bu olay olursa bu sefer bu pembesi yerine normaline binenlere/gidecekleri yere yetişmek için binmek zorunda kaşar gözüyle bakacak ülkemin geri zekalıları...
-----------------------------bundan adım kadar eminim.Hatta birilerini taciz etmeyi düşünüpde "ne lan o zaman o da pembe metrobüse binseydi buraya bindiğine göre demek ki istiyor" diye kendi kendine hak vericek kudurmuş abazalarda çıkacaktır.
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------dogma buyume istanbulluyum
ben bunu seriata gitme olarak gormuyorum bence bir sorun yok
-----------------------------
O yesil otobuse bindiginiz zaman anlayacaksiniz nereye goturdugunu ...
-
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu da feyk çıkacak gibi duruyor
-
niye pembe? pembe bana seksi şeyler çağrıştırıyor. bence kadınlar da pembe bi araca binmek istemezler.
-
Gecenlerde annemi bakırköye götürüyorum hastahaneye metrobüs tıklım tıklım iğne atsan yere düşmez o derece bahçelievler durağına geldik biz inene kadar adam
kapıları kapattı zaten inemedik ilerdeki durakta inip tekrar geri döndük adama bekle diyosun adam halen gidiyor :S
İşimizi kolaylaştıracak yerine zorlaştırıyorlar.
-
saçmalık erkek olmama rağmen lisede iki kere koca koca adamların oramı buramı ellemeye çalıştığını gördüm ozaman kadınlar için ayrı erkekler için ayrı ibneler gavatlar puştlar için ayrı otobüs mü yapılacak bu ne saçma iş hatta oda mor falan olur
-
Tacize karşı önlem almak yerine neden böyle saçma bir işe giriyorlar? Ben sevgilimle, annemle metrobüse binemeyeceğim anlaşılan, hep binersem de sonuçlarına katlanacağım. Birkaç tane şerefsiz yüzünden neden biz kendimizi kısıtlamak zorunda kalalım? He ayrıca taciz; sokaklarda, fatura ödeme kuyruklarında, otobüste, trende, konserde, çarşıda, pazarda, maçta, yürüyüşte.... diye sıralanır.
Sorun elle taciz mi, sorun taciz mi? Önce bunu tartışmak lazım. Değiştirilmesi, kontrol edilmesi gereken eyleme geçmeye hazırlanan sapık beyinlerdir. Eğer ki sen bu işe, onlar henüz eyleme -ellemeye- başlamadan müdahale edebilirsen eyvallah lakin pembe-mavi, kadın-erkek, homo-hetero, diye ayırmak kaçmaktır, çözüm bulamayıp göz boyamaktır.
Şimdi size sorum şu: Şoför ve Bilet satan görevliyi ayrıca turnikelerden geçiş esnasındaki temasa nasıl çözüm bulacaklar?
Pembe turnike demeyin de iyice düşürmeyin kendinizi.