Pembe Metrobüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

şoför ne olacak onu merak ettım

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

böle birşey olmaz içiniz rahat olsun

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğerki bu olay olursa bu sefer bu pembesi yerine normaline binenlere/gidecekleri yere yetişmek için binmek zorunda kaşar gözüyle bakacak ülkemin geri zekalıları...

bundan adım kadar eminim.Hatta birilerini taciz etmeyi düşünüpde "ne lan o zaman o da pembe metrobüse binseydi buraya bindiğine göre demek ki istiyor" diye kendi kendine hak vericek kudurmuş abazalarda çıkacaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

maserati bunu yazdı:

dogma buyume istanbulluyum

ben bunu seriata gitme olarak gormuyorum bence bir sorun yok

O yesil otobuse bindiginiz zaman anlayacaksiniz nereye goturdugunu ...

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

http://gundem.milliyet.com.tr/-bizi-gunaha-sokuyorsun-deyip-otobuse-bindirmediler/gundem/gundemdetay/12.06.2012/1552658/default.htm?ShowPageSkin=1

bu da feyk çıkacak gibi duruyor

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

niye pembe? pembe bana seksi şeyler çağrıştırıyor. bence kadınlar da pembe bi araca binmek istemezler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Gecenlerde annemi bakırköye götürüyorum hastahaneye metrobüs tıklım tıklım iğne atsan yere düşmez o derece bahçelievler durağına geldik biz inene kadar adam

kapıları kapattı zaten inemedik ilerdeki durakta inip tekrar geri döndük adama bekle diyosun adam halen gidiyor :S

İşimizi kolaylaştıracak yerine zorlaştırıyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

saçmalık erkek olmama rağmen lisede iki kere koca koca adamların oramı buramı ellemeye çalıştığını gördüm ozaman kadınlar için ayrı erkekler için ayrı ibneler gavatlar puştlar için ayrı otobüs mü yapılacak bu ne saçma iş hatta oda mor falan  olur  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Tacize karşı önlem almak yerine neden böyle saçma bir işe giriyorlar? Ben sevgilimle, annemle metrobüse binemeyeceğim anlaşılan, hep binersem de sonuçlarına katlanacağım. Birkaç tane şerefsiz yüzünden neden biz kendimizi kısıtlamak zorunda kalalım? He ayrıca taciz; sokaklarda, fatura ödeme kuyruklarında, otobüste, trende, konserde, çarşıda, pazarda, maçta, yürüyüşte.... diye sıralanır.

Sorun elle taciz mi, sorun taciz mi? Önce bunu tartışmak lazım. Değiştirilmesi, kontrol edilmesi gereken eyleme geçmeye hazırlanan sapık beyinlerdir. Eğer ki sen bu işe, onlar henüz eyleme -ellemeye- başlamadan müdahale edebilirsen eyvallah lakin pembe-mavi, kadın-erkek, homo-hetero, diye ayırmak kaçmaktır, çözüm bulamayıp göz boyamaktır.

Şimdi size sorum şu: Şoför ve Bilet satan görevliyi ayrıca turnikelerden geçiş esnasındaki temasa nasıl çözüm bulacaklar?

Pembe turnike demeyin de iyice düşürmeyin kendinizi.

Toplam Hit: 7544 Toplam Mesaj: 68