Pembe Metrobüs
-
Erkeklerede metro cikarsinlar
sonra Gay lere
Sonra lezlere oyle devam etsin :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Hemen bunu Şeriat'a çekenler var. Sokakta hanımınıza ya da kız çocuğunuza biri laf atsa hemen kabadayı kesilmez misiniz?
-----------------------------1 - neden Abd'de bana 27 senedir bir kez bile otobuste veya baska bir toplu tasima aracinda yanlis bir haraket ,
yolda bir laf atan olmadi ?
Bir okulda,is yerinde yada baska bir yerde baska bir durumda bu sekilde rahatsizlik veren olmadi ?
Turkiyede yasasaydim bunu soyleyebilirmiydim...
2- Turkiyedeki insanlar mi bozuk , Abd dekiler mi cok saglam yoksa baska bir sey mi var ?
Bir kac bilgi vermek gerekiyor , Abd de cinsel taciz yapan kisilerin sonu hic iyi olmuyor ,
aslina bakarsaniz tacizin de sekilleri var sadece cinsellik ile de sinirli degil ama turu ne olursa olsun
cok sevdigim bir yonu ise bunu deneyen birisi ciksa hemen 911 in arandiginda polisin cok hizli bir sekilde
gelip tacizciyi kelepceleyip alip goturuyor olmasi.Bu sekilde ciddiye alinmis ve uygulanan kanunlar altinda
kalan bu tacizciler birakin tacize yeltenmeyi yanlislikla taciz ediyorlar durumuna dusmekten bile korkup
verdiginiz otobus orneginde kimseye degemeyecekleri sekilde kadin erkek coluk cocuk kim varsa
uzak dururlar yanlislik ile degseler bile en az iki uc defa ozur dilerler .
Yine soyluyorum pembe otobus,kirmizi metro,lacivert teleferik,sari ucak,lila gemi
ile tacizler engellenemez bunlarin kokunden cozumu polisin hasta ve suclulari yakalamasi icin onlara gorevlerini tam yaptirmaktir .
-Taciz yapan kisinin tacizine sahit oldugunuz bir anda kabadayi kesilmek yerine polisi aradiginizda gelip
yapani goturseler hem polisler o insanlar ile hem daha iyi ugrasabilir hemde
tedavi gerekirse bunu saglayacak birimlere sevkedebilirler.
''Evli çiftler, kızı olan bireyler bunu çok iyi anlar ve destekler. '' diyorsunuz , hasta birisine veya sucu bilerek isleyen birisinekabadayi kesilmenizi evli ciftler ve kizi olan bireyler destekliyorsa sizin onlara biz doktormuyuz polismi demeniz gerekmez mi ?
Insanlari dovmenin cozum olmadigini hala bu devirde tartismak bile istemem ... Ulkede sex ozgurlugu yok kadinlar hep tabu ayrica
kadin haklari tam olarak korunamiyor bu sefer pembe otobuslerde seyahat eden kadinlara yonelik yeni asilma bicimleri
icat edilecektir , dusunebiliyormusunuz toplu bir halde kadin grubu ve bundan nemalanacak bir suru sapik cikacaktir .
Yarin da onunde sakal birakmis yesil otobuslere erkekler binecek. Bu cok tehlikeli ve cok cirkin bir ayrim . Erkekler ,
kadinlarinda da bu dunyada kendileri kadar yasama haklarina sahip oldugunu anladiklari gun
pembe yesil kirmizi yada haremlik selamlik ayrimlarina gerek olmadigini ogrenecekler.
-
Be amına koduklarım, metrobüs sayısını arttırarak itiş-kakışı azaltmak aklınıza gelmiyor mu!? Biz çok mu memnunuz iki büklüm gitmeye?
ibnelere de üstü açık otobüs gelsin, taşlarken daha kolay olur.
-
sanki butun fordcular erkek demi aklini beynini siktigimin anasinin amina handikapli soktugumun gerizekali mahluklari.
istanbula gittigimda bir kac bende bayanlar tarafindan taciz edildim o ne olacak?
pozitif cinsiyet ayrimciligini destekliyoruz ama siz bokunu cikardiniz.
zaten arada bir turbani cikarsanizda kafanize gunes degse boyle olmazdiniz ya neyse siktir et.
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
Hemen bunu Şeriat'a çekenler var. Sokakta hanımınıza ya da kız çocuğunuza biri laf atsa hemen kabadayı kesilmez misiniz?
-----------------------------1 - neden Abd'de bana 27 senedir bir kez bile otobuste veya baska bir toplu tasima aracinda yanlis bir haraket ,
yolda bir laf atan olmadi ?
Bir okulda,is yerinde yada baska bir yerde baska bir durumda bu sekilde rahatsizlik veren olmadi ?
Turkiyede yasasaydim bunu soyleyebilirmiydim...
2- Turkiyedeki insanlar mi bozuk , Abd dekiler mi cok saglam yoksa baska bir sey mi var ?
Bir kac bilgi vermek gerekiyor , Abd de cinsel taciz yapan kisilerin sonu hic iyi olmuyor ,
aslina bakarsaniz tacizin de sekilleri var sadece cinsellik ile de sinirli degil ama turu ne olursa olsun
cok sevdigim bir yonu ise bunu deneyen birisi ciksa hemen 911 in arandiginda polisin cok hizli bir sekilde
gelip tacizciyi kelepceleyip alip goturuyor olmasi.Bu sekilde ciddiye alinmis ve uygulanan kanunlar altinda
kalan bu tacizciler birakin tacize yeltenmeyi yanlislikla taciz ediyorlar durumuna dusmekten bile korkup
verdiginiz otobus orneginde kimseye degemeyecekleri sekilde kadin erkek coluk cocuk kim varsa
uzak dururlar yanlislik ile degseler bile en az iki uc defa ozur dilerler .
Yine soyluyorum pembe otobus,kirmizi metro,lacivert teleferik,sari ucak,lila gemi
ile tacizler engellenemez bunlarin kokunden cozumu polisin hasta ve suclulari yakalamasi icin onlara gorevlerini tam yaptirmaktir .
-Taciz yapan kisinin tacizine sahit oldugunuz bir anda kabadayi kesilmek yerine polisi aradiginizda gelip
yapani goturseler hem polisler o insanlar ile hem daha iyi ugrasabilir hemde
tedavi gerekirse bunu saglayacak birimlere sevkedebilirler.
''Evli çiftler, kızı olan bireyler bunu çok iyi anlar ve destekler. '' diyorsunuz , hasta birisine veya sucu bilerek isleyen birisinekabadayi kesilmenizi evli ciftler ve kizi olan bireyler destekliyorsa sizin onlara biz doktormuyuz polismi demeniz gerekmez mi ?
Insanlari dovmenin cozum olmadigini hala bu devirde tartismak bile istemem ... Ulkede sex ozgurlugu yok kadinlar hep tabu ayrica
kadin haklari tam olarak korunamiyor bu sefer pembe otobuslerde seyahat eden kadinlara yonelik yeni asilma bicimleri
icat edilecektir , dusunebiliyormusunuz toplu bir halde kadin grubu ve bundan nemalanacak bir suru sapik cikacaktir .
Yarin da onunde sakal birakmis yesil otobuslere erkekler binecek. Bu cok tehlikeli ve cok cirkin bir ayrim . Erkekler ,
kadinlarinda da bu dunyada kendileri kadar yasama haklarina sahip oldugunu anladiklari gun
pembe yesil kirmizi yada haremlik selamlik ayrimlarina gerek olmadigini ogrenecekler.
-----------------------------3 hafta once 6 treninde boyle bir olay oldu downtown a giderken. zenci kiz zenci erkek cocuk artik naptiysa hatun direk cantayla vurmaya basladi tam da duraga yaklasiyorduk. polis degil ama mta mudahele etti aldilar adami trenden biz yola devam ettik.
tacizi falan bosverelim yolda karina yuksek sesle bagirsan polis alip goturuyo burada kural var, ustelik uygulanan kurallar.
-
Pembe olmaz siyah olsun siyah. Çarşaf rengi. Simsiyah camlar da içeriyi göstermeyecek şekilde yapılsın. Şoförü de çarşaflı biri olur artık. Uyglamaya geçilirse diğer metrobüslere binenlerin hepsine orospu gözüyle bakılacak. Artık bunların pkk'dan daha zararlı mahlukatlar olduklarını düşünüyorum. Pkk'dan önce bunlardan kurtulmamız lazım. Bundan bir 5-10 yıl sonra benim gibilerin hepsini ya asarlar ya da müebbet hapis yeriz. Şansı olanlar da yurtdışına kaçıp kendini kurtarır artık.
-
orospuluk afedersin.