.Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor
-
Kimse kimseye oy vermesin sistem çöksün komünler halinde kafamıza göre takılalım :)
-
Önce masonlara karşı olduğunu açıklasın çıksın. Neymiş
Bilmiyormuş, ilgilenmiyormuş, ilgi alanı değilmiş. Ama milletimizin istemediği şeylere göz yummazmış. Açık açık desene bunlar o.çdur, gelince hepsinden hesap soracam diye. Masonları bilmeden bu yaşına kadar yaşamışsa boşuna yaşamış. Madem ki masonları ve ne iş yaptıklarını bilmeyen bir adamsın siyaseti bırak tarihle, doğayla ilgilen.
http://www.acikistihbarat.com/Dosyalar/hur-kabul-edilmis-masonlar06062005.txt
Listeye bakın Fikri Ecmel Seren ismini görün sonra buraya bakın
http://www.hakveesitlik.org.tr/parti-meclisi-2.html
Adamın Parti MYK'sı Mason Locası gibi, ayrıca şu analizi okumanızı öneririm.
http://bellek2009.blogspot.com/2009/12/hepar-bu-yapisi-ile-inandirici-olabilir.html
Not: Pamukoğlu'nun seveni veya düşmanı değilim.
-
Sn. Osman Pamukoğlu oy almaz diyen arkadaşların Türk siyaset tarihi hakkında pek bilgisi olmasa gerek. Osman Pamukoğlu'nun partisinin oy alıp almaması değil emekli paşamızın daha fazla kamuoyu sempatisi kazanması önemli. Bu şu demek; eğer Osman Pamukoğlu'nun partisi %3 oy alabilecekse, Pamukoğlu seçime kısa bir süre kala Mhp, Chp gibi bir muhalif partiyle birleşme kararı alırsa -ki öngörüm böyle- bu %3lük oran katıldığı partiye +%6 olarak yansır. Şimdi size sorarım, hanginiz Osman Pamukoğlu'nun X veya X+Y partisinden Milli Savunma Bakanı olmasını istemez?
Emekli paşamız, vatanını milletini seven, iyi bir askerdir. Ancak bütün medya kurumları hükümet partisi denetimine geçtiği için seçime beş kala, özellikle birleşmeyle birlikte hakkında birçok asılsız iddia öne sürüleceği su götürmez bir gerçek.
Kirli Türk siyasetinde dürüst ve yürekli insanları desteklemek boynumuzun borcu. Bu dürüst ve yürekli insanların ise mutlaka Cumhuriyet değerlerine bağlı olması gerekiyor. Bu temel noktalar içe sindikten sonra dilerse işçi hakları ve sendikalaşma bağlamında komünist, dilerse Türkçü, dilerse İslami bir kimlikle yola çıkabilir.
Sonuç olarak Pamukoğlu'nu vatanseverlerin desteklemesi gerekir.
-
lan kim dedi size pkk yı bitircem deyip tepenize binen!
Bu lafada uyuz oluyorum arkadaş, biri sanki demiş 25 yılda bitircem beni başa getirin diye.
Kim dedi kardeşim bana isim verin? Size 25 yıl boyunca hangi devlet adamı çıkıpda ben pkk'yı bitircem dedi.
PKK bitecek diyen tek siyasi Tayyip'di onuda gördük, Tayyip'in laflarıyla palazlandı PKK. Gördük yani ne biçim bir bitirme olduğunu.
Osman Paşa siyaset bilmeyen adam, yani yalanı ve kıvırtmayı bilmez!
Eğer o adam, 93-95 senelerinde önüne taş konulmasaydı - PKK'nın anasını sikecekdi bundan şüpheniz olmasın.
Zamanın paşalarından hiç birinin götü yemezken, o kurmay albay olarak o görevi üstlendi.
Burda hariçden gazel okumayın bunlar oldukça bizi sikerler diye, siz sikilmeye alıştığınızdan
hiç bir adama artık inanmaz olmuşsunuz.
siktirmeseydiniz kardeşim kendiniz o kadar! -
12 bin eşkiya kadrosunu kahraman askerleriyle 5 -6 bine indirmiş görevdeyken.
http://www.facebook.com/home.php?filter=lf#/video/video.php?v=1049981167426&ref=mf
Ben osman pamukoğluna asker demiyorum. Dünya Tarihinde Liderlik yapan Savaşçı asker olarak görüyorum.
Atatürkün bir sözü vardı bir millette 2 millet oluşturmaya çalışılırsa mide sancısı başlar diye.bugünkü durum budur.
üstteki mason diyen arkadaş bahadır özgünün istifa ettiğinden haberi yokki c/p etmiş. kirlilik yapmış
zaten desteklemeyenler desteklemez.kitlelerin haberi oldukça osman pamukoğlunun partisi büyüyor sürekli.
-
silahların olduğu yerde demokrası olmaz cok sey anlatıyo
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------
osman pamukoğlu'na güvenmeyen arkadaşlar söyleyin o zaman kimi seçelim?
-----------------------------benim fikrim SAdettin Tantan ve Osman pasa birlessin .
Sadettin tantan icteki pislikleri ,osman pasa ise dagdakieri temizler .
ben bir konusmasinda osman pasanin " o daglara 9 bin kisilik profesyonel ordu ile cikarim " dedigini biliyorum . yani toplu bir pkk katliamindan soz ediyor. Cevik 1 de 400 den fazla les almis bir kumandandir .
serhat denilen arkadasa sunu soylemek isterim .
kendininde soyledigin gibi "kurdum dediginde % 70 kufur eder " demissinde , neden bir cerkez, laz bunu dediginde kufur etmiyoruzda , kurde ediyoruz .
yapma yahu , isnan cetin gibi konusmussun . Bizmi daga cikardiklan bu kurdleri ?
adamlar 1923 ten 1935 e kadar 10 kere ayaklanma cikarmis , pkk sadece bunun yurt disindan destek alan 60 yil sonra kurulmus hali. Kurd heryerde aynidir , iyi kurdler vardir yok degil . Onlar t.c. vatandasidir benim icin .
-
Son pkk lı kalana kadar silahları susturmayacaksın pkk sempatizanı dallamaları irandaki gibi asacaksın yok süper yapılanmış yok biri gider biri gelirmiş baş kaldıranın başını ezersin geçmişte yapıldıgı gibi barışı o zaman ögrenirler haa demeyin senin derdin ne kürtlerle benim derdim kürtlerle degil pkkl kürtlerle kürtler demesin bizi buna neden bulaştırıyorsun die her kürt pkk lı degil tamam amenna amma velakin her pkk kürt olduguda gerçektir demem oki pkk lı kürtleri sindirmemiz lazım gerekiyorsa yeniden asit kuyularına atacaksın gerekirse yeniden diri diri gömeceksin.
(bu arada görüyorumki TBT de de sempatizanı varmış o kendini biliyor pkkyı över gibi onuşan dallama sana diyorum.+++ yönetim beni bu sözümden dolayı banlarsa bu parantezide eklemeyi unutmasın saglıcakla.)
-
klavye kahramanı arkadaşlara sesleniyorum hiç güneydoğuya gittinizmi. daha doğrusu orada yaşadınızmı.
asalım keselim bunların başını ezelim diyen arkadaşlar hiç çatışma yaşadımı. yoksa bilgisayar oyunlarındaki gibi mi zannediyor gerçek hayatı?
bilmem kaç bin asker alır dağlara giderim filan bunlar çok popülist söylemler. karşınızdakiler gerilla. ordu düzeni ile olmaz.
binlerce asker hareket kabiliyetinizi çok düşürür. sadece av olursunuz. ayrıca vatanı
kurtaracam deyip tüm saz arkadaslarını masonlardan seçen subaylarla hiç olmaz.baytiyar aydını eşref bitlisi rıdvan özdeni cem erseveri
tanırsınız nasıl öldüklerini de bilirsiniz, bilmiyorsanız yazıma yorum filan yazmayın. ben merak ediyorum polis özel harekatın(pöh) ele
geçirip askere teslim ettiği mühimmat nasıl tekrar pkknın eline geçiyo. ben merak ediyorum PÖH neden araziye sokulmuyo asker tarafından. merak işte ordu
aktütün de dağlıca da eldeki isthbaratlara rağman nasıl oldu da tedbirsiz davrandı bu tsk. 33 askeri pkknın kucağına kim attı.
ve yine askerinde subay ve astsubaylardan oluşan
başarılı timleri dağıtıldı yada sayiları azaltıldı. ben makul sebepler bulamadım.
ben kürt değilim. merak ediyorsanız TÜRKÜM.polis çocuğuyum 90-93 arası mardindeydim.
asker düşmanı değilim kesinlikle. ordumu da ülkemi de herşeyden çok severim. objektif bi değerlendirme yapmaya çalıştım sadece
-
Siyaset ile Askeri birbirinden ayırmamız gerekli bu birinci nokta.
Ancak konumuz pkk ise bu ikiliyi mutlaka birleştirmek gerekiyor.
Bu Vatan Toprakları öyle 5 kupona alınmadı, kolay kolayda verilmez.
BU platform içerisinde yazılar paylaşan günlük vaktini burada harcayan arkadaşlarımızın çoğu iç anadolu, ege, akdeniz , karadeniz ve trakya bölgesinden. Doğu güenydoğu anadoludan kaç kullanıcımız var? Gerçekleri buraya yazabilecek ??? Ben pazarlamacıyım Türkiyenin tamamını geziyorum gidemediğim il ve ilçeler var Türkiye Cumhuriyeti Topraklarında bir ilçeye gidemiyorum bilmem demek istediğimi anladınızmı?
Ülkenin başındaki kirli siyaset yıllardır yerel yönetimler üzerinden bunlara destek veriyor ve bizim Vatan Evletlarımız orada şehit oluyor. Ne demek istediğimi anlıyormusunuz?
Bir kaç arkadaşım yazmış adamlar gerilla binlerce askerle yem olursunuz vs. biz yıllardır masa başı savaş yapmadık hep gerilla savaşı yaptık hep gerilla savaşı yaptık, deniz altıyla , f16 larla en son ne zaman savaşa girdiğimizi hatırlıyorsunuz? Biz kara gücü en üst düzeyde olan bir orduyuz. Ordunuza güvenin başınıza getirdiğiniz siyasileri adam akıllı seçin.
En önemlisi Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini LÜTFEN OKUYUN