folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder .Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor



.Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek

    güzel sallıyor..


    Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ocak/2010
    Erkek

    kaygusuz tüm mesajları okudum hocam sen bu konuyu sadece heparlıların okuyup egolarını okşatmak için mi açtın? çünkü sizinle zıt görüşlü herkese ya basiretsiz ya cahil diyip durmuşsun bumu demokrasi anlayışınız? bende kürdüm ve serhata katılıyorum pkk'nın elinden gelse gelip elinizi öper ve onlara vermiş olduğunuz bu eşsiz destekten ötürü size minnetar olduğunu bas bas bağırır. pkk yı silahla bitiremez devlet çünkü çark kurulmuş hocam çarkın işleyişindeki en büyük etken sizin gibi düşünenler. pkk kürt olup onu sevmeyen adama senin gibileri gösteriyor bak seni tanımadan etmeden sövüyor soyunu kurutmak istiyor vs. işte bu adamda aniden pkk sempatizanı kesiliyor bakın yalan atıyorsam ALLAH belamı versin benim bir arkadaşım vardı lise döneminde telefon arkaplan resmi bile türk bayrağıydı çocuk eskişehire gitti üni okumaya bir geldi 180 derece dönmüş fanatik pkk sempatizanı hayrola ne oldu nasıl böyle değiştin valla eskişehirde anladım ki bunlar bizim kanımızı içse doymaz her gün kavga hergün saldırı. aha bak kaygusuz sen ve senin zihniyetin pkk'ya ne kadar da güzel hizmet ediyor birde utanmadan pkk nasıl temizlenir diye konu açıyorsun pkk'nın temizlenmesi ile sizin zihniyetinizin temizlenmesi bir biri ile orantılı. şimdi banada bir damga vurup bunlar yok ajan yok cart yok curt yok kart yok kürt. biz alıştık dostum ama bırakın bu doğru bildiğiniz yanlışları tekerrür etmekten. kaldı ki serhat ne dediyse haklı diyarbakırda yaşıyorum kürdüm olanı biteni sizden daha iyi analiz edebilecek kadar olan biten ile muattabım. yönetimdende ricam kürt ırkına mensup adamlarında bir gururu var bize böyle düm düz küfür edenlere neden bu kadar müsahama gösteriliyor oysa ki o hakaretlerin onda birini biz etmiş olsak direk banlanırız diye düşünüyorum.


    Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    devleti yönetenler 25 yıldır dik durmayı başarsaydı pkk bitirilirdi.teröriste taviz vere vere bu hale geldik köy ağababalarını şımartarak bu hale geldik .ben Türk milletinin evladı olarak bu topraklara hükmetmiş Atalarımın mirasına sahip çıkacağım gerektiği zaman.devletin askerine milletimize silah doğrultanlara karşı tek kişi kalsakta Türküm ve düşmanım diyeceğim her zaman.pkk yı halk bitirir.dağdaki eşkiya sürüsü bitirilsin şehirdeki balon gibi patlar. bu milletin ekonomik durumunu geleceğini mahvetmeye çalışanlara idam getirilsin caydırıcı olarak sempatizanlarıda bu tutumlarından vazgeçecektir.

     


    Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8184 Toplam Mesaj: 54