.Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
klavye kahramanı arkadaşlara sesleniyorum hiç güneydoğuya gittinizmi. daha doğrusu orada yaşadınızmı.
asalım keselim bunların başını ezelim diyen arkadaşlar hiç çatışma yaşadımı. yoksa bilgisayar oyunlarındaki gibi mi zannediyor gerçek hayatı?
1984--1 d.bakır devegeçidi 16.zırhlı tugay d.bakır çivi gibi askerlerdik taktir belgelerimi tarayıp göndereyim bi arayine söylüyorum bunların başını bizler ezeriz korkarlar degil............
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
lan kim dedi size pkk yı bitircem deyip tepenize binen!
Bu lafada uyuz oluyorum arkadaş, biri sanki demiş 25 yılda bitircem beni başa getirin diye.
Kim dedi kardeşim bana isim verin? Size 25 yıl boyunca hangi devlet adamı çıkıpda ben pkk'yı bitircem dedi.
PKK bitecek diyen tek siyasi Tayyip'di onuda gördük, Tayyip'in laflarıyla palazlandı PKK. Gördük yani ne biçim bir bitirme olduğunu.
Osman Paşa siyaset bilmeyen adam, yani yalanı ve kıvırtmayı bilmez!
Eğer o adam, 93-95 senelerinde önüne taş konulmasaydı - PKK'nın anasını sikecekdi bundan şüpheniz olmasın.
Zamanın paşalarından hiç birinin götü yemezken, o kurmay albay olarak o görevi üstlendi.
Burda hariçden gazel okumayın bunlar oldukça bizi sikerler diye, siz sikilmeye alıştığınızdan
hiç bir adama artık inanmaz olmuşsunuz.
siktirmeseydiniz kardeşim kendiniz o kadar!
-----------------------------dsp akparti - mhp de mecliste ötüyor .. bi Bak bakalım hangisi icraat yapmış biz sikildikte sen kosede ayrımı durdun sana kaçan olmadımı :)) sen türkiyede Yaşamıyonmu ? izmir Gibi bi yerdesin Kentkart ın yoksa 3 Lira otobus parası veriyorsun Dünyanın neresinde 3 Lira ulaşım parası ? soylermisin Zaten izmir e Acıyorum CHp kafalılar oldugu sürece dahada cok Geriler ( bu arada dogma büyüme Balçovalıyım )
-
kaygusuz bunu yazdı:
üstteki mason diyen arkadaş bahadır özgünün istifa ettiğinden haberi yokki c/p etmiş. kirlilik yapmış
-----------------------------Ne yazdığımız farkındayız arkadaş ben oraya bahadır yazmadım okuduysan bir isim daha verdim, açık bir isim.
-
yürü be kim tutar sizi :))
hala aynı gündem
+ askerde kafamı siktiler tüm şifreleri unuttum la :))
-
HoLyCat bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
lan kim dedi size pkk yı bitircem deyip tepenize binen!
Bu lafada uyuz oluyorum arkadaş, biri sanki demiş 25 yılda bitircem beni başa getirin diye.
Kim dedi kardeşim bana isim verin? Size 25 yıl boyunca hangi devlet adamı çıkıpda ben pkk'yı bitircem dedi.
PKK bitecek diyen tek siyasi Tayyip'di onuda gördük, Tayyip'in laflarıyla palazlandı PKK. Gördük yani ne biçim bir bitirme olduğunu.
Osman Paşa siyaset bilmeyen adam, yani yalanı ve kıvırtmayı bilmez!
Eğer o adam, 93-95 senelerinde önüne taş konulmasaydı - PKK'nın anasını sikecekdi bundan şüpheniz olmasın.
Zamanın paşalarından hiç birinin götü yemezken, o kurmay albay olarak o görevi üstlendi.
Burda hariçden gazel okumayın bunlar oldukça bizi sikerler diye, siz sikilmeye alıştığınızdan
hiç bir adama artık inanmaz olmuşsunuz.
siktirmeseydiniz kardeşim kendiniz o kadar!
-----------------------------dsp akparti - mhp de mecliste ötüyor .. bi Bak bakalım hangisi icraat yapmış biz sikildikte sen kosede ayrımı durdun sana kaçan olmadımı :)) sen türkiyede Yaşamıyonmu ? izmir Gibi bi yerdesin Kentkart ın yoksa 3 Lira otobus parası veriyorsun Dünyanın neresinde 3 Lira ulaşım parası ? soylermisin Zaten izmir e Acıyorum CHp kafalılar oldugu sürece dahada cok Geriler ( bu arada dogma büyüme Balçovalıyım )
Bi konu aç CHP ve İzmir diye oraya yaz bunları konuyla alakası ne bunların ?
İkincisi, yazdığımı anlamadan sazan gibi atlamana şaşırmadım,
"Size şuana kadar kim dedi PKK'yi bitircem diye ?"
Bitiricem diyip oy isteyen adam bir tek Tayyip vardı, oda dahada pkk'nın gücüne güç kattı bu amk un açılımı yüzünden.
Ama osman paşa bu dalavereleri bilmez, adamın amına kor! o kadar kesin söyleyeyimde sen anla artık.
İkincisi İzmir'de olup bitenden haberin yok :) 3 TL yol parasıymış :)
1.60 Tam * 1.00 Öğrenci - 90 Dk içindeki diğer 2. biniş bedava :) (otobüs,metro,vapur.)
hay lavuk, bide bunu CHP ile bağdaştırmış :) -
tarih göstermiştirki : kürtlerle insanlar birlikte yaşayamıyorlar , bu kürtlerin hepsinin vatandaşlıklarını iptal edip kuzey ırak sınırına sürer, gitmek istemeyenleri de gömersek ancak pkk da biter yoksa denildiği gibi pkk biter başka birşey başlar .
1000 yıllık kardeşlik falan hepsi safsata hepsi yalandır, bu kürdolar selçukluda osmanlıda her 50 senede bir ayaklanmış , ne zaman devlet millet zayıf düşse zaaf gösterse hep arkadan vurmuş , Türkle kim savaşıyorsa onun tarafını tutmuş - kardeşlik barış dedikleri bu barzoların savaşacak kadar bitinin kanlanmadığı zamanlar sadece . bundan sonrada farklı birşey olacağı yok , osman paşanın dedikleri isabetli ancak yetersizdir pkk denen illeti komple mezara gömsen bile en geç 10-15 sene sonra kürtler olduğu sürece hortlayacaktır. görünen acıklı gerçek budur, bu zalim realiteye karşı ancak zalimce önlemler alınarak kendimizi koruyabiliriz o da ancak kürt varlığını topraklarımız dediğimiz yerde geri dönüşü olmaz biçimde bitirmektir.
Türk milleti ve ordusunun bunu yapmaya gücü vardır ancak irade ve fikir bütünlüğü yoktur.
-
xzxz bunu yazdı:
tarih göstermiştirki : kürtlerle insanlar birlikte yaşayamıyorlar , bu kürtlerin hepsinin vatandaşlıklarını iptal edip kuzey ırak sınırına sürer, gitmek istemeyenleri de gömersek ancak pkk da biter yoksa denildiği gibi pkk biter başka birşey başlar .
1000 yıllık kardeşlik falan hepsi safsata hepsi yalandır, bu kürdolar selçukluda osmanlıda her 50 senede bir ayaklanmış , ne zaman devlet millet zayıf düşse zaaf gösterse hep arkadan vurmuş , Türkle kim savaşıyorsa onun tarafını tutmuş - kardeşlik barış dedikleri bu barzoların savaşacak kadar bitinin kanlanmadığı zamanlar sadece . bundan sonrada farklı birşey olacağı yok , osman paşanın dedikleri isabetli ancak yetersizdir pkk denen illeti komple mezara gömsen bile en geç 10-15 sene sonra kürtler olduğu sürece hortlayacaktır. görünen acıklı gerçek budur, bu zalim realiteye karşı ancak zalimce önlemler alınarak kendimizi koruyabiliriz o da ancak kürt varlığını topraklarımız dediğimiz yerde geri dönüşü olmaz biçimde bitirmektir.
Türk milleti ve ordusunun bunu yapmaya gücü vardır ancak irade ve fikir bütünlüğü yoktur.
aşırı bi yorum olmuş ama ben +1 derim kardeşim :) -
xzxz bunu yazdı:
Amerikada asyada başka ırklardan onca insan tek bayrak altında yaşayabiliyor sorun çıkmıyor böyle ırkçı kafada olan adamlar yüzünden işte terör bitmiyor didiş dur a.k bas kürtlere küfür sonrada kürtler şöyle yapıyor böyle yapıyor diye de dur
bu laflara yönelik bir Kürt çıksa Türklere küfür etse sesimi çıkartmam bir Türk olarak sebebi benim milletimden insanlar basıyor küfürü kürtlere adamda haklı oalrak kendisi savunacak basacak küfürü adamın suçu kürt olmak mı ya ne saçma bir düşünce bu yaa Tüm kürtleri aynı kefeye koymak
yüzlerce hortumcu tecavüzcü cumhuriyet düşmanı Türk de çıkıyor Tüm Türkler böyle demek çok mu doğru sizce
birde kalkıp bu adamın dediklerine destek olanlar pkknın bitirilmesinden yana nah biter bu ırkçı kafalarla pkk daha pkk ile kürdü ayıramıyorsunuz kalkıp pkk yı bitireceksin bok biter devam edin -
Yazılanları görünce acıyorum gerçekten milletimin haline.
Bende 16-23 yaş aralığında aynen sizin gibiydim.
''Dünya türk olsunnn'' , ''asarız keseriz si.eriz ulann'' , ''ey türk gençligi birinci vazifen..''
''hepsini öldürelim sürelim, yaşasın turan''
az sesini çıkaran oldumu da ''hain piç kurusu'' diye bi güzel yaftalardım.
bilmem nerede operasyon olmuşta kamyonla leş getirmiş askerler, bilmem teröristler çözüldü çözülecek, bilmem hangi paşa naptı , 1 bordo bereli bilmem kaç teroriste bedel gibi mail haber video ile tatmin olup büyüdüm ben. kadınımı koynuma almaktan daha zevk verirdi böyle haberler okuyup hayaller kurmak.
neyse kurtulduk o ergenlikten ve kadere bak, diyarbakırda 4 yıl 3 ay memurluk yaptık.
herşeyi kendi gözümüzle gördük. işittik.
dağda bir (rakamla 1) piç öldürüldügünde, d.bakırda milyona yakın kişi toplanıyor cenazesini merasimle yapıyor, kürtçe şehitler ölmez diye bagırıyor. taziye çadırı kuruluyor devasa, sonra mevlidine kadar okutuluyor, ve binlerce kişi şehri altüst ediyor. ee nerede lan dedim kamyon kasasına sıgmayan leşler? bunu d.bakırda yaşayan istediginiz kişiye sorun , tbt de de var bi sürü d.bakırlı.
yani dagdaki 5-6 bin kişiyi osman paşamızın öldürmesi havadır. yeri bi haftada dolar. hemde misliyle dolar.
öldürdügün adamın komple sulalesi pkk lı olur. böyle gelmiş böyle gitmiş.
biz dogruları söyleyince niye bozuluyoruz zorumuza gidiyor anlamıyorum.
benim dayım 92 de uluderede şehit düştü, acaba bizim bu dogrulardan kaçma, dogruları söyleyni itin götüne sokma huyumuzdan olmuş olabilir mi?
o. çocuklarının yapılanmaları kusursuz ve gunde 1 milyonunu öldürsek 2 milyon çıkarırlar dağa.
ve tekrar en büyük silahları bizleriz.
xzxz ve onun gibi düşünenler ve açık açık ırkçılık yapan, başkalarını itin götüne sokan kişiler pkk ve tüm vatan hainlerinin en sevdigi insanlardır. inanın fırsat olsa gelir s.kinizi öperler ve teşekkür ederler.
sizin gibiler yüzünden bizden nefret ediyor kürtler ve dağa bi adım yaklaşıyor. sizin yüzünüzden dağa yaklaşan adam benim senin kardeşimizi, gözümüzün çiçeklerini öldürüyorlar. bence sizin onlardan farkınız yok.
tekrar söylüyorum ben de sizin gibiydim. ağzını açanın ağzına ederdim. vatan haini si.tir git diye.
ama belki benim o zamanlar ezip dışladığım biri dağa çıkıp benim dayımı vurdu. çocugu karısının karnındayken.
umarım benzer bir vicdan azabını sizde yaşamazsınız.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------bi sayfa geriye git senden once attigim posta Bak Sazanlama degil + Seviyeni koru ahbabın yok karsında
okadar cok akıllıysan sende adaylıgını koy oy kazan Seninde icraatını goreLim..
ben Baskasının s*ki ile Gerdeye girmem ama sen Adım atiyorsan o Senin sorunun Beni hiç ilgilendirmez..
üstüne Basarak soyluyorum Suana kadar Gelen hangi siyasetci bu ulkeye Faydası oldu olanları say desem sayarmısın senden ogreneLim bide ogrenmek Ayıp Degil ogrenmemek ayıp!! . ancak Ezik Embesilller Gibi Hırlarsın lanlu lunlu yazarsın... Milleti kışkırtırsın .. Hersey ortada Gorunen Koy klavuz istemiyor bu ulke Gittikce Geriliyor Bizlerde burda klavyede birbirimizi yiyoruz . sonumuz hayrola...