.Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor
-
kaldıki bu heparın Bahadır Özgününü araştırın adam yıllarca liona canla başla hizmet etmiş biri buna ne diyeceksiniz lion bir mason oluşumudur ama kaygusuz bunada bulur şık bir katlık.
hepara birde şurdan bakalım
http://bellek2009.blogspot.com/2009/12/hepar-bu-yapisi-ile-inandirici-olabilir.html
-
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------
kaldıki bu heparın Bahadır Özgününü araştırın adam yıllarca liona canla başla hizmet etmiş biri buna ne diyeceksiniz lion bir mason oluşumudur ama kaygusuz bunada bulur şık bir katlık.
http://bellek2009.blogspot.com/2009/12/hepar-bu-yapisi-ile-inandirici-olabilir.html
-----------------------------Lions klübünden benim de belgem var. Mason mu oldum?
-
Mukan bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------Lion klübünden benim de belgem var. Mason mu oldum?
-----------------------------bu bahsettiğim kişi lionda yıllarca yöneticilik yapmış kaldı ki lion senin gibi genclerin beynini yıkayıp götürdüğü gezilerde kendi hayat felsefe ve ideolojilerini empoze eden bir kulüp bunu inkar edemezsin lion sana şeker gösterir şekeri verir yersin ama farkında olmadan sapını batırır...
-
Kral_Benim bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------Lion klübünden benim de belgem var. Mason mu oldum?
-----------------------------bu bahsettiğim kişi lionda yıllarca yöneticilik yapmış kaldı ki lion senin gibi genclerin beynini yıkayıp götürdüğü gezilerde kendi hayat felsefe ve ideolojilerini empoze eden bir kulüp bunu inkar edemezsin lion sana şeker gösterir şekeri verir yersin ama farkında olmadan sapını batırır...
-----------------------------Bilinçli insana kimse birşey gösterip batırmaz. Genç gördüğünüz için teşekkür ederim. Rotary'den de belgem var. Aynı belgeden İstanbul Valisinde de, emniyet müdüründe de, başkonsolosta da... var. Şu kırmızı giyin diyen Türk Kalp Vakfı, Böbrek Vakfı, Altı Nokta Körler... de Lions kuruluşları. Ancak bu kuruluşların karşısında devletin iki kat daha az denetlediği ve pastadan pay kapma derdinde olan Deniz Feneri, İHH de var. Ama doğru ya onlar "bizden" onlar "müslüman" onlar "yapmaz". Biraz araştırarak yargıda bulunun.
-
Mukan bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------Bilinçli insana kimse birşey gösterip batırmaz. Genç gördüğünüz için teşekkür ederim. Rotary'den de belgem var. Aynı belgeden İstanbul Valisinde de, emniyet müdüründe de, başkonsolosta da... var. Şu kırmızı giyin diyen Türk Kalp Vakfı, Böbrek Vakfı, Altı Nokta Körler... de Lions kuruluşları. Ancak bu kuruluşların karşısında devletin iki kat daha az denetlediği ve pastadan pay kapma derdinde olan Deniz Feneri, İHH de var. Ama doğru ya onlar "bizden" onlar "müslüman" onlar "yapmaz". Biraz araştırarak yargıda bulunun.
-----------------------------batırmak ile kastettiğim empoze etmekti zaten yeterince başarılı olmuşlar gördüğüm kadarı ile olaya direk akpce bir şeyler sentezlemeniz hatta bununla yetinmeyip direk islamı olaya alet etmeniz ne kadar bilinçli olduğunuzun belgesi al bu belgede benden olsun lion kadar prestijli olmasada yinede hatıram olur.
Dipnot : akp'li değilim hatta hiç bir partiliyim öyle bir parti olmadığına göre benim partim yok.
-
Kral_Benim bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------batırmak ile kastettiğim empoze etmekti zaten yeterince başarılı olmuşlar gördüğüm kadarı ile olaya direk akpce bir şeyler sentezlemeniz hatta bununla yetinmeyip direk islamı olaya alet etmeniz ne kadar bilinçli olduğunuzun belgesi al bu belgede benden olsun lion kadar prestijli olmasada yinede hatıram olur.
Dipnot : akp'li değilim hatta hiç bir partiliyim öyle bir parti olmadığına göre benim partim yok.
-----------------------------Farklı yerlerden konuşuyoruz. Bu vakıflara karşı bir dolduruluşunuz olmuş. Olaya direk veya indirek kattıklarım Türkiye'nin gerçekleri. Yabancı vakıflar re'sen veya yazılı olarak iki kat fazla denetlenir. Ancak bu vakıflar "bizden" olmadığı için yeşil sermayenin hedefindedir. Bu vakıflar (bazı vakıfları ayırıyorum) dinimizi elimizden alacaklar hepimizi Hristiyan yapacaklardır.
Oysa Filistin'e en çok tıbbi yardımı bu yabancı vakıflar yapar (özellikle organ); oysa ihtiyacı olan çocukları bu vakıflar sünnet ettirir; oysa birilerinin şehit ettiği Kubilay için bu vakıflar özel törenler düzenler; oysa engelli vatandaşlarımıza kayıt bile almadan bu vakıflar tekerlekli sandalye dağıtır... Ancak bu vakıflar duygu sömürüsüyle topladıkları milyonlarca doları dolandırmaz. Yine de günah keçisi olurlar. Hepsi birdir demiyorum. Ancak "bizden" değil diye yargısız infaz da yapmamak gerekir. Yarın böbreklerinizden birisi iflas edip böbrek nakline ihtiyaç duyarsanız karşılıksız olarak yine bu vakıflar yardımınıza koşacaktır. Görüşleriniz için teşekkür ederim.
-
Bunları yokedemıycegımız kesın onlar bızı yok eder ama bız onları yok edemeyız en ıyısı ayrı bır devlet kurmaları onlarında ayrı bır toprak sınırı olsa daha iyi olurdu
Kundak dakı bebegını kesecek kadar nefret edıorum
-
Mukan bunu yazdı:
Bilinçli insana kimse birşey gösterip batırmaz. Genç gördüğünüz için teşekkür ederim. Rotary'den de belgem var. Aynı belgeden İstanbul Valisinde de, emniyet müdüründe de, başkonsolosta da... var. Şu kırmızı giyin diyen Türk Kalp Vakfı, Böbrek Vakfı, Altı Nokta Körler... de Lions kuruluşları. Ancak bu kuruluşların karşısında devletin iki kat daha az denetlediği ve pastadan pay kapma derdinde olan Deniz Feneri, İHH de var. Ama doğru ya onlar "bizden" onlar "müslüman" onlar "yapmaz". Biraz araştırarak yargıda bulunun.
-----------------------------Tamamen hayır amaçlı varız diyorsun yani.
-
hepar kurulduğu günden itibaren sağ sol cart curt ayırım yapmadan 360 derece insanları kabul ettiği için partiye sızmalar olmuştur illaki. amacınız farklı osman paşanın geçmişi dürüstlükle geçmiş araştırıp öğrendiğim kadarıyla. büyük kitlenin ardından katılanların ön üyelik ardından gerçek kabul edilme zamanına geçilmekte.osman paşa kendisinin hazırlayacağı 5 bin profesyonel eğitimli askerle kandile girip lider kadrosunu bitiririm diyor. dağdaki eşkiya silahla dolaştığı sürece ülkemizde güvenlik sorunu hep olacak. başka ülkelerin güvenlik sorunu bu derece ezik durumda değil. idamı teröristler için geri getireceğiz diyen kim var ? 25 yıldır kim terörü bitiririm diyebildi ?ekonomi yeniden ulusal karma ekonomiyle canlandırıp herşeyi halka vereceğiz herşey halkındır diyor kim diyebildi ?en iyisi kömüre una bulgura din sömürüsüne evet diyin sonra yoksul kaldığımızdada niye böyle inandıkki dersiniz. osman paşa size ekmek yada makarna vermiyor. sizlerden katkı istediği için alışmışsınız bal parmak emmeye altın veren kim olursa onunlayım demeye. cem uzan para bababası holding sahibi patron babası adamdı. osman pamukoğlunun parası yok. herşey halkın desteğiyle oluyor. heparı ben diğer partilerden ayrı tutuyorum. ülkenin gidişatını hiç iyi görmediğimden yeniden bir milli hareket yapılacağı ve yeniden ülkemizin bağımsızlığa kavuşacağı azminde olunduğu için destekliyorum. En şaşırtıcı durum ise seçim olmamasına rağmen mücadele verilmesi. ve 1-5 yıl içinde medyasıda finansmanıda halkın olmasına karşın bu kadar büyümesi. ve 7 düvelin korkması.
Avrupa Konseyi’nin İnsan Hakları Komiseri Thomas Hammarberg imzasıyla 01 Ekim 2009 tarihli “Türkiye’de ki Azınlıklar Raporu”nun 4. bölümünde yer alan 73. maddede yetkililerden şu talep edildi:
“Özellikle Eylül 2008’de kurulan Hak ve Eşitlik Partisi adında ki yeni partinin açıktan misyonerleri hedef alması en ciddi endişe kaynağıdır. Türk yetkililere, azınlıklara yönelik ciddi hoşgörüsüzlük manifestolarının ortaya konmasına karşı dikkatli olması ve bunları ortadan kaldıracak gerekli tedbirleri alması çağrısını yapıyoruz.”aslında diyorsunuzki : bu düzen böyle gelmiş böyle gidecek diyorsunuz.bende hayır diyorum uyanış şart diyorum
''Uyandı artık Anadolu çocukları ve HEPAR ı kurdular... [HQ]
-
up...
izlediğim yeni videoda daha detaylı açıklamalar var izleyin bilinçlenin derim.