folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder .Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor

.Pkk Nasıl Bitirilir Osman Pamukoğlu Anlatıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@serdar ve serhat ,

açık ve net cevap verin , sizi uzlaşmaya hainle teröristle barışmaya sözüm ona kaynaşmaya sizin deyiminizle "hepsini bir kefeye koymama" fikrine iten nedir ,

düşmanın çok güçlü olması ve bu düşmanı alt edemeyeceğinize olan kanaatiniz mi ? savaşarak kazanılamayacağına inanmanızı sağlayan düşmanın psikojik baskısıdır. diyarbakırda bin kişi toplanıyorsa bir leş için , izmirde eskişehirde bursada kaç kişi toplanır düşünemiyormusun ?

düşman her kim ya da ne olursa olsun önce kendine inanmayı öğrenememişsen zaten savaşı başta kaybetmişin.

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@ Holycat 

Peki hocam nedir düşüncen yani padişahlıh rejimine mi geçelim devlet yönetimi babadan oğulamı geçsin bunu mu istiyorsun siyaset olmadan cumhuriyet rejiminde nasıl parlemento oluşacak söylermisin bana 

hee parlemento olmasın tek yönetici yeter padişahlıh rejimini savunuyorsan olur ama dedğin şekilde başka bir yolu yok bu ülkede illa siyasetçi olmak zorunda hepsinin bir yamuğunun olması yauğununolmayacağı bir siyaset adamının var olmayacağı anlamınada gelmez ayrıca siyasetçiler toplumun her kesimine hitap edemzler zaten o yüzden de çok parti vardır senin hoşuna gitmeyen benim gidiyor benim gitmeyen siyasetöi tutumu senin hoşuna gdebilir bu budur yani 

senin dedğin olay bana saçma geldi şayet demokrasiden cumhuriyet rejiminden yanaysan  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ya hala adam diyorki siz onların dagdaki terörist kardeşini vurursanız onlar bin misli daga çıkar.

e git konuşta insin o a.q ogulları dagdan benim kardeşimi vurmasınlar Bi kaç rant düşkününün açılım hikayesi sonucu onlar silahmı bırakacak sanıyorsun  adamların tek gayesi doguda sözde kürt devleti kuracak o senin benim kardeşimi vuran kansızlarda o devletin askeri olacak benim sen ne sandın onlar bize kurşun atarken biz onlara gülmü atalım.

d.bakırda melikahmet mahallesi var üstünde türk bayragı olan tişörtle gir orayada dostluk gör kardeşlik gör.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

@ Holycat 

Peki hocam nedir düşüncen yani padişahlıh rejimine mi geçelim devlet yönetimi babadan oğulamı geçsin bunu mu istiyorsun siyaset olmadan cumhuriyet rejiminde nasıl parlemento oluşacak söylermisin bana 

hee parlemento olmasın tek yönetici yeter padişahlıh rejimini savunuyorsan olur ama dedğin şekilde başka bir yolu yok bu ülkede illa siyasetçi olmak zorunda hepsinin bir yamuğunun olması yauğununolmayacağı bir siyaset adamının var olmayacağı anlamınada gelmez ayrıca siyasetçiler toplumun her kesimine hitap edemzler zaten o yüzden de çok parti vardır senin hoşuna gitmeyen benim gidiyor benim gitmeyen siyasetöi tutumu senin hoşuna gdebilir bu budur yani 

senin dedğin olay bana saçma geldi şayet demokrasiden cumhuriyet rejiminden yanaysan  

Hocam hoş güzel Demişsin nedir düsüncen diye tesekur ederim..

Ben kendi adıma konusayım Her Tepemize Gelen Kobay olarak kullanıyor bizleri verilen vaatler Yalan oluyor..

Halk da buna kanıyor gelen bunu yaparız sunu yaparız diyor koltuga oturdumu icraat 0 ...

benim Demek istedigim Bu tür laflara Artık kanmamak...

kısaca bilmiyorum hocam neyin nasıl olucagını tek istedigim bu ulkede huzurlu Sekilde Herkesin kardes sekilde birbirine saygı duyması omuz omuza Vermesi .Baska bisi istemiyorum Zaten isteklerimde olmaz sadece bir düsünce bunlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

@serdar ve serhat ,

açık ve net cevap verin , sizi uzlaşmaya hainle teröristle barışmaya sözüm ona kaynaşmaya sizin deyiminizle "hepsini bir kefeye koymama" fikrine iten nedir ,

düşmanın çok güçlü olması ve bu düşmanı alt edemeyeceğinize olan kanaatiniz mi ? savaşarak kazanılamayacağına inanmanızı sağlayan düşmanın psikojik baskısıdır. diyarbakırda bin kişi toplanıyorsa bir leş için , izmirde eskişehirde bursada kaç kişi toplanır düşünemiyormusun ?

düşman her kim ya da ne olursa olsun önce kendine inanmayı öğrenememişsen zaten savaşı başta kaybetmişin.

Kesinlikle öyle bir kanaatim yok düşman çok güçlü filan değil Güçlü olan bir şey varsa oda siyasi basiretsizliğin güçlülüğüdür

ben buna savaş demem savaş 2 devlet arasında yapılır 3-5 ayaklanan çapulcuyu bastırmak savaş demek değildir ortada bir devlette yok savaşacağımız olsa bile zaten korkum olamaz 

Pkk Sorunun çözümünü ülkede iç savaş çıkartmak yada kürtlerin toptan yok edilmesini düşünmen bana çok mantıksızca geliyor senin düşüncen bu olabilir ben yanlışlığını belirtiyorum

ama burada tutup kürtlere hakaret ediyorsun bu olmaz işte bu yanlıştır kürt de kalkıp sana hakaret etse al sana kaos çatışma olur tartışma olmaz

Pkk benim gözümde büyük bir sorun değil devletin gücü herşeye yeter yeter ki pkk yı her yönden bitirmeye niyetlensin ama böyle bir niyet asla olmadı halka göstermelik 3-5 operasyonla kk bitmez bitirilemez pkkyı milletinden tavis vererek de bitiremezsin pkk konusunda ılıman düşünce yerine sert kararlar alınmalı isyancılar en sert şekilde bastırıldığı sürece çözüm elde edilir burada en öenmli düşünce de 

Pkk ile Kürt ayrımını yapmaktır Balık bile önce ayıklanıp sonra temizlenir unutma önce ayıklayacaksın sora temzileyeceksin olay bu 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

tarih göstermiştirki : kürtlerle insanlar birlikte yaşayamıyorlar , bu kürtlerin hepsinin vatandaşlıklarını iptal edip kuzey ırak sınırına sürer, gitmek istemeyenleri de gömersek ancak pkk da biter yoksa denildiği gibi pkk biter başka birşey başlar .

1000 yıllık kardeşlik falan hepsi safsata hepsi yalandır, bu kürdolar selçukluda osmanlıda her 50 senede bir ayaklanmış , ne zaman devlet millet zayıf düşse zaaf gösterse hep arkadan vurmuş , Türkle kim savaşıyorsa onun tarafını tutmuş - kardeşlik barış dedikleri bu barzoların savaşacak kadar bitinin kanlanmadığı zamanlar sadece . bundan sonrada farklı birşey olacağı yok , osman paşanın dedikleri isabetli ancak yetersizdir pkk denen illeti komple mezara gömsen bile en geç 10-15 sene sonra kürtler olduğu sürece hortlayacaktır. görünen acıklı gerçek budur, bu zalim realiteye karşı ancak zalimce önlemler alınarak kendimizi koruyabiliriz o da ancak kürt varlığını topraklarımız dediğimiz yerde geri dönüşü olmaz biçimde bitirmektir.

Türk milleti ve ordusunun bunu yapmaya gücü vardır ancak irade ve fikir bütünlüğü yoktur.

+1

yapılacak şeyler bu kadar basit. sadece bu projeleri hayata geçirecek yürekli bir lidere ihtiyacımız var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

@serdar ve serhat ,

teröristle uzlaşalım diye tek bir cümle ettiğimi hatırlamıyorum. ben gözlerimle gördüklerimden yola çıkarak bir analiz yapıyorum. olayın fotografını çekiyorum.

ve diyorumki bu olay öldürmekle orduyla osmanpaşayla  şunla bunla bitecek iş degil. sosyolojik bir olay ve çözümü de o şekilde olur ancak.

yani başta sen ve senin gibi hastalıklı organizmaların yayılmasını önlemek. ve böylelikle kürtlerin devlete güvenip sisteme entegre olmasını saglamak.

osman pamukoglu meselesinide söyleyeyim. kendisi belki tamamen milli bir duruşla bu yola çıkmıştır bilemem ama başta tayyip olmak üzere birçok kişinin can simididir.

nasıl mı?

açılım sürecince akp den mhp ve chp ye kayıp belkide iktidarı degiştirebilecek bikaç milyon aşırı milliyetçi oy, mhp, chp gibi partiler yerine osman pamukoglunun partisinde hiçbir işe yaramadan eriyecek.

komplo teorisi gibi mi geliyor?

o zaman cem uzan denen adamın hangi güölerce siyasete atılıp kimin oylarını alıp kimi meclis dısına ittigini bi araştırın. 

vatan dediginiz olgu hamasi söylemlerle yönetilip, üçbeş ırk sevicinin heva ve hevesleri dogrultusunda yönetilemeyecek kadar kutsaldır.

ergen beyinlerden kurtulup çocugunuzu kucagınıza aldıgınız ilk an gözlerinin içine bakınca bunları görecek ve güleceksiniz.

şeyini şeyettiğimin şeyi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

serhat bilgisizce yazdığın belli.

heparı Halk kurdu. halkın isteğiyle kuruldu.Osman pamukoğlu önderliğinde halkın kurduğu ilk siyasi partidir

halkın günden güne destek vermeside avrupayı korkutmuştur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

kaygusuz yazdığımı iyi okumanı öneririm.

ben hepar yada pamukoglu bir derin komplonun eseridir demiyorum.

tamamen milli bir duruş ve sosyal ihtiyaç nedeniyle ortaya çıkmıştır.

ammaa kime yarayacagı ortadadır.

tıpkı cem uzan da oldugu gibi.

genç parti ekmek arası dönerle %7 aldı. dalga geçiyorduk ''şehrazat 1 ytl'' diye. 

o %7 oy tüm sistemi alt üst etti ve akp gibi bir sonuç dogurdu. 

Turkiye siyasi tarihini ve YSK geçmişini incelemeni öneririm.

ben akp ve onun arkasındaki dış mihrakların yerinde olsam napardım?

açılım sayesinde benden kaçacak milliyetçi oyları heparın potasında hiçbi işe yaramayacak şekilde eritirdim.

bi siyaset belirlenir ve medya vs gibi güçlerle;

açılım sayesinde akp den kopacak oylar

- chp ye gitmesi önlenir, çünkü chp kaç puan artsa iktidara okadar yaklaşır. ara kapanır.

- mhp ye gitmesi önlenir spekulasyonlarla ve medya gücüyle, onun büyümesi ve hükümet ortagı konumuna yaklaşması engellenir

- son anda yapılan stratejilerle %7 civarında bir parlamayla hepara gitmesi saglanır tepkili milliyetçi oyların.

aynen cem uzanda oldugu gibi...

ve akp yola devam eder.

durmak yok yola devam tabelalarına çarpı atarsın o zaman

şeyini şeyettiğimin şeyi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

Tamamen traş hoca. kusura bakma hassasiyetini biliyorum bu paşa hakkında ama gerçegi söylemek boynumuzun borcu.

pkk nın dağ kadrosu dedigin 5-6 bin kişilik bişey. sürekli yenileniyor degişiyor.

hepsini öldürsen 1 haftada yeri dolar. ki öyle oluyor zaten.

istedigin kadar öldür. yerine yenisi anında geliyor.

kck diye paralel devlet sistemi kurmuşlar. 100 binden fazla kadroları var. yani memur diye düşün o kadroyu.

ve onlarında yeri anında doluyor.

süper kurmuşlar çarkı. öldürmekle falan olmaz bu işler.

olsaydı ordumuz kırk bin kere bitirirdi.

sorun tamamen sosyal.

kürtlerin devlete ve millete güvenmelerini, aradaki güven inşaasının saglamnası lazım.

en basit örnek şudur.

hepinizin bildigi bir örnek

tbt de adamın biri kürdüm derd, %70 imiz adamı itin götüne sokar aşşagılar.

geri kalan %30 dan hiçkimsede yaw ağa bu nedir , derdiniz nedir diye sormaz.

pkk ile uzaktan yakından alakası olmayan adam sıgınacak liman olarak onu görür.

bu devran böyle devam eder...

mahallede internette askerde sivilde işte güçte. 10 kürtten 1 taneyi gücendirip dışlayıp la f sokup ezip pkk ya yanaştırırsanız pkk daha çok 30 yıllar bitmez.

sizin 1 kişi dediginiz adam pkk lı olsa. komple aileside ondan yana oluyor. ki aileleri sürüyle oldugunu düşünürsek.

bence pkk nın en büyük kozları osman pamukoglu gibi aşırı militarist çevre ve ırkçı çevredi.

çünkü bu sayede pkk yandaşları çogalıyor. pkk lılar bence en çok türk ırkçılarını sever.

yani sanırım kendi elimizle kendimizi mahvediyoruz.

Allah bizi ıslah etsin. gidişat hiç iyi degil . zira ortalıkta elle tutulabilir siyasetçi yok. tayyibi denizi bahçelisi osmanı. hiçbiri umut vaad etmiyor.

kaç gencin gururunu okşasamda oy kapsam hesabındalar.

bu toprakların bekaasını düşünen adam yok anasını satayım.

doğru söze ne denir aynen öyle bir kürt olarak sonuna kadar doğru söylüyor neredeyse tbt'de kürdüz demekten korkar hale geldik direk küfür hakaret aşağılama ırk mukayeseleri osman paşalar tosun paşalar vs. kısır döngü a.q israil ve abd müfredatı ile yaşayan bir toplumuz vesselam.

Toplam Hit: 8822 Toplam Mesaj: 54