PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş
-
hiç birşey göründüğü gibi değildir. o heronlara o kadar parayı pkk bizi vururken gelişlerini birde uydudan izleyelim diye vermedik
o sondaki resmi koyan şahısta bu kadar tespiti yapıp 3 km menzilli kanastan habersiz maşallah.
-
Malesef resimler sahte değilmiş, videosu servis edildi.
bkz. lin: http://www.haber7.com/haber/20100802/PKK-boyle-vuruyor-HERONdan-VIDEO.php
işin sidik yarışı kısmını düşünmek bile istemiyorum, tsk şakşakçılıgı akp şakşakçılıgı mhp borazanlıgı falan çekecek degilim. oturup şunu düşünmek istiyorum sadece, o çatışmada ölen benim kardeşim olsa şuan ne hissederdim.. kime inanırdım? vicdanımı ne rahatlatabilirdi..
hiçbişey..
hiçbişey..
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
-----------------------------
bkz. lin: http://www.haber7.com/haber/20100802/PKK-boyle-vuruyor-HERONdan-VIDEO.php
işin sidik yarışı kısmını düşünmek bile istemiyorum, tsk şakşakçılıgı akp şakşakçılıgı mhp borazanlıgı falan çekecek degilim. oturup şunu düşünmek istiyorum sadece, o çatışmada ölen benim kardeşim olsa şuan ne hissederdim.. kime inanırdım? vicdanımı ne rahatlatabilirdi..
hiçbişey..
hiçbişey..
-----------------------------peki şimdi ne olacak artık tartışılacak bişi kalmadı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
hiçbişey..
hiçbişey..
-----------------------------peki şimdi ne olacak artık tartışılacak bişi kalmadı
-----------------------------ergenekoncuları savunanlar giderek azalıyor ve azalacak.sonuçta ergenekon operasyonu ile bir zihniyet devrimi yapılacak ve "Beyaz Türk İdeolojileri" tasfiye edilecek,bu beyazların devlet rantından geçinmelerine son verilerek gerçek demokrasi ve halkın iştirak ettiği serbest piyasa ekonomisi özellikle anadolu sermayesi ülkede yerleşecek,kriz fırsatçıları,yüksek faizlerle beslenen ahtapot örgütleri,"rant medyası",çıkarı uğruna herşeyini satan ithal işadamları tasfiye edilecek yerine "yerli malı işadamları" gelecek.
bir nevi sistem devrimi yaşanıyor.iktidar el değiştiriyor.anadolu sermayesi ile istanbul sermayesi arasındaki mücadele bittiğinde bir taraf ayakta kalacak ve artık o ülkede egemen olacak...
-
Askerini savun polisini kolla ki onlarda sana gereken özeni göstersin değil mi?
Sonuçta onlarda bir ana baba abla abi kardeş hala amca dayı...
Yani senden benden bir farkı yok öncelikle bunun idrakında olunmalı.
Eğer ki bu gördüklerinizle geçerli bir yorum yapabilme yetisine sahipseniz bu operasyonların başındaki kişi siz olurdunuz ki değilsiniz!!
Şuan Türkiye de hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Nasıl ki Erdoğan bir şeriat devletinin başına geçmek istese de şuan ki davranış tarzı bunu göstermez. Nasıl ki Amerika Güneydoğu anadolumuza petrol rezervlerine hükmetmek için 2. bir israil devleti olarak sözde kürdistan kurmayı amaçlasa da şuan bunu ne söyler ne belli eder..
O yüzden arkadaşlar bu heronları takip eden komutanın ne görevini ne de yapacağı işi SİZ bilemezsiniz. Derinlerde yaşanan kaosları siz bilemezsiniz. Bunu ancak askeriyenin içine bir nebze olsun giren kişiler anlar.. Ülke menfaatine çoğu zaman aileni silersin silmelisin de!
Umarım anlamışsınızdır detaya girmiyorum.. O yüzden bırakın TSK yı karalamayı artık. Zaten yeteri kadar insanların beyni yıkanıyor sizler de buna alet olmayın derim..
-
böyle birşey yok.
satılmış olan ordu değil başka birileri satılmış...
hemde sadece ruhen değil fiziken de satılmışlar -
acikistihbarat bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
hiçbişey..
hiçbişey..
-----------------------------ergenekoncuları savunanlar giderek azalıyor ve azalacak.sonuçta ergenekon operasyonu ile bir zihniyet devrimi yapılacak ve "Beyaz Türk İdeolojileri" tasfiye edilecek,bu beyazların devlet rantından geçinmelerine son verilerek gerçek demokrasi ve halkın iştirak ettiği serbest piyasa ekonomisi özellikle anadolu sermayesi ülkede yerleşecek,kriz fırsatçıları,yüksek faizlerle beslenen ahtapot örgütleri,"rant medyası",çıkarı uğruna herşeyini satan ithal işadamları tasfiye edilecek yerine "yerli malı işadamları" gelecek.
bir nevi sistem devrimi yaşanıyor.iktidar el değiştiriyor.anadolu sermayesi ile istanbul sermayesi arasındaki mücadele bittiğinde bir taraf ayakta kalacak ve artık o ülkede egemen olacak...
-----------------------------NOKTA. Benim anladığım ve anlatmaya çalıştığım da bu. Konunun başında mesajda da yazdım. Bu ipneler bizim komuta, yargı ve bürokrasi üst katına sızmış durumda. Şu an yaşanan bu ergenekon v.s. olaylar da bunları temizleme çabası. Bunları temizlediğimiz an düze çıktığımız andır. Mesele AKP v.s. meslesi değildir bence memleket meselesidir.
-
Ben halen görüntülerin psikolojik harp sanatının ürünü olduğunu düşünüyorum.
Bana bu görüntüler yan taraflarında ki kordinat saat ve tarih bilgileri gözükmedikçe ben bu resimdekilerin PKK lı olduğunu nereden bileyim
Ne belli buradaki görüntülerin İstanbul İstoçtaki askeri birliğin kocaman alanındaki eğitimde olan askerin görüntüsü olmadığını?
Bu gmrüntüde ne görüyorsunuz.??
Cevap: Arazinin nereye ait olduğunun belli olmadığı kordinatların saat ve tarihin belli olmadığı bir görüntü. Görüntüleride izledim ne üdüğü belirsiz arada bir Skorsky denilen patpat diye kısaca tabir edilen 2 tane zıt yönlerde helikopter alçak uçuş yapıyor.
Bu gmrüntülerdeki arazi Türkiye olmasa kimin ruhu duyacak? Skorskiler bi Türkiyede mi var ? Milli helikopterimizde haberimiz mi yok. Sadece bizim envanterimizdemi var bu meret?
TSK böyle her suçlamayı kaale alıp internet sitesinden yalanlamakla mı uğraşacak?
-
asker terörün bitmesini istemiyor..
-
BoLeRo bunu yazdı:
asker terörün bitmesini istemiyor..
-----------------------------Terörün bitmesini istemeyen batıdır. Bu gün avrupada ele geçirilen ve avrupadanda diğer okyanus ötesi ülkelere giden uyuşturucunun %80 i PKK tarafından getirilik hakkaride işlenen ve Türkiye üzerinden avrupaya sürülen mallardır.
PKK batının uyuşturucu kuryesidir. Batı pkk yı bitiremez. Batı petrolde nkazanmadığı, silah ticaretinden kazanmadığı parayı uyuşturucudan kazanıyor arkadaşlar.
Asker bitmesini istese bile bitiremiyor.
Neden???
Kışladan çıkıp operasyona gitmek için bile O DEVLET DAİRESİNDEN 1 KAĞIT PARÇASI ALMAK İÇİN 1 GÜN UĞRAŞTIĞIMIZ gibi UĞRAŞTIRILIYOR. Operasyona çıkılana kadar adamlar at koşturuyor ve gidiyor....
Millette sanıyor asker bitirmiyor....