folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

tantum hajım bak çok hassas bir noktya değindin. onlardan ölenler var anaları ağlayanlar var bizden ölenler var ağlayan analarımız var. Onlar diye bir terrör örgütü var biz diye tarihi şanlı bir Türk devleti var. Kesinlikle kıyaslanamaz ve karşılaştırılamaz 2 olgu..

Şimdi olaya bu noktada TSK nın karşısında bir devletin güvenlik güçleri modun da bakar isen yanlışsın. Eğer TSK bu şekilde baksaydı olaya şimdiye sağlam bir savaş çıkar ve kökleri kazınırdı. siyasi-politik olaylar bu noktada içten ve dıştan TSK nın ellerini bağlıyor..

Bir insan olarak eğer gelinen son nokta buysa ve sana 2 tercih hakkı bırakılıyorsa ölmek mi öldürmek mi diye sorun bakalım kendinize 1 taneniz ölmek diyecek mi?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

tantum hajım bak çok hassas bir noktya değindin. onlardan ölenler var anaları ağlayanlar var bizden ölenler var ağlayan analarımız var. Onlar diye bir terrör örgütü var biz diye tarihi şanlı bir Türk devleti var. Kesinlikle kıyaslanamaz ve karşılaştırılamaz 2 olgu..

Şimdi olaya bu noktada TSK nın karşısında bir devletin güvenlik güçleri modun da bakar isen yanlışsın. Eğer TSK bu şekilde baksaydı olaya şimdiye sağlam bir savaş çıkar ve kökleri kazınırdı. siyasi-politik olaylar bu noktada içten ve dıştan TSK nın ellerini bağlıyor..

Bir insan olarak eğer gelinen son nokta buysa ve sana 2 tercih hakkı bırakılıyorsa ölmek mi öldürmek mi diye sorun bakalım kendinize 1 taneniz ölmek diyecek mi?

işte ben o soruya cevap olarak ne vuralım ne vurulalım dedim.Ellerinde silah ceplerinde para yokken zaten vuramazlar dedim.Ayrıca şanlı tarihimizmiş bilmem neyimizmiş pek takmıyorum iki taraftada ölenler insan.Bi farkla biz verdiğimiz canın bilincinde bayrağa sarılıp gidiyoruz onlar yıkanmış beyinleriyle bir hiç uğruna gidiyor.

+

Konuyu katletmeyelim inş başka zaman uzun uzun tartışma fırsatımız olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Haklısın bireysel konuşmaya döndü bu olay umarım başka bir ortamda yüzyüze daha net konuşabiliriz.

Ancak şunu söylemeden de edemiycem. şanın şöhretin arkasına saklanmak bak bizde bu var demek değil söylemeye çalıştığım.

Hani boşbakanın bir alt kimlik üst kimlik davası vardı ya olayı nasıl karıştırıp üstün ırk alt ırk moduna getirmişti. İşin özü o değil. Türkiye de TÜRK VATANDAŞLARI yaşar. Ve etnik kökenli kürt laz çerkez ve bilimum kökenli insanların hepsi TÜRKTÜR Bunu her defasında dile getirmeye çalışıyorum. Yorum yaparken düşünürken bu gerçeklerden uzaklaşmayın arkadaşlar.

Hepinize saygılar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Haklısın bireysel konuşmaya döndü bu olay umarım başka bir ortamda yüzyüze daha net konuşabiliriz.

Ancak şunu söylemeden de edemiycem. şanın şöhretin arkasına saklanmak bak bizde bu var demek değil söylemeye çalıştığım.

Hani boşbakanın bir alt kimlik üst kimlik davası vardı ya olayı nasıl karıştırıp üstün ırk alt ırk moduna getirmişti. İşin özü o değil. Türkiye de TÜRK VATANDAŞLARI yaşar. Ve etnik kökenli kürt laz çerkez ve bilimum kökenli insanların hepsi TÜRKTÜR Bunu her defasında dile getirmeye çalışıyorum. Yorum yaparken düşünürken bu gerçeklerden uzaklaşmayın arkadaşlar.

Hepinize saygılar..

Yapma hocam 6. sınıf tarih kitabından daha fazlası olalım.70 yıl ezdiğin adamlarla kardeş kardeş yaşayamazsın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Tantum uzatmayayım diyorum ama bak söylenecek o kadasr çok şey var ki..

Ben de ezildim daha geçen gün ufacık bir bariyere arabamı sürttüğüm için trafik kilitlendi insanlara laf anlatmak için kafayı yedim polise derdimi anlatmak için çıldırdım. Ama prosedürler ve benim de biraz cehaletimden dolayı olay devlet malına zarardan davaya kadar gitti ki bir şekilde hallettim. Bak ben de ezildim Bir Türk vatandaşı olarak.. ben sadece arabamın kaskodan yararlanması için tutanak tutulmasını istedim polis tutamayacağını söyledi beni bilgilendirmedi de. belki de o da bilmiyordu. kimse ilgilenmedi. Ben şimdi 300-500 TL için polise düşman mı kesileyim?

Kardeşim 4 yıl fakilte bitirdi 2 yıldır kapss ye kastı ve şimdilerde hakkarinin yüksekova ilçesinin bilmem ne köyüne sözleşmeli olarak atandı 74 puan ile o da ezildi. Eeee ne olacak bu durumda olan bizler gibi binler var biz de devlete baş kaldıralım toplanalım batı da bi örgüt kuralım ve bende atıyorum çerkezim çerkezlerin hakkı gasp ediliyor diye ortalığın amına koyhayım..

şimdi çok basit bir örnek suçlu TSK mı devlet mi Ben miyim??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Tantum uzatmayayım diyorum ama bak söylenecek o kadasr çok şey var ki..

Ben de ezildim daha geçen gün ufacık bir bariyere arabamı sürttüğüm için trafik kilitlendi insanlara laf anlatmak için kafayı yedim polise derdimi anlatmak için çıldırdım. Ama prosedürler ve benim de biraz cehaletimden dolayı olay devlet malına zarardan davaya kadar gitti ki bir şekilde hallettim. Bak ben de ezildim Bir Türk vatandaşı olarak..

Kardeşim 4 yıl fakilte bitirdi 2 yıldır kapss ye kastı ve şimdilerde hakkarinin yüksekova ilçesinin bilmem ne köyüne sözleşmeli olarak atandı 74 puan ile o da ezildi. Eeee ne olacak bu durumda olan bizler gibi binler var biz de devlete baş kaldıralım toplanalım batı da bi örgüt kuralım ve bende atıyorum çerkezim çerkezlerin hakkı gasp ediliyor diye ortalığın amına koyhayım..

şimdi çok basit bir örnek suçlu TSK mı devlet mi Ben miyim??

hocam yapma allasen yav :) siz bir ortak paydada ezilmiyorsunuz hepsi bireysel ama onlar sadece kürt kimliklerinden dolayı ezildiler. Hemde ne ezildiler..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Boyle bişey olamaz arkadaş ya.

Ben bu insanları anlamıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

neyse.

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

scheitann bunu yazdı:

EMRE955 bunu yazdı:

Türkiye de idam serbest olmalı, işte o kadar....

yok yok yalancıya kızgın demir batırcaksın anca öyle kurtuluruz

Aynen katılıyorum idam kolay bir ölüm beni s.kin bunu yapmayın dedirtene kadar işkence edeceksin apo gibi piçlere..

Ama en son noktada gözlerinin içine bakarak beynine tek kurşunla bitireceksin işini..

Çözüm isteyenlere ilk çözümüm bu.

Faşistim değil mi ırkçıyım dünya barışı nidalarınıza ters düşüyor bu tavrım değil mi?

o halde şunu da bilin eğer bu ülke için gelecek güzel olacaksa HEPSİYİM!

+ askeri ceza kanunu türk ceza kanuna uyarlansa..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

sxf2 bunu yazdı:

Önce sükunet... Neyin ne olduğuna dair bir yorum yapabilmemiz için öncelikle Genelkurmay Başkanlığının açıklamasını beklememiz gerekiyor . Unutmayalım ki Taraf gazetesinin aylar evvel yayınladığı bu tarz bir görüntü de hatalı çıkmıştı. Doğruluğu kesinleşmemiş bir belge  üzerinden silahlı kuvvetler ve onun generallerine saldırmk mantıklı değil. Önce Genelkurmay açıklamasını bekleyelim. Eğer açıklama gelmezse ya da  tatmin edici olmazsa o zaman  eleştirme hakkımız var.

Olayların aslında ne olduğu sonradan, toz duman dağılınca ortaya çıkıyor. Bu yüzden gerçekten bir süre bekleyip ne'yin aslında ne olduğunu görmek gerekiyor. Buna katılmamak elde değil.

Ancak malum gazetenin daha önce yaptığı şeyi "hata" diye nitelemek biraz iyimserlik biraz da gözü kapalı konuşmak olmaz mı?

Bekleyip göreceğiz.

Toplam Hit: 20955 Toplam Mesaj: 176