folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ooo kına yakın tsk yı kötüleyin orduyu suçlayın. akpnin kucagında abdnin size özgürlük getirmesini bekleyin

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bunu yazdı:

under bu olayın savunması yok iletse iletse hadi yarım saat sonra iletsin

ya hodi onu geç 1 gün önceden emniyet saldırı olacak istihbaratını veriyor ona ne diyeciksin?

susuyorum.

ordu aciklama yapinca bende yorumumu yazacagim buraya

ordu açıklamasında, pkklıların askeri karakola bu kadar rahat rahat sanki kendilerine karşı koyulmayacagından emin bir şekilde gelmesinin açıklamasını yapabileceğini zannetmiyorum. ( Hangi askere sorarsanız sorun saldırı yapılacak bolgeye bu sekilde yaklasılmaz.Adamlar sanki god modundaymış gibi gelmisler)

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

ooo kına yakın tsk yı kötüleyin orduyu suçlayın. akpnin kucagında abdnin size özgürlük getirmesini bekleyin

yıkanmış beyinler böyle oluyor ya orduyu seveceksin ya akpyi

kendi ülken için düşünüp kendi ekonomini düşünüp ve kendi geleceğini düşünüp yorum yapamazsın

ya solsundur ya sağsındır ya akpdir ya chp dir ya müslümansındır ya ateis bırakın bunlar asıl geri kafalık

siz bana cevabını verin konuyu değiştirmeyin ilk mesaj yeni 2. mesajdaki olaşda helikopter niye ateş etmiyor pkklılar niye kaçmıyor?

komutanların konuşması çıktı ağır zaiyat veriyoruz heronları çekin yada düşürün diye

ona niye kimse konuşmuyor. Ben başbuğun oğlu pkklıyla çekilmiş resimdeki konudaki ylorumlarımı oku ben gönrüdüğümü düşündüğümü söylerim neyse o..

ben mecburmuyum arkadaşlarımı şehit vermeye ben mecburmuyum adamlar keyif çatsın diye 40 kilo ile yürümeye sikerim böyle adaleti.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

PKK ile Savaşan Bir TSK Var. Ve Her Seferinde Güçlü Diye Tabir Ediyoruz.Kanun Değil Mi Güçlünün Zayıfı Ezmesi. Peki Bizde Neden Böyle Olmuyor.TSK'nın Yanlış Yapma Gibi Bir Lüksü Var Mı ? Bu Kadar Bütçe Bu Kadar Asker... ?

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

IREA bunu yazdı:

PKK ile Savaşan Bir TSK Var. Ve Her Seferinde Güçlü Diye Tabir Ediyoruz.Kanun Değil Mi Güçlünün Zayıfı Ezmesi. Peki Bizde Neden Böyle Olmuyor.TSK'nın Yanlış Yapma Gibi Bir Lüksü Var Mı ? Bu Kadar Bütçe Bu Kadar Asker... ?

hoca korucuları pkklı sanıp vuruldu yada bu tarz şeyler olur hatadır ordaki komutanın hatasıdır ihmaldir

ama pkk konusunda ihmal yapılamaz 100 tane pkklı var karşında 3-4 tane obüs fırlatsan gider hepsi helikopter bile ateş etmiyor resmen ve resmen öldürmüyorlar

bakın bu 2. olay oldu daha neler çıkacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

hocam algıda sorunun var heralde bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyosun.. bak ben sana şöyle anlatayım. O komutanın  çoban sandığı varlıklardan biri gelmiş de senin abini yada kardeşini şehit etmiş.. hayır olurmu öyle şey deme.. olur.. elin çobanı gelir senin bir yakınının bırak özgürlüğünü hayatını alır gider.. sonra bakalım sen napıcaksın o zmn.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

edit

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o goruntuleri izlediniz mi bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz ?

yani orda heron dan alindigi soylenen resimde; pkk lilar elini kolunu sallayarak girdiler askerlerimizi sehit ettiler ve ellerini kollarini sallayarak ustelik dinlene dinlene cekip gittiler.

oyle mi oldu yani ?

hatirlarsaniz daha once de ayni sekilde bir saldiri goruntuleri icin koordinatlar vererek askeriyeye camur atmisti

ne oldu sonra ?

koordinatlar bilmem ne koyundeki koylulerin tarlada calistigi sirada cekildigi ortaya cikmisti.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

underzero bunu yazdı:

o goruntuleri izlediniz mi bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz ?

yani orda heron dan alindigi soylenen resimde; pkk lilar elini kolunu sallayarak girdiler askerlerimizi sehit ettiler ve ellerini kollarini sallayarak ustelik dinlene dinlene cekip gittiler.

oyle mi oldu yani ?

hatirlarsaniz daha once de ayni sekilde bir saldiri goruntuleri icin koordinatlar vererek askeriyeye camur atmisti

ne oldu sonra ?

koordinatlar bilmem ne koyundeki koylulerin tarlada calistigi sirada cekildigi ortaya cikmisti.

1 kere tarladaki köylü çıktı diye bundan sonra hiç sallamayacaklarmı senin dediğin olaşdan sonra kaç olaş oldu aynen?

bizim burası çiftçi memleketi kimse gece tarlada çalışmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

mrphs bunu yazdı:

hocam algıda sorunun var heralde bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyosun.. bak ben sana şöyle anlatayım. O komutanın  çoban sandığı varlıklardan biri gelmiş de senin abini yada kardeşini şehit etmiş.. hayır olurmu öyle şey deme.. olur.. elin çobanı gelir senin bir yakınının bırak özgürlüğünü hayatını alır gider.. sonra bakalım sen napıcaksın o zmn.

hocam diyarbakırda iç güvenlik tugayında yedek subaydım. cok sey gördüm duydum vs. görüntülerin kaynagı ne. nerden gelmiş veya ne kadar güvenilir orduya güvenmek bu kadar zormu oldu. ordu hakkındaki her iftirayı öne tasımak ne kazandırıcak. ordu kötü belleyelim hatta tsk diye bi kurum kalmasın orduyu dağıtalım. vatan bizim sen ben orduya sahip çıkmazsak kim cıkıcak

le le le sakine
Toplam Hit: 22525 Toplam Mesaj: 176