folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

scheitann bunu yazdı:
    -----------------------------

israil gemi mevzusunda mersin de o kadar olay oldu gördük.

garanti edebilirmisin heronların düzgün programlanıp doğru verdiğini?

ben inanmıyorum

Cevap vermeye gerek duymadım ama sorayım bende sana.

Zaten terör grubunun bir israil-amerika planı olduğunu düşünürsek bu ülkelerin bikaç gün sonra çıkıp o görüntüler bize ait derse hemen inanırsın değil mi ? burada ateş püskürtürsünüz. "bakın gördünüz mü bizimkilerin günahını aldınız dostumuz israile aitmiş" demeni bekliyorum yani.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

yıkanmış beyinler böyle oluyor ya orduyu seveceksin ya akpyi

kendi ülken için düşünüp kendi ekonomini düşünüp ve kendi geleceğini düşünüp yorum yapamazsın

ya solsundur ya sağsındır ya akpdir ya chp dir ya müslümansındır ya ateis bırakın bunlar asıl geri kafalık

siz bana cevabını verin konuyu değiştirmeyin ilk mesaj yeni 2. mesajdaki olaşda helikopter niye ateş etmiyor pkklılar niye kaçmıyor?

komutanların konuşması çıktı ağır zaiyat veriyoruz heronları çekin yada düşürün diye

ona niye kimse konuşmuyor. Ben başbuğun oğlu pkklıyla çekilmiş resimdeki konudaki ylorumlarımı oku ben gönrüdüğümü düşündüğümü söylerim neyse o..

ben mecburmuyum arkadaşlarımı şehit vermeye ben mecburmuyum adamlar keyif çatsın diye 40 kilo ile yürümeye sikerim böyle adaleti.

Bir yildan fazla bir suredir buraya uyeyim ama alerin daha bir tek defa bile mantikli bir sey yazdigini gormedim.

O resimlerin nerede cekildigini biliyormusunuz?

Montajmi degilmi kanitlayabilirmisiniz?

resimde gorunen kisilerin pkklimi yoksa Askermi oldugunu nasil kanitlayabilirsiniz.

oruspu cocugu taraf'in ne bok oldugunu bildiginiz halde, halen oruspu cocuklarinin yaptigi yalan yanlis habere nasil itibar ediyorsunuz?

TSK da sanki generaller musollinin, askerlerde polonyanin. amk yaw insani zorla cileden cikaracaksiniz. o insanlar TURK oglu TURK. Onlarin orada ne sartlar altinda gorev yaptigini bilmeden atip tutmak kolay. aq taraf yazmis, sizde "yaw amk tsk ya bak." "zaten bu generallerin serefsiz oldugu belli" atin amk. Elin gavuru copu gotunuze soktugu zaman sizi kurtaracak o generallerdir.

hadi yazin amk, bu yorumada cevap yazin. Soz soz, o resimlere bakarak TSK ya bok atanlarin hepsinin kanini ....m. Soysuz herifler sizi.

verecek cwevabın olmayınca basıyorsun küfürü sağa solaa çamur atıyorsun zaten senin ggibi vatan evladının biraz terbiyeli olması kıyametin kopmama ihtimali kadar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

:(

Türklügümüze yazik ulan!

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

scheitann bunu yazdı:

israil gemi mevzusunda mersin de o kadar olay oldu gördük.

garanti edebilirmisin heronların düzgün programlanıp doğru verdiğini?

ben inanmıyorum

Cevap vermeye gerek duymadım ama sorayım bende sana.

Zaten terör grubunun bir israil-amerika planı olduğunu düşünürsek bu ülkelerin bikaç gün sonra çıkıp o görüntüler bize ait derse hemen inanırsın değil mi ? burada ateş püskürtürsünüz. "bakın gördünüz mü bizimkilerin günahını aldınız dostumuz israile aitmiş" demeni bekliyorum yani.

terör örgütü basit bir israil amerika planı değildir.

pkk bir haçlı seferidir şu anda. kuranlarda o dönemlerde hükümetlerin arkasındaki mafyadır.

o kadar nefret ettiğimiz apo denen şerefsiz resmi soğuk mühürlü kimliği olan bir mit ajanıdır. ve o döneki hükümet 10milyon türk lirası para

vermiştir pkk nın kuruluşu için. sonradan pkk kullanılmış olarak çöpe atılcakken örgütü adeta bir batı konsorsiyumu ele geçirmiştir.

sorunun çözümü askeri çözüm değildir. bu konsorsiyumun arkasındaki devletleri toplarsın restini çekersin gerekirse onlarla da çarpışırız.

ama bu resti çekecek amerikayı israili a.b. yi karşısına alıcak büzzüğü olan hükümet gerekir başbakan gerekir.

taraf gazetesi denen onun bunun çocuklarının bu resmi editlemeden gönderdiğine zerre ihtimal vermiyorum.

tsk nın bunu reddedecek bi açıklamasını da beklemiyorum.

tsk yı da fetocular akp liler ele geçirdi.

o kadar adam tutuklandı ergenekon diye. hepsi atatürkçü hepsi türk oğlu türk. güçlü tsk olsa şimdiye kadar darbe nasıl yapılır gösterirdi herkese.

dost israil???? komik

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

"komutan kendi askerini neden ödürsün, o kadar da değil" diyenlere bi sorum var;

bundan 30 yıl önce hem sağcının eline hem solcunun eline aynı silahı verenin aynı komutanlar olduğu bu gün ortaya çıkıyo.

-------o gün kendi insanını öldürenin bugün kendi askerini öldürmesi o kadar da mantıksız değil bence.-------

o zaman masum ülkücü ve solcuların ölmesi için bin takla atan zihniyet bugün amacına ulaşmak için kendi askerinin ölmesi için geçmişteki tecrübelerini hayata geçiriyo olamazmı.

sadece soruyorum yani. olamazmı. ilk defa yapmıyolarki. geçmiştede yapmadılarmı bunu. şartları olgunlaştırmadılarmı 12 eylül ve öncesindeki darbeler için.

fotoğraflar yalan vs diyenlere;

madem yalansa genelkurmay açsın davayı. ha dava açmak değil davayı kazanmak önemli. yani çıkıp daha önce açtığı davaları örnek vermeyin. o davalardan hangisini kazandı genelkurmay. madem taraf yalan haber veriyo, neden açtığı mahkemeleri kazanamıyo genelkurmay. neden halkı askerlikten soğutma kanunundan ceza almıyo taraf gazetesi.

neden

neden

neden

.

.

.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tsk ya laf atan yok bende isterim ordum güçlü olsun içindeki ibneler temizlensin

ama pisi pisine veriler şehitleri düşününce...

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

hani diyorlar ya ülkeyi bölüyorlar YALAN...

zaten bölmüşler bizi Orduyu karalayan elemanlar amerika özgürlük getirdiginde ananızı bacınızı tayyip korur yada ananızı bacınızı alıp gidersiniz.

Küfür nitelikli degil ki başbakan bile söylüyor ananıda al git!!!!

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bu olayı niye tayip e çeviriyorsunuz yada başka şeye konu tsk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

anlatımı zenginleştirmek amacıyla tayyep amcadan alıntı yaptım...

sorun mu oldu _? Atatürk'ten alsaydım yine sorun olacakmıydı _?

Dur be kadınnnn....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuya vercek cevabı olmayanlar işi siyasete döküyo bu cok komik.. 

Toplam Hit: 22536 Toplam Mesaj: 176