PKK Vurmuş Komutanlar İzlemiş
-
Tek kelime ..
- Yazık .. -
scheitann bunu yazdı:
-----------------------------
ve bu bop projesinde "güçlü bir türkiye" her zaman bir tıkaçtır.
o yüzden bizi pasifize etmeye bölmeye çalışıyorlar. yani amaç sadece maddi varlıklar da değil...
Sonuna kadar haklısın hajım fakat bu durumu dahi görmekten aciz (ya da menfaati buna müsade etmeyen) iç te ve dış ta çok düşmanımız var maalesef..Şimdilerin başrol oyuncusunu da koyun halkım 3 kilo peynire 2 çuval kömüre satmış bulunmaktadır.. Ayrılıkçı değiliz ama canımıza vatanımıza kastedenleri de görmezden gelemeyiz..
Ben şimdi doğu bölgelerimizde OHAL vardır diycem oradan 2-3 kendini bilmez çıkıp abuk subuk konuşacak. Ülen kontak kapatma nedir bilir misiniz? kontak kapatmayanın başına ne gelir bilir misiniz? Bunu neden araya soktum şundan dolayıdır ki;
Bu kadar konuşuyoruz yazışıyoruz ama çözüm de üretmek lazımdır. Hepimiz darbeye askerin zor kullanamsına karşıyız. Ama benim ülkemde terörist köpek şehre inip kontak kapattırıp kimlik kontrolü yapabiliyorsa OHAL oluşmuş askerin olaya ciddi bir şekilde el koyma zamanı gelmiştir. Bu yüzdendir ki seni koruyan askerine SAHİP ÇIKACAKSIN!
-
Evet beyler.. haberin videosu da cıktıktan sonra,tartısmanın baslarında birileri bişeyler diyolardı taraf sa yalandır felan diye.. buyrun sizleri dinliyoruz
-
rhodostethia bunu yazdı:
Evet beyler.. haberin videosu da cıktıktan sonra,tartısmanın baslarında birileri bişeyler diyolardı taraf sa yalandır felan diye.. buyrun sizleri dinliyoruz
Dinlemeye mi geldin hajım istersen yorumları bir oku.Sen konunun ilk mesajını okuyup direk cevap yazanlardanmısın???
-
rappermcs bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
Dinlemeye mi geldin hajım istersen yorumları bir oku.Sen konunun ilk mesajını okuyup direk cevap yazanlardanmısın???
sayfaları bi kontrol et bakalım bu benim ilk mesajımmıymış :) -
Evet oldukça mesaj atmışsın ama bomboş mesajlar atmışsın buyur hepsini senin için toparladım tekrar bi oku istersen.
Yaptığın ya bi önceki mürid le laf dalaşı gereksiz boş muhabbet yada TSK yı karalamak.
Bu ikisinden başka olumlu yazdığın tek bir kelime göremedim ben..
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Taraf'ında a.k.Taraf'a taraf olanın da a.k.
şuan mhp den bahseden yok sen simdilik kenarda bekle konuyla alakalı bişey söylemek istersen gelirsin..saçmalayınca eline bişey geçmicek cünki.Bak güzel kardeşim. Güzel dediysem.. bi,maymuna göre güzel.
MHP bi yerden cıkmadı henüz,bende dikkat edersen mhp henüz bi yerden cıkmadığı için sen şöyle kenarda bekle demişim. AKP nin şakşakcılığını yapıyo dediğin adam yani ben forumda defalarca mhp nin şakşakçılığını yaparken gördüm seni..hemde tam 40 kere! bu vesileyle mhp nin de 40. yıl dönümünü kutlarım.
ben akp den bahsetmedim hiç yazdıklarım boyunca, zira sürekli siyasete dönüşmesin konu diye cümleler de kurdum. ve dedim ki bi elma kurtlu diye dier elmaların kurtlu oldugunu düşünmem. tsk ya direkt olarak laf eden olmadı yada ilker başbuğ ya.. sen okuma özürlü olduğun icin okuyamamıs olabilirsin. böyle bi haber cıkıyosa vatandaş bişeylerden şüphelenir,tsk nın bu durumda vatandaşın icini rahatlatması gerekir ndn bu kadar sessiz diyorum, bende ztn ajanlardan bahsettim tsk bunları ndn temizlemiyo diyorum, sonra diyorum ki tsk mit ve polis teşkilatı tarafından zaman zaman uyarılmasına ragmen itibar etmiyor diyorum, baskın gercekleşiyo mit yada polis işte biz uyarmıstık diyor diyorum. ben aslıdna bi çok şey diyorum da sen anlamazsın. boşver güzel kardeşim.. ayrıca terbiyeni koru gerizekalı fln tarzında cümleler kurma ağzına 3 hilal sürerim senin.A_REX bunu yazdı:
rhodostethia bunu yazdı:
konuya vercek cevabı olmayanlar işi siyasete döküyo bu cok komik..
önceki msjları okumamışsın oku ben dönecegim sana tmm.
üstüne alındığına sevindim. önceki msjları oku demişken, iyi hatırlattın sende öyle yap.Tsk ndn çıkıp yalanlamıyor biri bana söylesin.
vercek cvbi olmayanlarin konuyu siyasete taşıdıklarını söylemiştim. dahada yazmam bb.
konuya vercek cevabı olmayanlar işi siyasete döküyo bu cok komik..
ExpirE bunu yazdı:
Ağabeylerim kardeşlerim yapmayın yahu. Bu görüntülerin pkk lıların olduğu ne malum belki bir tatbikat görüntüleri bakın kordinatları bile yok görüntülerde. O görünenlerin bizim askerimiz olmadığı ne belli. Asker terörist el ele verip oyun mu oynuyor yani.
-----------------------------Keşke tsk dan biri cıksada yok böyle bişey bu görüntüler sahte yada çoban bunlar felan dese de bizde aklımızdaki kötü seyleri silebilsek.
Beyler kimse ilker başbuğ birebir teröriste destek veriyo demiyo olayı yanlış anlamayınız.. Mutlaka tsk nın icinde de köstebek olucaktır abd ye mossada pkk ye vs. y e çalışan. Şahsen ben kasadaki elmanın biri kurtlu cıktı diye hepsini atmaktan yana değilim. Ancak tsk bu köstebekleri yada şerefsizleri temizlemek icin ne gibi yöntemler uyguluyor çok merak ediyorum.Mücadele ediyormu acaba ? Tsk kendine bildirilen ihbarlara ne sekilde itibar ediyor. Mit diyo biz uyarmıstık.. Polis teşkilatı zira öyle fln da fln.. Ya ses kaydı cıktı adamların hiç bi yaptırım oldumu heronların düşürülmesi olayında ? Yok.. anca saldırı olur askerler şehit olur tv ye çıkarlar bazen çıkmazlar direk internet sitelerinde terörü kınıyor,pkk yı lanetliyoruz. bırakın ya.. Tsk iyiden iyiye kaybediyo güvenirliğini.. sonumuz hayrola.mrphs bunu yazdı:
ooo kına yakın tsk yı kötüleyin orduyu suçlayın. akpnin kucagında abdnin size özgürlük getirmesini bekleyin
hocam algıda sorunun var heralde bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyosun.. bak ben sana şöyle anlatayım. O komutanın çoban sandığı varlıklardan biri gelmiş de senin abini yada kardeşini şehit etmiş.. hayır olurmu öyle şey deme.. olur.. elin çobanı gelir senin bir yakınının bırak özgürlüğünü hayatını alır gider.. sonra bakalım sen napıcaksın o zmn.cevap veremediğin her konuda at gözlüğü muhabbetini yapıyosun hayırdır insallah.. ben ordaki bi mantık hatasından,bi saçmalıktan bahsettim pkk lıları koruyan komutanlardan bahsetmedim. geyikmiş :) doğuda sınırda felan askerlik yapan bi yakının varsa git bi sor geyikmi ceylanmı. bana kalırsa sen imzandaki vatan haini tanımını daha iyi yazabilirsin. haberi yapan gazete taraf değil de cumhuriyet yada hürriyet olsa bunları yazmadın buna eminim :D
bütçyle alakası yok demek. Tsk devletten terörle mücadele diye ne kadar para alıyodur tahmin et.. terör bitti diyelim.. Tsk gelip devlete deseki pkk kalmadı ama sen o parayı yine de bize ver,devlet verirmi dersin?
heronlar yokken helikopterler nerden haber alıp gidiyodu operasyon bölgesine ? kaldı ki askerde vur emri gelmeden ateş edemezsin diye bi olay var.. ne kadar mantıklı :)
Terörün devamlılığınıı sağlayan tsk dan baskası değil. cünki terör biterse TSk ya bütçeden ayrılan paranın miktarıda azalıcak,haliyle askeri personelin maaslarıda ya azalıcak yada zamlanmıcak.. fln da fln.. komplo teorisi değil gerçekler.
-
ee bunlar boşsa sen karşılarını dolduruver bi zahmet te dolu muhabbet nasıl oluyor görelim. orda bi takım sorular sordum okuda cevap ver hadi bakalım.
-
genel kurmaydan hala yalanlama gelmedi ilginç :)
yaş la uğraşıyolar sanırım
-
Türkiye de idam serbest olmalı, işte o kadar....
-
EMRE955 bunu yazdı:
Türkiye de idam serbest olmalı, işte o kadar....
-----------------------------yok yok yalancıya kızgın demir batırcaksın anca öyle kurtuluruz