folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...

Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

kar,yağmur vs şartlara dayanıklı 3+1 veya 4+1 geniş bir ev kaça malolur ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

-Prefabrik evlerinizden VP523 81 m² Prefabrik Ev modelinde ama 119 m² alanlı ev istiyorum. mümkünmü?

* Beğendiğiniz Ev Modelini İstediğiniz m² Olarak Üretebiliyoruz...

-Okuduklarımdan işci giderlerinin bana ait olduğu yazıyor ve sanırım en az 25-30 gün/kişi gidecek. Yevmiyesini siz, konaklamasını ben mi karşılıyorum. Ayrıca sigortasını nasıl karşılayacağım? İş yeri değilim ki.

* 119 m² Tek Katlı Ev Ortalama 6 Günde Kurulur Maksimum...Siz Sadece Konaklama ve Yeme-İçme Giderlerini Karşılıyorsunuz...Gerisi Bize Ait...

- Türkiye Finans Bankası’nın prefabrik konutlar için özel olarak sunmuş olduğu prefabrik konut kredisinden bahsetmiştiniz. Şartları nedir.

*Arsanıza Karşılık Veriyorlar...Başka Bir Şartı Yok...

-Belediyeden ruhsat için elektrik,su,statik projeleri, yapı denetim firması belgeleri, tüm projelerin mühendis e ve odasına onaylatılması gibi belgeler fiyata dahilmi?

*Tüm İzinler Müşteriye Aittir...Statik Proje,Yapı Denetimi Vs. İstenmiyor Bir Çok Yerde...Yapacağımız Binanın Statik Projesi Bizde Muhakkak Vardır...

-Bu yapı için belediyeden ne ruhsatı alıyoruz? (tarimsal yapı, konut, geçici ruhsatlı üst yapı vb. hangisi?) Ruhsat maliyeti yaklaşık ne kadardır?

*Ruhsat ve Maliyeti Hakkında Bilgimiz Yok,Belediyeler Kafasına Göre Alıyorlar...

-Çanakkaleye maliyet sigortası dahil ne kadardır? Çalıştığınız firmalar vardır sizin.

*Bina Fiyatı Artı 10.000 Lira+ Belediye İzin Maliyeti...

-Aklıma gelmeyen ama merak edilen soruların cevabınıda alayım. :-)

*Başka Soru Var mı Hocam?

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı

kar,yağmur vs şartlara dayanıklı 3+1 veya 4+1 geniş bir ev kaça malolur ?

www.prefabrikevfiyatlari.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

deprem dışında çökme gibi gibi bi durum yaşanmaz di mi bu yapılarda? ne bileyim ağır bi eşya yüzünden veya ağır bi adamın zıplaması falan. :)

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

- Türkiye Finans Bankası’nın prefabrik konutlar için özel olarak sunmuş olduğu prefabrik konut kredisinden bahsetmiştiniz. Şartları nedir.

-Kredi şartları faiz-vade oranları dosya masrafı sigortası sapı çöpü ne kadar? Yada direk yazayım istediğim ev herşey dahil 38000 tl civarı. 10000 tl için 84 ay ödemeli aylık ödeme ve toplam ödeyeceğim para ne kadar tutar. (her şey dahil.) Faizmi alıyor ne yapıyor? Faizsiz seçeneği varmı?

-Belediye elektrik ve su projesi özelliklede tedaş kesin ister. Onaylı projeleri veriyormusunuz, fiyata dahilmi? Değilse ne kadar?

-Lapsekiye kaç güne kurarsınız?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

-Kuracağım yerde uzaktadan görünen rüzgar trübinleri var? 100km/saat sıkıntı dayanma sınırı sıkıntı olurmu? Çanakkale türkiyenin en rüzgarlı yeridir. balkondan adam alır öyle eser.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

deprem dışında çökme gibi gibi bi durum yaşanmaz di mi bu yapılarda? ne bileyim ağır bi eşya yüzünden veya ağır bi adamın zıplaması falan. :)

Yok Hocam Naptın (:

Depremde Çökmez Yana Yatar (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

Yok Hocam Naptın (:

Depremde Çökmez Yana Yatar (:

saçma bi soruydu biliyorum. :) ama nedense prefabrik evler ses yalıtımı düşük olduğundan mıdır nedir dayanıksızmış gibi hissettiriyo bana kendini. betonarmeye alıştığımızdan olsa gerek.

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

-Kredi şartları faiz-vade oranları dosya masrafı sigortası sapı çöpü ne kadar? Yada direk yazayım istediğim ev herşey dahil 38000 tl civarı. 10000 tl için 84 ay ödemeli aylık ödeme ve toplam ödeyeceğim para ne kadar tutar. (her şey dahil.) Faizmi alıyor ne yapıyor? Faizsiz seçeneği varmı?

-Belediye elektrik ve su projesi özelliklede tedaş kesin ister. Onaylı projeleri veriyormusunuz, fiyata dahilmi? Değilse ne kadar?

-Lapsekiye kaç güne kurarsınız?

*Kredi İle İlgili Direk Banka Yardımcı Olabilir...Faizsiz Kimse Kimseye Zırnık Koklatmaz Hocam Burası Türkiye....

*Elektrik ve Su Tesisatı Projesi Normalde Çizmiyoruz...1500 TL civarı Bulur...

*Belediye İzinleri İle Birlikte 5.000 TL Civarı Tutuyormuş ( Müdüre Sordum,Ben Dış Ticaret Sorumlusuyum ) (:

*Ortalama 5-8 Gün Arası Kurulur...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

-Kuracağım yerde uzaktadan görünen rüzgar trübinleri var? 100km/saat sıkıntı dayanma sınırı sıkıntı olurmu? Çanakkale türkiyenin en rüzgarlı yeridir. balkondan adam alır öyle eser.

Çatıyı Sandviç Panel Çatı Yaptırırsan Uçmaz,Kaçmaz...

Galveniz Sac Yaptırırsanız Sorumluluk Kabul Edilmez...

Sonuçta Sürekli Max. Sınırda Olacak Yapı...Ve Bir Müddet Sonra Sac Kalkar...

Toplam Hit: 24630 Toplam Mesaj: 185