Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
palakan229 bunu yazdı
2012 den beri sağlam konuymuş. Usta şunlara bir açıklık getirmen mümkün mü;
İki katlı prefabrik olayı tamam. Fiyat ve model tamam. Peki süreç nedir?
Örneğin, boş arazi var. Buraya bu evin kurulma süresi, ekstra işlemler masraf vb her türlü, tahminen ne kadar sürüyor ve maliyet tutuyor bu işlemler?
Ayrıca çalıştığınız şirket nereye bağlı?
Evin Siparişini Verirsin,Fabrika yoğunluğuna göre maksimum 10 gün içerisinde ev gönderilir...İstediğin m² göre (örnek 155 m² 10 gün) kurulum süreci hesaplanır...Siparişini verdikten maksimum 1 ay sonra evin hazır olur...
Maliyet Hesabını Birçok Kez Yaptım Hocam...Eskileri Okuyabilirsin...
Çalıştığımız Şirket Kendimize Bağlı...Ülkenin En Büyük Prefabrik Ev Üreticisiyiz...
VİLLA YAPI MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
MERKEZ:
İçmeler Mah. Mazhar Sk. No.15-1/11 Tuzla / İSTANBUL / TÜRKİYE
Tel: +90 216 494 49 49 Pbx
Tel: +90 216 493 07 33
Fax: +90 216 392 26 91FABRİKA:
Cumhuriyet Mah. Güney Yanyol Cad. No:24 Gebze - KOCAELİ TÜRKİYE
Tel: +90 262 653 06 55 Pbx
Fax: +90 262 653 06 76 -
-
Abi canımızı çektirme ya cepte bir kuruş para yok anasını avradını :D
-
Zeytun-i bunu yazdı
Şu Sondaki E-5 Kenarına Kurulan Yeni Prefabrik Ev Müşterilerini Ağırlayacağımız Ofis...Şuan Kuruluyor..Bittiğinde Eşsiz Olacak :) 3 Hafta Sürer Kaplaması...
En Üstteki Yalova-İzmit Arası Kurulan Köprünün Yönetim Binası ve Şuan Yapılıyor Hala...
Ortadaki İse Libya'ya Kuruluyor...
Bunlar Özel Projeler...
Bunlar Dışında Tonla İş Var...Kafam Bi Dünya :)
KILICH tarafından 26/Şub/13 16:59 tarihinde düzenlenmiştir -
KILICH bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Şu Sondaki E-5 Kenarına Kurulan Yeni Prefabrik Ev Müşterilerini Ağırlayacağımız Ofis...Şuan Kuruluyor..Bittiğinde Eşsiz Olacak :) 3 Hafta Sürer Kaplaması...
En Üstteki Yalova-İzmit Arası Kurulan Köprünün Yönetim Binası ve Şuan Yapılıyor Hala...
Bunlar Özel Projeler...
Abi bende 1 resim vardı bulamıyorum o tip bir şey isteyecektim.
Ve bir modelin mesela 1 model gösterdim aynı modeli büyütebiliyor muyuz mesela yapımı 80 m2 ise ben aynısını yapın abi 400 m2 olsun diyebiliyor muyum -
KILICH bunu yazdı
Bu evin metrekaresi planı maliyeti belli mi ?
-
glaurung bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Bu evin metrekaresi planı maliyeti belli mi ?
171 m²
Planı Belli...Çizim Bize Müşteriden Geldi...Bu Yapının Tasarımını Biz Yapmadık...
Müşteriye Satış Fiyatı Libya İçin Kaplamalarıyla Birlikte 80.000 USD Civarında...Hollanda İçinde Sipariş Alındı... (Net Fiyat Veremem,Müşteri Gizliliği)
Tüm Duvarlar Çelik Karkaslı ve Taş Yünü İzolasyonlu ve 10 cm Kalınlığında...
KILICH tarafından 26/Şub/13 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdıKILICH bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Bunlar Özel Projeler...
Abi bende 1 resim vardı bulamıyorum o tip bir şey isteyecektim.
Ve bir modelin mesela 1 model gösterdim aynı modeli büyütebiliyor muyuz mesela yapımı 80 m2 ise ben aynısını yapın abi 400 m2 olsun diyebiliyor muyum80 m² lik Bir Yapı 400 m² Gibi Devasa Şekilde Büyütülünce Aynı Görüntüde,Estetikte Olmaz Kardeşim :) Makul Seviyelerde Büyütülüp Küçültülebiliyor,Maksimum Büyütme Oranı %50,Küçültme Oranı İse % 20 Civarlarında Yapının Tipine Göre...
-
hırsızlık olaylarından haber ver bakalım? güvenilirmi
-
ArduouS bunu yazdı
hırsızlık olaylarından haber ver bakalım? güvenilirmi
Beton Gibi Olamaz...Ama Delici,kesici Aletle yok tekmeyle yok şununla yok bununla vurdum kırdım mitleri eskide kaldı ArduouS...Zaten Evi Soymaya Karar Verdiyse Bir Hırsız O Zaman Çelikle Kaplasan Her yeri Gene de Çalar Malını...