Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
Güncel...
-
Şu Libya'ya kurulan ne güzelmiş ya... sade ve güzel olmuş
-
Uplayalım Faydamız Dokunur Belki...
-
izmirden istanbula taşınan bir firma bizi dolandırdı gitti aman kapılmayın mal firma sahibi soyismi tavukçu istanbulu dolandırmaya gitti karadenizli tarbzonlu galiba firmayı işçisinin üstüne yapıyor milletten kaporayı alıyor sıvışıyor burda 100 kişiyi dolandırdı mahkemeye verdik bulamıyoruz ismide hamdi tavukçu aman dikkat edin dolandırılmayın
-
Satış ve pazarlama departmanına eleman alıyor musunuz usta? :) İyi derece ingilizce bilgim (yazma-konuşma) ve orta düzey rusçam var. + Denizcilik işletmeleri yönetimi okuyorum. Yönetim, satış ve pazarlama da iyiyim.:) Asistan lazımsa mayıs 20 den sonra oradayım. :)
-
sitenize baktım. nedense normal evlerden, apartmanlardansa çelik evler daha çok dikkatimi çekiyor. %100 depreme dayanıklı olmaları gibi nedenleriyle..
bir de bu modeller dışında kendi tasarımımızı da yaptırabiliyor muyuz? mesela doublex villanın hemen bitişiğine otopark gibi? hiçbir modelde bunu göremedim de.
bütün modellerdeki balkon demirleri de aynı, farklı seçimler sunuyor musunuz müşterilerinize? yoksa standart mı yaptığınız iş?
şimdiden tşkler ^^
-
Darkparadise bunu yazdı
sitenize baktım. nedense normal evlerden, apartmanlardansa çelik evler daha çok dikkatimi çekiyor. %100 depreme dayanıklı olmaları gibi nedenleriyle..
bir de bu modeller dışında kendi tasarımımızı da yaptırabiliyor muyuz? mesela doublex villanın hemen bitişiğine otopark gibi? hiçbir modelde bunu göremedim de.
bütün modellerdeki balkon demirleri de aynı, farklı seçimler sunuyor musunuz müşterilerinize? yoksa standart mı yaptığınız iş?
şimdiden tşkler ^^
Kendi Tasarımınızı Yaptırabilirsiniz... Balkon Demirleri İçin İseFarklı Seçenek siz sunun biz yapalım... -
müdür libya noldu libya ?
-
KILICH bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
şimdiden tşkler ^^
Kendi Tasarımınızı Yaptırabilirsiniz... Balkon Demirleri İçin İseFarklı Seçenek siz sunun biz yapalım...anladım ^^ kendi tasarımımızı yapabilme imkanı güzelmiş ^^ tşkler.
-
Daha önceki mesajlarımda askerden geldikten sonra var olan bir projenin çizimleriyle ilgili iletişime geçeceğimi söylemiştim.
Siteyi güncellemişsiniz, sizinkileri görünce vazgeçtim :D
1-2 sorum olacak.1-) Trakya taraflarında her şeyiyle yapılmış, hazır sattığınız evler var mı? Varsa fiyatı, yoksa böyle bir projeniz var mı?
2-) Peşin fiyat olmadan taksitle ödeme imkanı var mı?