folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...

Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Güncel...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Şu Libya'ya kurulan ne güzelmiş ya... sade ve güzel olmuş

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Uplayalım Faydamız Dokunur Belki...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

izmirden istanbula taşınan bir firma bizi dolandırdı gitti aman kapılmayın mal firma sahibi soyismi tavukçu istanbulu dolandırmaya gitti karadenizli tarbzonlu galiba firmayı işçisinin üstüne yapıyor milletten kaporayı alıyor sıvışıyor burda 100 kişiyi dolandırdı mahkemeye verdik bulamıyoruz ismide hamdi tavukçu aman dikkat edin dolandırılmayın

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Satış ve pazarlama departmanına eleman alıyor musunuz usta? :) İyi derece ingilizce bilgim (yazma-konuşma) ve orta düzey rusçam var. + Denizcilik işletmeleri yönetimi okuyorum. Yönetim, satış ve pazarlama da iyiyim.:) Asistan lazımsa mayıs 20 den sonra oradayım. :)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

sitenize baktım. nedense normal evlerden, apartmanlardansa çelik evler daha çok dikkatimi çekiyor. %100 depreme dayanıklı olmaları gibi nedenleriyle..

bir de bu modeller dışında kendi tasarımımızı da yaptırabiliyor muyuz? mesela doublex villanın hemen bitişiğine otopark gibi? hiçbir modelde bunu göremedim de.

bütün modellerdeki balkon demirleri de aynı, farklı seçimler sunuyor musunuz müşterilerinize? yoksa standart mı yaptığınız iş?

şimdiden tşkler ^^

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

sitenize baktım. nedense normal evlerden, apartmanlardansa çelik evler daha çok dikkatimi çekiyor. %100 depreme dayanıklı olmaları gibi nedenleriyle..

bir de bu modeller dışında kendi tasarımımızı da yaptırabiliyor muyuz? mesela doublex villanın hemen bitişiğine otopark gibi? hiçbir modelde bunu göremedim de.

bütün modellerdeki balkon demirleri de aynı, farklı seçimler sunuyor musunuz müşterilerinize? yoksa standart mı yaptığınız iş?

şimdiden tşkler ^^

Kendi Tasarımınızı Yaptırabilirsiniz... Balkon Demirleri İçin İseFarklı Seçenek siz sunun biz yapalım...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

müdür libya noldu libya ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    KILICH bunu yazdı
    Darkparadise bunu yazdı

şimdiden tşkler ^^

Kendi Tasarımınızı Yaptırabilirsiniz... Balkon Demirleri İçin İseFarklı Seçenek siz sunun biz yapalım...

anladım ^^ kendi tasarımımızı yapabilme imkanı güzelmiş ^^ tşkler.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Daha önceki mesajlarımda askerden geldikten sonra var olan bir projenin çizimleriyle ilgili iletişime geçeceğimi söylemiştim.

Siteyi güncellemişsiniz, sizinkileri görünce vazgeçtim :D
    1-2 sorum olacak.

1-) Trakya taraflarında her şeyiyle yapılmış, hazır sattığınız evler var mı? Varsa fiyatı, yoksa böyle bir projeniz var mı?
    2-) Peşin fiyat olmadan taksitle ödeme imkanı var mı?

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 26007 Toplam Mesaj: 185