Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
Zeytun-i bunu yazdıKILICH bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıKILICH bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Vay eski upload'cı bu işleremi girmiş :|
Hocam düşündüğüm bir şey prefabrik, fiyat konusunda bir yardımın dokunursa ve ödeme şekilleri konusunda hemen alayım :|Hocam Upload zamanları gençlik yıllarıydı :) Bizde ödeme şekli %40 peşin geri kalanı 30 ve 60 günlük iki adet senetle...Artı Türkiye Finans Bankasından Prefabrik Konut Kredisi Çekebiliyorsun Hocam...
Hocam arsa ile birlikte yapabiliyor muyuz, %40 peşin nerdeyse yarı yarıya be :| 30 binlik 1 ev desen 13 bin peşin nerdeyse, Hocam türkiye finans faiz sistemi gibimi çektiriyor yoksa evi alıp sana vadeli yaparak üstüne paramı koyuyor ?
Başvuruyu oraya gelip şirketle birliktemi yapıyoruz yada şahsi olarak mı :|Buraya Gelip Sözleşme Yapıyorsunuz Hocam ve Evin Planını Alıp Öyle Başvuru Yapıyorsunuz... Şahsi başvuru ama evin projesini istiyorlar ve sözleşmeyi tabiki de...Hocam Kredi Mantığı İşte...Ama onların iddiası bizde faiz yok vade farkı var diyorlar :)
Abi tamam vade farkıysa hemen alayım :| Arsa ile birlikte çektirebiliyor muyuz krediyi ? Meselâ arsa alacam bir yerden içine evide yaptırıcam vs şeklinde.
Krediyi Arsa Üzerinden Veriyor Hocam Zaten..Evin %70 ine kadar kredi veriyor...
-
KILICH hocam 250 meterkare bir arsa ve üzerinde 130 metre kare kagir bir yapı olan yerim var. Bu kagir yapı çok eski ve yıkılmaya yüz tuttu. Bunun molozunu kaldırıp yine üzerine 130 metre kare bir prefabrik yaptırsam belediyeden olsun başka bir yerden olsun sorun çıkar mı bana?
Bir de bu iş için molozu kaldırma olsun zemine beton atma olsun ortalama ücret bilgisi verebilir misin?
Not: Prefabrik dışında herşeyi sormuşsun diyebilirsin:) lakin siz bu işi yapıyorsanız diğer konulara da vakıf olduğunuzu tahmin ediyorum..
-
rappermcs bunu yazdı
KILICH hocam 250 meterkare bir arsa ve üzerinde 130 metre kare kagir bir yapı olan yerim var. Bu kagir yapı çok eski ve yıkılmaya yüz tuttu. Bunun molozunu kaldırıp yine üzerine 130 metre kare bir prefabrik yaptırsam belediyeden olsun başka bir yerden olsun sorun çıkar mı bana?
Bir de bu iş için molozu kaldırma olsun zemine beton atma olsun ortalama ücret bilgisi verebilir misin?
Not: Prefabrik dışında herşeyi sormuşsun diyebilirsin:) lakin siz bu işi yapıyorsanız diğer konulara da vakıf olduğunuzu tahmin ediyorum..
Hocam Belediyelerin Uygulamaları Farklı Ama Mevcut Evi Yıkıp Yerine Yapacaksan Sorun Olmaz...Ayrıca Molozu Kaldırma için Birşey Diyemem Ama 135 m² Beton Temel Yaklaşık 11.500 TL Civarı Tutar....
-
Ne kadar kazanıyorsun :)
-
Bosluk bunu yazdı
Ne kadar kazanıyorsun :)
Maaşlı Çalışanım ve bunun bir önemi yok sanırım...
-
KILICH bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Hocam Belediyelerin Uygulamaları Farklı Ama Mevcut Evi Yıkıp Yerine Yapacaksan Sorun Olmaz...Ayrıca Molozu Kaldırma için Birşey Diyemem Ama 135 m² Beton Temel Yaklaşık 11.500 TL Civarı Tutar....
Eyv. hocam yani ben prefabrik seçerken üzerine ortalama 10.000tl koymam gerekiyor.
Tşkler.
-
kardeşim bir köy yayla mezra da kurmak isteriz
ücret olarak kurulumda dahil en düşük fiyat ne kadardır?
kış şartlarına dayanıklı mıdır?
örnneklerini bulabileceğimiz bir site önerebilir misiniz?
teşekkürler
-
yarasaadam bunu yazdı
kardeşim bir köy yayla mezra da kurmak isteriz
ücret olarak kurulumda dahil en düşük fiyat ne kadardır?
kış şartlarına dayanıklı mıdır?
örnneklerini bulabileceğimiz bir site önerebilir misiniz?
teşekkürler
Örneklerini Derken?
http://prefabrikevfiyatlari.com/pr39_buyuk.jpg
Kurulum Dahil...40 m² Örneğin 13.300 TL Hocam...Kış Şartlarına Dayanıklı...
-
Prefabrik evlerin,betonarme evlerden ses yalıtımından başka olarak ne gibi dezavatanjaları var.
-
ZyreX bunu yazdı
Prefabrik evlerin,betonarme evlerden ses yalıtımından başka olarak ne gibi dezavatanjaları var.
Maksimum İki Katlı Yapılabilmesi...Onun Dışında Bi Dezavantajı Yok...