Prefabrik Evler Hakkında Sorularınız,Bilmek İstedikleriniz...
-
telekom bunu yazdı
TBT'te de bu işle ilgilenen birisinin olduğunu öğrendiğim iyi oldu.
Uzun zamandır prefabrike evleri takip ediyordum. En son hoşuma giden yapı tarzı Silivri taraflarında Tepekent (ya da Tepebaşı) diye bir yerde Sunflower evleri olmuştu. Oradaki evleri satıyorlar mı yoksa showroom için mi koymuşlar anlayamadım ama bu tür evleri projede değil de gerçek olarak görünce çok daha etkileyici oluyor.
Yeniçiftlik taraflarında ufak bir arazi var, oraya betonarme değil de çelik konstrüksiyon ya da prefabrike bir ev yapmayı planlıyorum.
Yalnız incelediğim websitelerinde binalar dış tasarım açısından biraz sönük kalıyor gibi.Bahsettiğim arazide yapılmak üzere daha önceden bir ev planı çizilmiş. Şöyle bir sorum olacak:
Sizin planlarınızda var olan 80 m2'lik bir ev ile bende bulunan plandaki 80 m2'lik bir evin fiyatı aynı mı olur?
132 m2'lik bu ev (http://www.prefabrikevfiyatlari.com/pr17_buyuk.jpg) 80 m2'ye uyarlanabilir mi?
Canlı canlı evlerin içinde dolaşabileceğimiz bir yer var mı?Teşekkürler...
Uyarlanabilir Hocam...Evleri Tuzla İçmeler koprusu E-5 yanindaki showroom alanimizda gorebilirsiniz...Ayrica sizin projeniz varsa onu da hayata gecirebiliriz...
-
Sanırım 1-2 yıl içinde bir tane kuracak babam köye.. Bakalım..
-
Konu Güncel...
-
ben köye bir ev yaptırıcam bu sene 2 katlı altı garaj vs olacak, prefabrik yaptırsam ne kadar sağlam olur ? bizim köy kışın -20 lere düşüyor soğuka karşı dayanıklı olurmu sıkıntı çıkarırmı vs
-
Hocam fazla celik kullanirsan insani rahatsiz eder demissin. Nasil bir rahatsizlik ?
Birde 100 km ruzgara dayanikli demissin ya turkiye sartlarinda ruzgar hizi en fazla kaci buluyor mesela
-
hocam istanbul'un herhangi bi yerinden arsa aldım diyelim. Bu arsa üzerine sizin 2 katlı yaklaşık 30.000 TL olan yapılardan kurdurabilmek için neler yapmak gerekir. Devlet işlerininden anlamadığım için bu maddelere "belediyeye gidip bıdı bıdı.." gibi şeyler de dahil. Vaktin olduğunda bahsedersen sevinirim.
-
DEPO - HANGAR BİNALARI ne kadar fiyat olarak sitede yoktuda ?
-
evin içini gösteren resim yokmu hiç
-
Bodrum kat yapılabiliyor mu bu binalara?
-
erngnctrk bunu yazdı
evin içini gösteren resim yokmu hiç
http://prefabrikevfiyatlari.com/prefabrikicgorunum.html