Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?
-
Selamlar..
Eğer giden varsa ve olumlu sonuç alan varsa paylaşırsa sevinirim..
-
ben gittim hacı. konuştuk uzun uzun dinledi bir kaç ilaç yazdı gönderdi. sonuç olarak düzelmedi :D
-
Benim yorumum psikologa gittim yakın tarihte psikolog boş beleş adam.
Psikologun bir boka yaramadığını anlamamla birlikte kendimi psikyatr kliniğinde buldum. Sonuç : Dayadı hapı şükür leyla gibi geziniyorum. Ne sinir var ne stres ne öfke ne bişi :d
-
Seni psikiyatrist falan tedavi edemez
-
ilaçsız ( daha doğrusu tedavi amacı olmayan sadece ağzından sular akarak seni bi köşeye yığıp kalan ) konuşarak direktiflerle yada düşünce yapısını değiştiren psikolog psikiyatr kaldımı günümüzde ?
bi iki sorununu dinleyip prozac nustralin yazıp gönderen kişi : psikolog/psikiyatr
-
@Apocrypha
Katılıyorum hacı..
@opter
Sie :) -
bende gittim zamanında konuşup rahatlıyosun hacı ama ordan çıktıktan sora kaldığı yerden devam ediyo hap kullandım bi ara leyla gibi dolanıodum hrşeye gülüp geçiodum hapıda bıraktım sonra sonuç olarak zaman herşeyin ilacı derim...
-
bi kere bende gittim.. iyi geleceğini düşündüm.. adam ne anlatmak istediğimi anlamadı.. saçma saçma şeyler söyledi.. sinir oldum.. sustum bende.. bi dahaki seansa gitmedim.. zararın neresinden dönersen kardır. eğer böyle bi yere gitmek istiyorsan gerçekten iyi araştırıp git.. yoksa 2 efes alıp arkadaşlarınla muhabbet yapıp iki gülmek iyidir... ;)
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------bi kere bende gittim.. iyi geleceğini düşündüm.. adam ne anlatmak istediğimi anlamadı.. saçma saçma şeyler söyledi.. sinir oldum.. sustum bende.. bi dahaki seansa gitmedim.. zararın neresinden dönersen kardır. eğer böyle bi yere gitmek istiyorsan gerçekten iyi araştırıp git.. yoksa 2 efes alıp arkadaşlarınla muhabbet yapıp iki gülmek iyidir... ;)
-----------------------------
Hoca Haklısında Arkdaşlarımla olucak birşey değil.. Hem öle dertten anlıycak pek arkdaşımda yok .. Aklıma bu geldidenemek istiyorum.. Psikolojik durum kötü.. Etrafımdaki insanları çok fazla üzüyorum.. aşırı sinirliyim.. vs. vs.
-
Psikologa giden bütün insanlar, yalnız insanlardır. Allah kimseyi düşürmesin oraya
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Selamlar..
Eğer giden varsa ve olumlu sonuç alan varsa paylaşırsa sevinirim..
-----------------------------gittim gidiyorum, iyi geliyor...