folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Selamlar..

Eğer giden varsa ve olumlu sonuç alan varsa paylaşırsa sevinirim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ben gittim hacı. konuştuk uzun uzun dinledi bir kaç ilaç yazdı gönderdi. sonuç olarak düzelmedi :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Benim yorumum psikologa gittim yakın tarihte psikolog boş beleş adam.

Psikologun bir boka yaramadığını anlamamla birlikte kendimi psikyatr kliniğinde buldum. Sonuç : Dayadı hapı şükür leyla gibi geziniyorum. Ne sinir var ne stres ne öfke ne bişi :d

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Seni psikiyatrist falan tedavi edemez

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilaçsız ( daha doğrusu tedavi amacı olmayan sadece ağzından sular akarak seni bi köşeye yığıp kalan ) konuşarak direktiflerle yada düşünce yapısını değiştiren psikolog psikiyatr kaldımı günümüzde ?

bi iki sorununu dinleyip prozac nustralin yazıp gönderen kişi : psikolog/psikiyatr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

@Apocrypha

Katılıyorum hacı..

@opter

Sie :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

bende gittim zamanında konuşup rahatlıyosun hacı ama ordan çıktıktan sora kaldığı  yerden devam ediyo hap kullandım bi ara leyla gibi dolanıodum hrşeye gülüp geçiodum hapıda bıraktım sonra sonuç olarak  zaman herşeyin ilacı derim...

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bi kere bende gittim.. iyi geleceğini düşündüm.. adam ne anlatmak istediğimi anlamadı.. saçma saçma şeyler söyledi.. sinir oldum.. sustum bende.. bi dahaki seansa gitmedim.. zararın neresinden dönersen kardır.  eğer böyle bi yere gitmek istiyorsan gerçekten iyi araştırıp git..  yoksa 2 efes alıp arkadaşlarınla muhabbet yapıp iki gülmek iyidir... ;)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

bi kere bende gittim.. iyi geleceğini düşündüm.. adam ne anlatmak istediğimi anlamadı.. saçma saçma şeyler söyledi.. sinir oldum.. sustum bende.. bi dahaki seansa gitmedim.. zararın neresinden dönersen kardır.  eğer böyle bi yere gitmek istiyorsan gerçekten iyi araştırıp git..  yoksa 2 efes alıp arkadaşlarınla muhabbet yapıp iki gülmek iyidir... ;)

Hoca Haklısında Arkdaşlarımla olucak birşey değil.. Hem öle dertten anlıycak pek arkdaşımda yok .. Aklıma bu geldi

denemek istiyorum.. Psikolojik durum kötü.. Etrafımdaki insanları çok fazla üzüyorum.. aşırı sinirliyim.. vs. vs.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Psikologa giden bütün insanlar, yalnız insanlardır. Allah kimseyi düşürmesin oraya

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Selamlar..

Eğer giden varsa ve olumlu sonuç alan varsa paylaşırsa sevinirim..

gittim gidiyorum, iyi geliyor...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6053 Toplam Mesaj: 57