folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

ikisine de gitmedim..gitmek istiyorum beni hiç tanımayan birine bişeyler anlatmak güzel aslında ama  sırf mesleği olduğu için beni dinlediği hissine kapılmaktan korkuyorum.. evet bu his beni geri çeviriyor..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

psikolog kadar gerçek dostlar da iyi geliyor, hatta gerçek dostlar daha iyi geliyor diyebilirim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

ikisine de gitmedim..gitmek istiyorum beni hiç tanımayan birine bişeyler anlatmak güzel aslında ama  sırf mesleği olduğu için beni dinlediği hissine kapılmaktan korkuyorum.. evet bu his beni geri çeviriyor..

psikologa gitme.. derdin varsa bende seni tanımıyorum bana anlat acaip polyanacılık yaparım. paranda cebinde kalır :D Varsa ciddi problemin direk psikyatra git, psikologa göründünmü diye soracaktır. Evet ama yeterli görmedim diye cümleye girdiğin zaman git psikologa görün diyemiyorlar :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mars
    Mars's avatar
    Erkek

Arkadaşınla yapacağın dertleşme muhabbeti sana daha çok faydalı olur. İlaç konusunda genelde depresan verilir ki aşırı bir durum yoksa eczanelerde tonlarca bulunan bir şey. ( Depresanların çözüm yolu olduğunu düşünmüyorum. ) Ama insanın para verdiği herşey etkilidir. Mutlaka faydası olduğunu zannedersin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

gittim 5 kelime ettim ilaç yazdı yolladı.  3-5 prof. bunu yapan hatta. hacettepeli felandı hatta hepsi.
    ilacıda kullandığıma pişmanım.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sakın gitme verdikleri ilaçların yan etkilerini bi okuyun..bana nervium selectra diye haplar vermişti

DeliMermi bunu yazdı:

@DeMi_R

hepatit b mi? :s

o zaman gitmesin ve bende bi daha gitmeyim

Sabreden Zafere Ulaşır...
Toplam Hit: 6410 Toplam Mesaj: 57