Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?
-
ikisine de gitmedim..gitmek istiyorum beni hiç tanımayan birine bişeyler anlatmak güzel aslında ama sırf mesleği olduğu için beni dinlediği hissine kapılmaktan korkuyorum.. evet bu his beni geri çeviriyor..
-
psikolog kadar gerçek dostlar da iyi geliyor, hatta gerçek dostlar daha iyi geliyor diyebilirim.
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
ikisine de gitmedim..gitmek istiyorum beni hiç tanımayan birine bişeyler anlatmak güzel aslında ama sırf mesleği olduğu için beni dinlediği hissine kapılmaktan korkuyorum.. evet bu his beni geri çeviriyor..
-----------------------------psikologa gitme.. derdin varsa bende seni tanımıyorum bana anlat acaip polyanacılık yaparım. paranda cebinde kalır :D Varsa ciddi problemin direk psikyatra git, psikologa göründünmü diye soracaktır. Evet ama yeterli görmedim diye cümleye girdiğin zaman git psikologa görün diyemiyorlar :D
-
Arkadaşınla yapacağın dertleşme muhabbeti sana daha çok faydalı olur. İlaç konusunda genelde depresan verilir ki aşırı bir durum yoksa eczanelerde tonlarca bulunan bir şey. ( Depresanların çözüm yolu olduğunu düşünmüyorum. ) Ama insanın para verdiği herşey etkilidir. Mutlaka faydası olduğunu zannedersin.
-
gittim 5 kelime ettim ilaç yazdı yolladı. 3-5 prof. bunu yapan hatta. hacettepeli felandı hatta hepsi.
ilacıda kullandığıma pişmanım. -
sakın gitme verdikleri ilaçların yan etkilerini bi okuyun..bana nervium selectra diye haplar vermişti
DeliMermi bunu yazdı:
@DeMi_R
hepatit b mi? :s
o zaman gitmesin ve bende bi daha gitmeyim