folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kardeş bide şöyle düşün onları savunduğum için felan değil adama gitttin saçıım yok kelim dedin adam sana bunları söyledi diye polyanacı oldu peki adamın sıfatına direk tam tersi negatif olan cümlelerle yaklaşsa a.q keli saç senin neyini al şu ilacı kullan senden başkada bi sikim olmaz deyip göndersin ? sence ne kadar mantıklı olur bu ? haksızsın demiyorum haklı tarafıda var ama işin bide bu yanıda var bazen en ince sıralrını bile en yakınına açamıyosun herkes için demiyorum bazı insanlar böyle giidip psikoloğuna anlatabilio vs vs

bende gittim psikoloğada psikiyatra da. hemen verim alıcanı söylüyemicem !!! psikiyatr a gitmek mecburiyetinde değilsin saten ilk psikologla görüş onlar grerek görürse oraya yönlendiriyorlar. ayrıca ilaç kullanmayı en son çare düşün.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş bide şöyle düşün onları savunduğum için felan değil adama gitttin saçıım yok kelim dedin adam sana bunları söyledi diye polyanacı oldu peki adamın sıfatına direk tam tersi negatif olan cümlelerle yaklaşsa a.q keli saç senin neyini al şu ilacı kullan senden başkada bi sikim olmaz deyip göndersin ? sence ne kadar mantıklı olur bu ? haksızsın demiyorum haklı tarafıda var ama işin bide bu yanıda var bazen en ince sıralrını bile en yakınına açamıyosun herkes için demiyorum bazı insanlar böyle giidip psikoloğuna anlatabilio vs vs

bende gittim psikoloğada psikiyatra da. hemen verim alıcanı söylüyemicem !!! psikiyatr a gitmek mecburiyetinde değilsin saten ilk psikologla görüş onlar grerek görürse oraya yönlendiriyorlar. ayrıca ilaç kullanmayı en son çare düşün.

Ben en son çarelerin çoğunu malesef tükettim hacı..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

ahahahha iyi güldüm ha gece gece:D

orasıda öyle ama zaten öfkeli bir adam o kadar seansı çekemiyor. En azından kendi adıma konuşayım ben çekemiyorum. bana kesin ani hızlı sonuçlar lazımdı. onuda psiyatr sağladı. Psikologlar tamam doğrudur yardımcı olabiliyordur. Direk kesip atmamak lazım aslında ama, ben kendi düşüncemi yazdım o postta.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Psikologa giden bütün insanlar, yalnız insanlardır. Allah kimseyi düşürmesin oraya

Canım benim ne şeker :)

Sen yalnız değil misin ? Ya da oraya gitmeyen herhangi "normal" biri ? Kimleri var o insanların ? Ya da neleri var ebediyen benim diyebilecekleri ? Ulan annemiz babamız bile bizleri onları mutlu ettiklerimiz,varlığımızın onlara huzur vermesinden dolayı seviyor insan fıtratı gereği böyledir zaten Allah'ın çok katıldığım bir sözü var; "..and olsun ki biz insanı nankör yarattık" der çokta doğru der...

Sen,sen sana diyorum bu yazdıklarımı saçma bulan alim sen söyle;Sen kimin yanında olabilir,kimden yada neyden vazgeçmezsin HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN ?

Herşey seçimlerde belli olur,aslında...insanın seçtiklerinde..Birisini sevin hemde çok ama çok sevin kendinizden bile fazla sevin örneğin.Gerçektende onu sevmeyi "sizin" seçtiğinizi düşünecek kadar mal mısınız ? O halde şunu sorayım size;O insanda bulduğunuz ve sevdiğiniz herşeyin fazlasını (iyilik,güzellik,olgunluk,vefa vs.) başka bir insanda bulun ve o insanda sizi sevsin o elektrik akımının aynısını ondada yaşayın,o hani hiç tanımadığınız insanlara karşı açıklanamayan 40 yıldır tanıyormuş hissini cidden o zamanda halen eski sevdiğinizi sevmeyi seçtiğinizi söyleyebilecek misiniz yoksa bir seçim şansınızın olmadığını,önünüze sunulan seçeneklerden en iyisini seçmek zorunda olduğunuzu görebilecek misiniz ?

Allah'ın hiç katılmadığım bir sözü de vardır; "Yalnızlık Allah'a mahsus"der.istese de birşeylerle,hele hele istediği şeylerle asla birlikte olamaz insan çünkü Yalnızlık insanın karakteridir ve insan nevi şahsına münhasır bir yaratıktır.

"Yalnız olmayan insanlar" diye birşey yok,sadece ne kadar yalnız olduğunu fark etmemiş ya da asla fark etmeyecek "şanslı insanlar" vardır.

..:::.. Hacked by Kahtalı Miçe ..:::..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Opter bunu yazdı:

Psikologa giden bütün insanlar, yalnız insanlardır. Allah kimseyi düşürmesin oraya

Canım benim ne şeker :)

Sen yalnız değil misin ? Ya da oraya gitmeyen herhangi "normal" biri ? Kimleri var o insanların ? Ya da neleri var ebediyen benim diyebilecekleri ? Ulan annemiz babamız bile bizleri onları mutlu ettiklerimiz,varlığımızın onlara huzur vermesinden dolayı seviyor insan fıtratı gereği böyledir zaten Allah'ın çok katıldığım bir sözü var; "..and olsun ki biz insanı nankör yarattık" der çokta doğru der...

Sen,sen sana diyorum bu yazdıklarımı saçma bulan alim sen söyle;Sen kimin yanında olabilir,kimden yada neyden vazgeçmezsin HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN ?

Herşey seçimlerde belli olur,aslında...insanın seçtiklerinde..Birisini sevin hemde çok ama çok sevin kendinizden bile fazla sevin örneğin.Gerçektende onu sevmeyi "sizin" seçtiğinizi düşünecek kadar mal mısınız ? O halde şunu sorayım size;O insanda bulduğunuz ve sevdiğiniz herşeyin fazlasını (iyilik,güzellik,olgunluk,vefa vs.) başka bir insanda bulun ve o insanda sizi sevsin o elektrik akımının aynısını ondada yaşayın,o hani hiç tanımadığınız insanlara karşı açıklanamayan 40 yıldır tanıyormuş hissini cidden o zamanda halen eski sevdiğinizi sevmeyi seçtiğinizi söyleyebilecek misiniz yoksa bir seçim şansınızın olmadığını,önünüze sunulan seçeneklerden en iyisini seçmek zorunda olduğunuzu görebilecek misiniz ?

Allah'ın hiç katılmadığım bir sözü de vardır; "Yalnızlık Allah'a mahsus"der.istese de birşeylerle,hele hele istediği şeylerle asla birlikte olamaz insan çünkü Yalnızlık insanın karakteridir ve insan nevi şahsına münhasır bir yaratıktır.

"Yalnız olmayan insanlar" diye birşey yok,sadece ne kadar yalnız olduğunu fark etmemiş ya da asla fark etmeyecek "şanslı insanlar" vardır.

..:::.. Hacked by Kahtalı Miçe ..:::..

Bu yazı komple bana hitaben mi? Yoksa ilk paragraf mı bana hitaben yazılmış ona göre cevap yazayım

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bir laf vardır küçük insanlar isimleri,orta halli insanlar olayları,büyük insanlarsa fikirleri tartışır diye..Şimdi hangisi sana uyuyorsa sen onu al kendine ama ben yazarken sadece ilk soruyu sana binaen sordum.

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Teee ben kaç tanesine gittim. Terapisinden tut ilacınıda kullandım, kullanıyorum.

Ancak anladımki iş bunlarda değil. İş tamamen sende bitiyor, terapi senin için çıkış yoluna yönlendirme, ilaçlar ise bu yol yürüyüşünde bitap düşmemen için destek.

Sonuç; 2 dene destek ile bu yolu aşacak kişi sensin. Aştın aştın, yoksa benim gibi çıkmaz yolda kala kalırsın, hep aynı yerinde sayarsın :)

İmzamda o doktorlardan birinin tanısıdır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

ben gittim fayda gördüm, gideninde fayda bulduğunu gördüm

psikiyatrist fayda sağlıyor, Tabi adam iyileşir ve ben kendim iyileştim der, gerçekten öyle sanar, çünkü bu, ilacın verdiği özgüvenin eseridir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Bir laf vardır küçük insanlar isimleri,orta halli insanlar olayları,büyük insanlarsa fikirleri tartışır diye..Şimdi hangisi sana uyuyorsa sen onu al kendine ama ben yazarken sadece ilk soruyu sana binaen sordum.

ooo ezik men :D check pointleri unutmussun :D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

İstanbul Üniversitesinde Tedavi Gördüm. İlaç Tedavi Gören Herkesde Bi Düzelme Elbet Olur Gitmek İstersen Yada İstanbulda İsen Beraber Gidelim Bir Gün.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 6415 Toplam Mesaj: 57