Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Bir laf vardır küçük insanlar isimleri,orta halli insanlar olayları,büyük insanlarsa fikirleri tartışır diye..Şimdi hangisi sana uyuyorsa sen onu al kendine ama ben yazarken sadece ilk soruyu sana binaen sordum.
Sen ne diyorsun ya bir problemin mi var benle? Konuyu nerelere çekmişsin. Ramiz dayı'ya bağlamışsın kendini karşında ezel falan yok. Madem ilk soru bana sorulmuş cevaplıyorum. Hayır yalnız değilim.
-
-Tanrı çılgınları seviyor
-Neden
-Onlardan çok yaratmış -
benim psikolojik çöküş konusuna bi bak önce derim :) birsürü yorum var hepsini oku. şahsen tekrar tekrar okudum deniyorum hafiften. ama yakın zamandada hastaneye gitcem profesyonel destek lazım. ama psikologa gidersen psikiyastriste yönlendiriyor. psikiyastriste gidersen psikologa. çünkü ikiside ya diğer alanla ilgiliyse diye her ihtimale karşı 2 sinede görünmeni tavsiye ediyor.
-
psikoloğun tek yararı anlat dostuna anlatsın dostuna olayını yapmamasıdır yani gerçekten özel pwe anlatılmaz problemlerin warsa gitmelisin yoksa gündeli bunalımlarsa boşa para werme
-
Psikolog ile Psikiyatrist aynı değildir, Bunu bilmeyenler var anlaşılan
Psikolog Sinan Bey vardı Çocuklar duymasında o psikolog, anlıyorum anlıyorum der sürekli :)
Psikiyatrist ise derdini sorar, anlayana kadar sorar! öğrenir ve ilaç yazar
Edit -
bende gittim hiç tavsiye etmem eline tutuşturuyo bi kaç ilaç al bunları iç diyo sonra uyuşmuş it gibi geziyosun başka bişi yok..herşey insanın kendisinde bitiyo o haplar yüzünden yan etkilerinden dolayı hasta oluyodum (parkinson,hepatit B vs.)kendini kontrol et ve ilaçlara dayanma
Smirnoff bunu yazdı:
Selamlar..
Eğer giden varsa ve olumlu sonuç alan varsa paylaşırsa sevinirim..
----------------------------- -
@DeMi_R
hepatit b mi? :s
o zaman gitmesin ve bende bi daha gitmeyim -
Ben gidicem önümüzdeki hafta inşallah sonuçları yazarım..
-
Smirnoff bunu yazdı:
Benim sorunum farklı eş dost allaha şükür var etrafımda ama onların yapabileceği birşey değil tek başıma kendimde bu
kadar fazla düşünmek istemiyorum açıkçası fena halde bunalıyorum..
@Heyqırs
Hacı Sakryadayım burda bir tane buldum o olmazsa istanbulda süper ötesi bir psikiyatır öğrendim siteden bir arkdaşıntavsiyesiyle ona gidersem pm atarım sana.
----------------------------hocam bu süper ötesi psikayatrı bizede söle. bende de var sorunlar gitmeyi düşünüyorum araştırıyordum bende..
-
keokihamni bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Benim sorunum farklı eş dost allaha şükür var etrafımda ama onların yapabileceği birşey değil tek başıma kendimde bu
kadar fazla düşünmek istemiyorum açıkçası fena halde bunalıyorum..
@Heyqırs
Hacı Sakryadayım burda bir tane buldum o olmazsa istanbulda süper ötesi bir psikiyatır öğrendim siteden bir arkdaşıntavsiyesiyle ona gidersem pm atarım sana.
----------------------------hocam bu süper ötesi psikayatrı bizede söle. bende de var sorunlar gitmeyi düşünüyorum araştırıyordum bende..
Stargazer' e pm çak ;)