Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?
-
ben gittim ve işe yaradı ilk gittiğinizde verdiği ilaç pek işe yaramayabilir ama diğer seans gittiğinizde verdiği ilaç %99 insanı düzeltiyor.
NOT : Eğer gideceksen tek seans gitme ilacın bitince tekrar git.
-
hic gitmedim gitmeyi dusunuyodum ama...
5 yıllık ilişikim bitti :D iş yerimdeki olumsuzluklarla beraber insanlara guvenim kayboldu. saatlerce bilgisayarın basında http://www.tahribat.com/img/navbar_orjinal.jpg tıkladıgımı bilirim.
atlatma yolu ise oyunlardaki checkpoint sistemi...
mutluyken hosunuza gidicek bi işe baslayın ama zevkini yarıda bırakın. bunları not edin. basınıza gelicek bi olumsuzlukta hemen onlara devam edin.
hayat bir oyundur ama isin guzel tarafı iyi yerlerde checkpoint yaparsanız sınırsız hakkınız vardır. gercekten bir kamyon size carpmadıgı surece game over olma ihtimalilinz yoktur....
-
ben nöroLojiye gittim =D bi ara saçmaLamıştım . .
yaLandan dinLedi iLaç verdi gönderdi . . 1 ay sonra kontroLe gittim . . biraz konuştuk sonra psikiyatri ye sevk etti
kendi kendime dedim ki . .
beni bi aq iLacımı kendime getircek . . biriLeri için kendimi üzmeye değicek mi dedim şimdi daha mutLuyum . .
iLaçLar paso uyutur gereksiz hocam kendi kendini düzeLtmeye bak biLimde yeri var ama saçma sapan şeyLer . .
edit: seni üzen adamLar yada seni üzen mahveden şeyLer senden değerLi mi ;)
-
kadın psikiyatriste git o daha iyi anlar
not: ters anlamda bişey demiyorum ciddiyim, ama bi kadın erkek doktora görünmesin kesin o doktor onu kendine aşık eder, salakdırlar belki bilemiyorum yani neyyyse :D -
onlara Para VEren insanları anlamıyorum Bir Boka Yaramıyorlar üstüne basa Basa Söylüyorum
-
En iyi psikiyatri sevebileceğin hayatını ona adıyabileceğin yanındayken tüm derdi unutabileceğin bir eş arkadaş
-
Benim sorunum farklı eş dost allaha şükür var etrafımda ama onların yapabileceği birşey değil tek başıma kendimde bu
kadar fazla düşünmek istemiyorum açıkçası fena halde bunalıyorum..
@Heyqırs
Hacı Sakryadayım burda bir tane buldum o olmazsa istanbulda süper ötesi bir psikiyatır öğrendim siteden bir arkdaşıntavsiyesiyle ona gidersem pm atarım sana.
-
Gittim ve aşık oldum okyanus mavisi gözlerine... :)))
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
En iyi psikiyatri sevebileceğin hayatını ona adıyabileceğin yanındayken tüm derdi unutabileceğin bir eş arkadaş
-----------------------------aynen ole dostum oyle zamanlarda ihityacın olan en büyük şey can ciğer bi dost gecenin bi vakti daraldığında duvarlar üzerine üzerine geldiğinde arayabileceğin dertleşebilceğin biri gibisi yok.
-
Hacı ben gitmedim de okuldayken bi psikiyatrist gelmişdi sigaranın zararlarını anlatmak için dinledim o günden sonra günde 2 pakette çıkardım sigarayı :)