folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

Psikiyatr ' A Gideniniz Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiGitalX
    DiGitalX's avatar
    Erkek

ben gittim ve işe yaradı ilk gittiğinizde verdiği ilaç pek işe yaramayabilir ama diğer seans gittiğinizde verdiği ilaç %99 insanı düzeltiyor.

NOT : Eğer gideceksen tek seans gitme ilacın bitince tekrar git.

DiGitalX ( Cyb3r-1sT ) E-mail : digitalch00@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

hic gitmedim gitmeyi dusunuyodum ama...

5 yıllık ilişikim bitti :D iş yerimdeki olumsuzluklarla beraber insanlara guvenim kayboldu. saatlerce bilgisayarın basında http://www.tahribat.com/img/navbar_orjinal.jpg tıkladıgımı bilirim.

atlatma yolu ise oyunlardaki checkpoint sistemi...

mutluyken hosunuza gidicek bi işe baslayın ama zevkini yarıda bırakın. bunları not edin. basınıza gelicek bi olumsuzlukta hemen onlara devam edin.

hayat bir oyundur ama isin guzel tarafı iyi yerlerde checkpoint yaparsanız sınırsız hakkınız vardır. gercekten bir kamyon size carpmadıgı surece game over olma ihtimalilinz yoktur....

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

ben nöroLojiye gittim =D bi ara saçmaLamıştım . .

yaLandan dinLedi iLaç verdi gönderdi . . 1 ay sonra kontroLe gittim . . biraz konuştuk sonra psikiyatri  ye sevk etti

kendi kendime dedim ki . .

beni bi aq iLacımı kendime getircek . . biriLeri için kendimi üzmeye değicek mi dedim şimdi daha mutLuyum . .

iLaçLar paso uyutur gereksiz hocam kendi kendini düzeLtmeye bak biLimde yeri var ama saçma sapan şeyLer . .

edit: seni üzen adamLar yada seni üzen mahveden şeyLer senden değerLi mi ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

kadın psikiyatriste git o daha iyi anlar

not: ters anlamda bişey demiyorum ciddiyim, ama bi kadın erkek doktora görünmesin kesin o doktor onu kendine aşık eder, salakdırlar belki bilemiyorum yani neyyyse :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

onlara Para VEren insanları anlamıyorum Bir Boka Yaramıyorlar üstüne basa Basa Söylüyorum

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

En iyi psikiyatri sevebileceğin hayatını ona adıyabileceğin yanındayken tüm derdi unutabileceğin bir eş arkadaş

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Benim sorunum farklı eş dost allaha şükür var etrafımda ama onların yapabileceği birşey değil tek başıma kendimde bu

kadar fazla düşünmek istemiyorum açıkçası fena halde bunalıyorum..

@Heyqırs

Hacı Sakryadayım burda bir tane buldum o olmazsa istanbulda süper ötesi bir psikiyatır öğrendim siteden bir arkdaşın

tavsiyesiyle ona gidersem pm atarım sana.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Gittim ve aşık oldum okyanus mavisi gözlerine... :)))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:
    -----------------------------

En iyi psikiyatri sevebileceğin hayatını ona adıyabileceğin yanındayken tüm derdi unutabileceğin bir eş arkadaş

-----------------------------

aynen ole dostum oyle zamanlarda ihityacın olan en büyük şey can ciğer bi dost gecenin bi vakti daraldığında duvarlar üzerine üzerine geldiğinde arayabileceğin dertleşebilceğin biri gibisi yok.

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Hacı ben  gitmedim de  okuldayken  bi  psikiyatrist gelmişdi  sigaranın  zararlarını  anlatmak için  dinledim   o günden  sonra   günde  2 pakette   çıkardım  sigarayı :)

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Toplam Hit: 6054 Toplam Mesaj: 57