Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)
-
Hacı kulaklık takmasını iste ve pasif soğutucu al bence adama, fansız 30 dolar falan
ışık için de eczaneden alabileceğin göze takılan at gözlüğü gibi bişey takabilirsin
Yaptığın ibnelikler ise senin yaptığını ve neden yaptığını bilmediği sürece hiçbir şeyi çözmez ne bekliyordun?
-
Bauer bunu yazdı
sen daha hayvanmışsın hoca k.bakma da, yaptıkların insanlık dışı..
Ne demişler insanlar konusa konusa hayvanlar koklasa koklas anlasirmiz,insanliktan nasibini alamayan adamla ben de oksaya oksya anlasrim Bknz:cem karaca-beni siz delirttiniz -
eski ev arkadaşıma benziyosun. eve manitasıyla gelen elemanlar muhabbet arasında öpüştüğünde falan trip atmaya başlardı.
millet gidince de yapmasınlar karşımda saygı falan filan kafa sikerdi askdfjsfkn
adam sabah senin dersin var diye neden sana ayak uydursun ki.. müzik mi açıyor? yahut telefonla falan mı konuşuyor geceleri?
fan sesi veya monitör ışığı o yediğin nanelerin mazereti olamaz hacı dayı. o elemanın yerinde olsam güzel aksiyon yaşarmışız senle :d
dediğin kadar izole bi ortam arıyosan tutarsın evini çekersin bornozunu yakarsın sigaranı.. elemanda bi anormallik yok.
-
hocalar olay sadece isik ve fandan ibaret degil,adam bildigin gece yasiyor,arada isiklarivyakiyor ses yapiyor,muzik dinliyor.sadececo gozume direkbetki eden laptop isigi ve horuldayan fani en kotusu
sabahim korunde dersim olmasa isterse 10a kadar otursun
Esconda tarafından 08/Nis/13 10:50 tarihinde düzenlenmiştir -
İnternette takılıyorsa geceleri interneti kesebilirsin bir şekilde. O yaptığın pislikleri yapman bir işe yaramaz senin yaptığını bilmiyorsa. Her sabah evden çıkarken camı aç donsun ibne. Yiyeceğine birşey koyma koyacaksan uyku ilacı falan koy.
-
Hocam bir şekilde adamın gece internetinin kesilmesini sağlarsan çok durmaz uyur :)
-
elinden birşey gelmiyor yardım istiyorsan ödleksin.Önce korkularınla yüzleş başka bir türk ağzına sıçardı resmen :))
-
Android bi cihazın varsa wifikiller kur gece yatarken aktif duruma getir temiz :D sıkıntıdan uyur zaten
-
Son konulara bakıyorum da "Puşt Oda Arkadaşım, Gerizekalı Komşum". :D
-
senin, odanı değiştirme gibi bir şansın yok mu?
böyle şeyleri yapacağına daha mantıklı şeyler düşünmelisin bence :)
doğruyu söylemek gerekirse, arkadaşını değil de yaptıklarınla biraz kendini küçük düşürmüşsün gibi geldii..