Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)
-
elektrikli battaniye falan kullanıyor mu ?
-
yüksek sesle ismail yk dinle bizim arkadaş bize yapıyor bunu
-
ben de benzer bir durumla karşılaştım, ama bendeki ukraynalı değil brezilyalıydı.. o nasıl laptop, jet motoru gibi ses çıkartıyordu, ben de sabah işe
gideceğim elemanın okul bitmiş ülkesine dönmesini bekliyordu o yüzden geç yatıyordu.. 1 hafta sonra gideceği için (ben sonradan girmiştim odaya)
1 hafta dayandım sonra gitti kurtuldum ben de :) yemekleri de iğrenç kokuyordu.. ona bile zor katlandım insanın kusası geliyor..
şimdi hocam bu senin oda arkadaşın ukraynalı.. ukraynalı, rus, çek, polaklar öküz gibi adamlar.. bunları öyle kaçıramazsın. bu adamların kafa bir
çalışıyor, mankafa insanlar. anlayıştan yoksun.. bu adamlar için maddiyat 7 sülalesinden daha önemli. bence malına zarar ver ya da daha önemlisi
yerinde olsam tek başıma bir odaya geçerdim. bu şekilde istediğin gibi yaşarsın. öyle bir imkan varsa geç.. birileriyle yaşamak cidden zor. müdür(e)
ile aran iyiyse gidip durumu anlat ve senin için çok zor durum olduğunu, katlanamadığını, tek kalmak istediğini söyle. maddi olarak da uygun bir
şeyler yapmasını iste.. hallolur büyük ihtimal. (ben işlerimi böyle hallederdim :) ) geçmiş olsun
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam bu yaptıklarını senin yaptığını bilmediği sürece senden niye yılsın bıksın ki :d
adam haklı.
-
Nobel bunu yazdı
elektrikli battaniye falan kullanıyor mu ?
Eee? :D
-
unbalanced bunu yazdı
şimdi hocam bu senin oda arkadaşın ukraynalı.. ukraynalı, rus, çek, polaklar öküz gibi adamlar.. bunları öyle kaçıramazsın. bu adamların kafa bir çalışıyor, mankafa insanlar. anlayıştan yoksun..
şiddetle katılıyorum...
-
vietnamli dahi , oda arkadasim oldu ama bu kadar okuzune ilk defa rast geliyorum.bnm gibi humanist bir insani cileden cikartmis durumdu. birde sizofrenmidir nedir kendi kendine konusup duruyor manyak
ust ranzasini altinda 3 tane delik var , aklima deli seyler geliyor :)
-
Esconda bunu yazdı
Öncelikle mod'lara selam edip konuyu silmemeleri için rica ediyorum.
Arkadaşlar Ukraynalı hayvandan pek farkı olmayan bir oda arkadaşına sahibim ve aramızdaki tek problem her Allah'ın pazartesi saat 8 de dersimin olmasına rağmen ve bunu kendisine 10 kere belirtmeme rağmen sabahlara kadar oturup, bilgisayarının yaptığı hayvanca fan sesi ve ışığıyla uyuyamamaktayım.
saat 4 ve ben 2.5 saat sonra teste giricem.
Kendisine belli sadistçe şeyler uyguladım, bunları altta belirticem ve ek olarak kendisini odadan kaçırmak veya hayvanlığını bırakması adına ne tür sadistlikler yapabilirim.
Malum yabancı yerde olduğumuz için ağız burun dalamıyorum.
Şimdilik yaptıklarım
1)Kendisinin sabaha kadar oturma poitikasını uyguladım, kar etmedi
2)Şırıngayla, işedikten sonra klozetten çektiğim idrarın bir kısmını yoğurdunun içine enjekte ettim(şapırdatarak yemesini görmek çok zevkliydi)
3)Üst ranzada kalıyor,Zaten gevşek durumda olan tırmanma merdiveninin vidalarının civatalarını, yatarken sessiz bir şekilde söktüm , sabah yere kapaklanarak uyandı.
4)Polonyanın sabah ayazı -17 derecedeyken kapkalın giyinip camı ardına kadar açıp sigara içtim,sonra derse gittim
5) Daha neler yapılabilir...
Sen ipne değil misin ya(cinsiyetin top o yüzden söylüyorum). Adamı gerçek anlamda sik hem rahatlarsın hemde adam bir daha yapmaz.
DrKill tarafından 08/Nis/13 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Esconda bunu yazdı
Öncelikle mod'lara selam edip konuyu silmemeleri için rica ediyorum.
Arkadaşlar Ukraynalı hayvandan pek farkı olmayan bir oda arkadaşına sahibim ve aramızdaki tek problem her Allah'ın pazartesi saat 8 de dersimin olmasına rağmen ve bunu kendisine 10 kere belirtmeme rağmen sabahlara kadar oturup, bilgisayarının yaptığı hayvanca fan sesi ve ışığıyla uyuyamamaktayım.
saat 4 ve ben 2.5 saat sonra teste giricem.
Kendisine belli sadistçe şeyler uyguladım, bunları altta belirticem ve ek olarak kendisini odadan kaçırmak veya hayvanlığını bırakması adına ne tür sadistlikler yapabilirim.
Malum yabancı yerde olduğumuz için ağız burun dalamıyorum.
Şimdilik yaptıklarım
1)Kendisinin sabaha kadar oturma poitikasını uyguladım, kar etmedi
2)Şırıngayla, işedikten sonra klozetten çektiğim idrarın bir kısmını yoğurdunun içine enjekte ettim(şapırdatarak yemesini görmek çok zevkliydi)
3)Üst ranzada kalıyor,Zaten gevşek durumda olan tırmanma merdiveninin vidalarının civatalarını, yatarken sessiz bir şekilde söktüm , sabah yere kapaklanarak uyandı.
4)Polonyanın sabah ayazı -17 derecedeyken kapkalın giyinip camı ardına kadar açıp sigara içtim,sonra derse gittim
5) Daha neler yapılabilir...
''Yuh amk daha neler, sonra Türkler neden böyle neden şöyle, zihniyete bak''.Daha geçen gün böyle diyodun hocam adama neler yapmışşın.
-
Prizin toprak kısmına faz ucundan köprü çek, laptopu bağladığı gibi patlasın adaptör :D