folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)

Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben de benzer bir durumla karşılaştım, ama bendeki ukraynalı değil brezilyalıydı.. o nasıl laptop, jet motoru gibi ses çıkartıyordu, ben de sabah işe

gideceğim elemanın okul bitmiş ülkesine dönmesini bekliyordu o yüzden geç yatıyordu.. 1 hafta sonra gideceği için (ben sonradan girmiştim odaya)

1 hafta dayandım sonra gitti kurtuldum ben de :) yemekleri de iğrenç kokuyordu.. ona bile zor katlandım insanın kusası geliyor.. 

şimdi hocam bu senin oda arkadaşın ukraynalı.. ukraynalı, rus, çek, polaklar öküz gibi adamlar.. bunları öyle kaçıramazsın. bu adamların kafa bir

çalışıyor, mankafa insanlar. anlayıştan yoksun.. bu adamlar için maddiyat 7 sülalesinden daha önemli. bence malına zarar ver ya da daha önemlisi

yerinde olsam tek başıma bir odaya geçerdim. bu şekilde istediğin gibi yaşarsın. öyle bir imkan varsa geç.. birileriyle yaşamak cidden zor. müdür(e)

ile aran iyiyse gidip durumu anlat ve senin için çok zor durum olduğunu, katlanamadığını, tek kalmak istediğini söyle. maddi olarak da uygun bir

şeyler yapmasını iste.. hallolur büyük ihtimal. (ben işlerimi böyle hallederdim :) ) geçmiş olsun

Valla Ukraynada yaşıyorum Rus arkadaşlarımda var ve senin bahsettiğin gibi adamlar değil hiçbiri.

Ha biraz öküz oldukları doğru ama mankafa değiller.Para 7 sülalesinden daha önemliymiş.400 milyon insanı genelledin vay amk :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

Sen ipne değil misin ya(cinsiyetin top o yüzden söylüyorum). Adamı gerçek anlamda sik hem rahatlarsın hemde adam bir daha yapmaz.

harbi bu kadar ipnelik yapmışsın bi ibnelik daha yap hacım. zikert elemanı. hala değişmezse yuh olsun o senden daha ibne çıktı demek lazım asdfg

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hacı en iyisi sen odayı birine kaktır başka biriyle odayı değiştir bence odaları takas edersen yönetim müsade eder koy bu herifin yanına bir tane kara pilotu geceleri laptoplarını indirir kaldırırlar bir bak başka senle aynı durumda gececi oda arkadaşı olan var mı diye ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Hocam zeka geriliğin falan mı var? Adam sen uyuyacaksın diye kuyruğunu kısıp oturacak mı odanın en karanlık köşesinde? Ne hakla adamın pc'sinden gelen 2 vızırtı yüzünden bu saydıklarını yapabiliyosun? Tutup da yüksek sesle müzik dinliyo olsa, ne bileyim skype açıp sabahlara kadar konuşarak ses yapsa da rahatsız etse dersin ki bu adam kasıylı yapıyo hakediyo. Ama yok fandan gelen sesmiş de, ekranın ışığıymış... O girdiğin testlere falan boşuna giriyosun bırak okulunu, ne ile uğraşıyosan onları falan da az insanlık öğren önce.

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    oldwolf bunu yazdı

Hocam zeka geriliğin falan mı var? Adam sen uyuyacaksın diye kuyruğunu kısıp oturacak mı odanın en karanlık köşesinde? Ne hakla adamın pc'sinden gelen 2 vızırtı yüzünden bu saydıklarını yapabiliyosun? Tutup da yüksek sesle müzik dinliyo olsa, ne bileyim skype açıp sabahlara kadar konuşarak ses yapsa da rahatsız etse dersin ki bu adam kasıylı yapıyo hakediyo. Ama yok fandan gelen sesmiş de, ekranın ışığıymış... O girdiğin testlere falan boşuna giriyosun bırak okulunu, ne ile uğraşıyosan onları falan da az insanlık öğren önce.

ne alaka mk bünye var bünye var odanın pozisyonunu biliyonmuda konusuyon göz var nizam var gece uyunur sabah dinç olmak için adam gözüyle görüyor icab ederse kapatması lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hacı bide olmuyorsa zorlama 

Bükemediğin eli öpeceksin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

rus gördün mü kaçıcaksın başka çaresi yok no life adamlar

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muhtemelen Tahribatın Ukrayna versiyonunda,senin Ukraynalı hayvan arkadaşın,seninle alakalı plan kurmak için hemcinslerine akıl danışıyordur...

Dikkat et :)

Acaip derecede agresifim !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Düşmanım olursa seninle ev arkadaşı olması için para veririm mk.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    oldwolf bunu yazdı

ukraynalı rummeyt detected.

Stanford University
Toplam Hit: 12114 Toplam Mesaj: 85