Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)
-
unbalanced bunu yazdı
ben de benzer bir durumla karşılaştım, ama bendeki ukraynalı değil brezilyalıydı.. o nasıl laptop, jet motoru gibi ses çıkartıyordu, ben de sabah işe
gideceğim elemanın okul bitmiş ülkesine dönmesini bekliyordu o yüzden geç yatıyordu.. 1 hafta sonra gideceği için (ben sonradan girmiştim odaya)
1 hafta dayandım sonra gitti kurtuldum ben de :) yemekleri de iğrenç kokuyordu.. ona bile zor katlandım insanın kusası geliyor..
şimdi hocam bu senin oda arkadaşın ukraynalı.. ukraynalı, rus, çek, polaklar öküz gibi adamlar.. bunları öyle kaçıramazsın. bu adamların kafa bir
çalışıyor, mankafa insanlar. anlayıştan yoksun.. bu adamlar için maddiyat 7 sülalesinden daha önemli. bence malına zarar ver ya da daha önemlisi
yerinde olsam tek başıma bir odaya geçerdim. bu şekilde istediğin gibi yaşarsın. öyle bir imkan varsa geç.. birileriyle yaşamak cidden zor. müdür(e)
ile aran iyiyse gidip durumu anlat ve senin için çok zor durum olduğunu, katlanamadığını, tek kalmak istediğini söyle. maddi olarak da uygun bir
şeyler yapmasını iste.. hallolur büyük ihtimal. (ben işlerimi böyle hallederdim :) ) geçmiş olsun
Valla Ukraynada yaşıyorum Rus arkadaşlarımda var ve senin bahsettiğin gibi adamlar değil hiçbiri.
Ha biraz öküz oldukları doğru ama mankafa değiller.Para 7 sülalesinden daha önemliymiş.400 milyon insanı genelledin vay amk :D
-
DrKill bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Sen ipne değil misin ya(cinsiyetin top o yüzden söylüyorum). Adamı gerçek anlamda sik hem rahatlarsın hemde adam bir daha yapmaz.
harbi bu kadar ipnelik yapmışsın bi ibnelik daha yap hacım. zikert elemanı. hala değişmezse yuh olsun o senden daha ibne çıktı demek lazım asdfg
-
hacı en iyisi sen odayı birine kaktır başka biriyle odayı değiştir bence odaları takas edersen yönetim müsade eder koy bu herifin yanına bir tane kara pilotu geceleri laptoplarını indirir kaldırırlar bir bak başka senle aynı durumda gececi oda arkadaşı olan var mı diye ?
-
Hocam zeka geriliğin falan mı var? Adam sen uyuyacaksın diye kuyruğunu kısıp oturacak mı odanın en karanlık köşesinde? Ne hakla adamın pc'sinden gelen 2 vızırtı yüzünden bu saydıklarını yapabiliyosun? Tutup da yüksek sesle müzik dinliyo olsa, ne bileyim skype açıp sabahlara kadar konuşarak ses yapsa da rahatsız etse dersin ki bu adam kasıylı yapıyo hakediyo. Ama yok fandan gelen sesmiş de, ekranın ışığıymış... O girdiğin testlere falan boşuna giriyosun bırak okulunu, ne ile uğraşıyosan onları falan da az insanlık öğren önce.
-
oldwolf bunu yazdı
Hocam zeka geriliğin falan mı var? Adam sen uyuyacaksın diye kuyruğunu kısıp oturacak mı odanın en karanlık köşesinde? Ne hakla adamın pc'sinden gelen 2 vızırtı yüzünden bu saydıklarını yapabiliyosun? Tutup da yüksek sesle müzik dinliyo olsa, ne bileyim skype açıp sabahlara kadar konuşarak ses yapsa da rahatsız etse dersin ki bu adam kasıylı yapıyo hakediyo. Ama yok fandan gelen sesmiş de, ekranın ışığıymış... O girdiğin testlere falan boşuna giriyosun bırak okulunu, ne ile uğraşıyosan onları falan da az insanlık öğren önce.
ne alaka mk bünye var bünye var odanın pozisyonunu biliyonmuda konusuyon göz var nizam var gece uyunur sabah dinç olmak için adam gözüyle görüyor icab ederse kapatması lazım
-
hacı bide olmuyorsa zorlama
Bükemediğin eli öpeceksin.
-
rus gördün mü kaçıcaksın başka çaresi yok no life adamlar
-
Muhtemelen Tahribatın Ukrayna versiyonunda,senin Ukraynalı hayvan arkadaşın,seninle alakalı plan kurmak için hemcinslerine akıl danışıyordur...
Dikkat et :)
-
Düşmanım olursa seninle ev arkadaşı olması için para veririm mk.
-
oldwolf bunu yazdı
ukraynalı rummeyt detected.