Puşt Oda Arkadaşım(Beyin Fırtınası)
-
sana yakıştıramadım hocam bunları. biz de seni mümin bilirdik :|
-
hocam adamın ağzına sıçmışın zaten daha hala buradan fikir istiyon :D
-
cracker bunu yazdı
idrarını çekerek yoğurtuna koyman onun ömür boyu taşıyabileceği hastalıklara neden olmana sebeb olabilir. Adamın yaşamını karartmanada neden olabilir. Dış salgının pisliğinden nemalanan hepatitede maruz kalabilir. Bütün bunlara değermi? kusura bakma ama sen polonyada eğitimde görsen, cehaleti boynuna takan bir pisliksin.
vole koymus
-
yok mu ya adam gibi yaratici sadistlikler, hala bekliyorum.
Odadan gidecekse sirozdan gitmesine razıyım, siz çekmiyosunuz amk adamın derdini.
millet ahlak bekcisi kesildi arkadas :D
Esconda tarafından 09/Nis/13 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ev değişicen yapacak birşeyin yok,
-
Esconda bunu yazdı
Odadan gidecekse sirozdan gitmesine razıyım, siz çekmiyosunuz amk adamın derdini.
Hacı kendini anlat, nasıl bir pislik olduğunu anlat, ona yaptıklarını "geçmişte bir arkadaşıma yapmıştım" diye anlat. Zaten bir dakika daha durmaz yanında.
-
Esconda bunu yazdı
adam neler yazmış sen hala yok mu başka diosun bilader. Allah akıl fikir versin ne diyim..
-
hocam fan sesi ve ışık seni nasıl rahatsız ediyo ya karışamazkin o kadarına aynı yüksek ses müzik ve gürültü yapmadığı sürece bunda abartılacak bişey yokki
-
Esconda bunu yazdı
Hoca senin kadar yüzsüzünü de hiç görmedim amk
-
Ses için adamın fanını yenile yada kulaç tıkacı al,
Işık için göz bandı.
İllaki pislik yapacağım diyorsan rasgele zamanlarda rasgele ses çıkaran bi şaka aleti vardı, koy onu paranoyak olsun.
Yatağına böcek ölüsü koy,
yatağına koltuğuna cam elyafı sür