R10.NET Veritabanı Elemi Geçirildi ?'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Sizlerde yapabilirsiniz..

Kimseyi kıskanmayın. Ne bu çekememezlik.

Niye iyi olmuş. Bi çok adam para kazanıyordu ordan onlara üzüldüm.

Doldırıcıları için iyi olmuş tabiki...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Mutlu olan arkadaşlar, merak etmesin r10 yıkılmaz. :) Alt yapısı sağlam bir forum, max 1 ay a toparlar kendini. Dünden beri başladılar çalışmalara gayet iyi gidiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Mutlu olan arkadaşlar, merak etmesin r10 yıkılmaz. :) Alt yapısı sağlam bir forum, max 1 ay a toparlar kendini. Dünden beri başladılar çalışmalara gayet iyi gidiyor.

r10nu r10 yapan sağlam üyeler iyi alışverişler bunları başka ortam sağlasa istediği kadar hızlı toparlayacağım desin bir işe yaramaz adam üyesini hiç takmıyorsa, üye olmak isteyenleri takmıyorsa iyi olmuş biraz anlasın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    Telekinesis bunu yazdı

r10nu r10 yapan sağlam üyeler iyi alışverişler bunları başka ortam sağlasa istediği kadar hızlı toparlayacağım desin bir işe yaramaz adam üyesini hiç takmıyorsa, üye olmak isteyenleri takmıyorsa iyi olmuş biraz anlasın

Hocam alternatif forumların hiçbiri bir r10 etmiyor bence, elden gelen yapılıyor zaten şuan. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek

iyi olmuş oh olmuş diyen arkadaşların site ile alakası olmadığını düşünmekteyim.

r10.net çok fazla insan insan güzel bir gelir kapısı biraz itradi olan kişiler kategorisine göre aylık 1500 tl olarak para kazanmakta bi arkadaşımın eşi yanlızca grafik işleri yaparak aynı zamanda çocuklarına bakarak siteden ayda 1*500 2 bin ttl civarında iş yapmakta

paypal bozdurmaktan tutta mobilya malzemeleri satan kişilere ,araç alım satımı yapanlardan,ajanslara çok büyük web tasarım ,satış sitelerinin profili ve ticaret akışı olmakta sitede.

aynı zamanda trendyol markafoni morhipo hepsi burada vs her sektörden firmanın reklam verdiği bir platform.

Çok fazla para kazanıyorlardı diyorlar tabikide kazanacaklar giderleride çok fazla .

şu anda yaklaşık 150 den fazla itradeim silinmiş durumda gold üyelik önemli değil yine alınır.

Hiç birşeye yanmam ama işlem bedeli yüksek olan işlerin itradeleri gitti buna yanarım  7 tane kefilliğim gitti .

at avrat silah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    sosyopatmanik bunu yazdı

iyi olmuş oh olmuş diyen arkadaşların site ile alakası olmadığını düşünmekteyim.

r10.net çok fazla insan insan güzel bir gelir kapısı biraz itradi olan kişiler kategorisine göre aylık 1500 tl olarak para kazanmakta bi arkadaşımın eşi yanlızca grafik işleri yaparak aynı zamanda çocuklarına bakarak siteden ayda 1*500 2 bin ttl civarında iş yapmakta

paypal bozdurmaktan tutta mobilya malzemeleri satan kişilere ,araç alım satımı yapanlardan,ajanslara çok büyük web tasarım ,satış sitelerinin profili ve ticaret akışı olmakta sitede.

aynı zamanda trendyol markafoni morhipo hepsi burada vs her sektörden firmanın reklam verdiği bir platform.

Çok fazla para kazanıyorlardı diyorlar tabikide kazanacaklar giderleride çok fazla .

şu anda yaklaşık 150 den fazla itradeim silinmiş durumda gold üyelik önemli değil yine alınır.

Hiç birşeye yanmam ama işlem bedeli yüksek olan işlerin itradeleri gitti buna yanarım  7 tane kefilliğim gitti .

gitti ve bumudur yani hocam, hak iddia edemeyecekmisin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    sosyopatmanik bunu yazdı

gitti ve bumudur yani hocam, hak iddia edemeyecekmisin?

Arkadaş gayet mantıklı düşünüyor. Sadece arkadaşın gitmedi hepimizin gitti orda itrader işlemler kaydı silindi komple. Bunun için elden gelen birşey yok, yani olabilecek herşeyi yapmaya çalışıyorlar maalesef herkes mağdur ama yapılabilecek birşey şuanlık yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ben elemanın birine r10 hesabı satmıştım şimdi baktım eski şifremle girebiliyorum :) neyse değiştirdim mağdur olmasın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    sivil bunu yazdı

ben elemanın birine r10 hesabı satmıştım şimdi baktım eski şifremle girebiliyorum :) neyse değiştirdim mağdur olmasın

Demekki kendine satmışın hocam hesabı :D adamın şifresini nereden biliyordunda o şifreye göre ayarladın :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tradeler google cacheden geri alınmaya başlanmış tabi indexlenen kadarı.. hayırlı olsun.

Toplam Hit: 20118 Toplam Mesaj: 118