R10.NET Veritabanı Elemi Geçirildi ?'
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------bu arada webmastersitesi.com davetiye ile üye almıyor muydu ya bi ara?
-----------------------------Davetiye sistemi vardi ama r10 kapaninca uyeleri kapmak icin kaldirmislar :))
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 10:58'da _Dert_ tarafından düzenlendi.
-----------------------------heh onu diyecektim fırsatınız varken hepsine üye olun fuub falan da açmış bir daha bulamazsınız kapatırlar yakında
-
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------kimin yaptığı belli mi ?
-----------------------------FOXXLY :D SORABİLİRSİNİZ KENDİSİNE
-----------------------------
lan olm dur karıştırma ortalığı :)
niye 2011 yedeğini yüklemişler ben ona takıldım. bunlar günlük yedek almıyormuymuş nyie dünün yedeği değilde tee nzamanın yedeğini kurmuşlar
-----------------------------http://forum.unpoo.com/r10net-hacked-01082012_topic660.html
burada senin de ismin var hocam.
-----------------------------evet benim nick yazmışlar ama ben ordaki yazıdan bir zik anlamadım.
bi kere r10 user tablosu silindi. dün sabah geçmişe dönüldüğündede benim üyelikte problem yoktu.
sanırım oraya o nickleri yazanlar ilk gördükleri nicklerden liste yapmış.
orada 1576 nick var. hepsinin 1 günde şifresini kırması imkansız olması lazım. şifreler mutlaka şifreleniyordur.
ben r10un üye tablosunun sqlinin alındığını sanmıyorum. kendi açıklamalaırna göre sadece silinmiş.
edit :
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 12:00'da FOXXLY tarafından düzenlendi.R10.net db’sine yapılan saldırı sonucu “user” tablosu boşaltıldı.(verilerin birinin eline geçtiği koca bir yalan) Kaygı verici olan şuki Datacenter’de Yedekleme yapan hard disk 7 ay önce dolmuş,Yani yedeklemede yapılmamış.Ve dc de kimsenin ? haberi yok.Şimdi Hard disk bir veri kurtarma merkezinde umarım silinen datalara ulaşılabilir.
labidunun açıklaması. üyeliklerin hacklenmesi yalan. sadece silindi.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------koca webmaster forumu vbulletin kullanırsa böyle olur.
Güzelim tahribat.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 11:26'da VideoJockey tarafından düzenlendi.
-----------------------------tahribatta hacklenmişti.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------koca webmaster forumu vbulletin kullanırsa böyle olur.
Güzelim tahribat.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 11:26'da VideoJockey tarafından düzenlendi.
-----------------------------en azından el emeği, göz nuru. WEBMASTER sitesinde hazır script yakıştıramıyorum açıkcası.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
Güzelim tahribat.
-----------------------------en azından el emeği, göz nuru. WEBMASTER sitesinde hazır script yakıştıramıyorum açıkcası.
-----------------------------o konuda %100 haklısın webmaster sitesine hiç bir zaman hazır script yakıştıramadım bende.
-
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------şuan r10 açılmış durumda..
http://www.r10.net/showthread.php?p=1065491205#post1065491205
-----------------------------vay süper olmuş arada kaynadım bende :D üye oluverdim sağolsun peroksit hocaya burdan el sallıyorum kendisi mola verdi sanırım
-
Benim üyelik giriş yapmıyor :|
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------Benim üyelik giriş yapmıyor :|
-----------------------------o anki veritabanında ya kaydın yoktur ya da eski şifrenle giriş yapmayı denemelisin. üyeliğin silinmşi olabilir
-
Şansıma çomak sokim hesabım gitmiş sitede pirate diye bir üye bulunmuyor