R10.NET Veritabanı Elemi Geçirildi ?'
-
hay sokayım böyle işe ya. kaç itrade kaç mesaj çöp oldu. hadi onuda geçtim iş yaptığım adamları bulamıyom amk
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hay sokayım böyle işe ya. kaç itrade kaç mesaj çöp oldu. hadi onuda geçtim iş yaptığım adamları bulamıyom amk
-----------------------------hiç sorma yanarım giden trade lere yanarım. birde iletişim kopukluğu cabası ah ulan :|
-
verileri kurtaramazlarsa işleri zor. hadi traderları mesajları geçtim premium üyelikler, banlanan üyelikler ne olacak?
-
Davetiyesi olan varsa üye olayım ben de hazır bu hengamede :D
-
itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------verileri kurtaramazlarsa işleri zor. hadi traderları mesajları geçtim premium üyelikler, banlanan üyelikler ne olacak?
-----------------------------banlanan üyelikler silinmiş sanırım.
Bu arada bir davetiye de bana yollar mısınız?
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 15:47'da Fatih tarafından düzenlendi. -
Ekmek param olan üyelik gitdi la. Mail attım cevap bekliyorum.
-
02/08/2012 15:44 : -Back to the Future- " r10.net datalarının malesef kurtarılamayacağı konusunda kesin bir bilgi geldi.15-01-2011 yılına geri döndük.Toparlanmamız zaman alacak." Sıtkı Çakmak
Fall of R10
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 16:00'da rahmican tarafından düzenlendi. -
rahmican bunu yazdı:
-----------------------------02/08/2012 15:44 : -Back to the Future- " r10.net datalarının malesef kurtarılamayacağı konusunda kesin bir bilgi geldi.15-01-2011 yılına geri döndük.Toparlanmamız zaman alacak." Sıtkı Çakmak
Fall of R10
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 16:00'da rahmican tarafından düzenlendi.
-----------------------------uff iyi girmiş r10a..
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 16:01'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
Sıtkı Çakmak
02/08/2012 15:44 : -Back to the Future- " r10.net datalarının malesef kurtarılamayacağı konusunda kesin bir bilgi geldi.15-01-2011 yılına geri döndük.Toparlanmamız zaman alacak."hay ben böyle işin...o tabloyu sileninde amk. iyi bok yediniz. şimdi bizler kadar en az kendileride mağdurdur embesillerin.r10 dan kattiyen alışveriş yapmayın. tüm dolandırıcıların banları açık. -
İşte bu çok çok fena bir durum oldu harbidende..
Üyelikler, banlananalar, hacklenenler,dolandırıcılar tradeler giden gidene..
Çok kan kaybedicek harbidende..