Rdr2 Oynayanlara Bir Soru
-
mkyb bunu yazdı
Yıldırımlı bir havada boş bir tepede yürürken yıldırım çarptı ve öldüm. Bu detayıda yeni keşfettim. 😂
Ben özellikle yıldırım çarpsın diye uğraştım ama hiç denk gelemedim.
Geçen gün köyüm birinin yanından geçiyorum baktım adam odun kırıyor neyse biraz izleyeyim dedim. Nasılsa döngüdür bitmez dedim.
Adam odunu kırdı kırdı sırtına yükledi evine odunluğa götürdü. Sonra da ahırda hayvanlarını izlerken bir sigara yaktı :)
Çok psikopat birileri kodlamış bu oyunu.
Bir yazılımcı olarak o dönemde yapay zeka olmadığını da düşününce adamlar her saniyeyi kodlamış inanılır gibi değil.
-
zeybekustasi bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yıldırımlı bir havada boş bir tepede yürürken yıldırım çarptı ve öldüm. Bu detayıda yeni keşfettim. 😂
Geçen gün köyüm birinin yanından geçiyorum baktım adam odun kırıyor neyse biraz izleyeyim dedim. Nasılsa döngüdür bitmez dedim.
Adam odunu kırdı kırdı sırtına yükledi evine odunluğa götürdü. Sonra da ahırda hayvanlarını izlerken bir sigara yaktı :)
Bir yazılımcı olarak o dönemde yapay zeka olmadığını da düşününce adamlar her saniyeyi kodlamış inanılır gibi değil.
Bana xbox series x aldıran, sanat eseri gibi bir oyun hakikaten. O dönemde böyle yaşayan bir dünya yaratmak aklın sınırlarını zorluyor. Her şey birbiri ile o kadar etkileşimli ki npc'lere insanmış gibi davranasım geliyordu oynarken. Yapay zeka da bu kadar gelişmişken GTA 6 npc'leri nasıl olacak merak ediyorum.
-
zeybekustasi bunu yazdımkyb bunu yazdı
hocam tam 8 senede kodlanmış bu ayrıntılar için bu zaman düşününce normal geliyor :)
-
SeRDaR bunu yazdızeybekustasi bunu yazdımkyb bunu yazdı
hocam tam 8 senede kodlanmış bu ayrıntılar için bu zaman düşününce normal geliyor :)
10 yıldır yazılım şirketinde çalışıyorum.
yral kürek projeler 2,3 sene sürüyor. Bu başla bir seviye gerçekten.
Tam 500.000 diyalog varmış akıl alır gibi değil.
Bunların hepsine bir animasyon kurgu filan ekliyorsun. Çok deli iş.
-
zeybekustasi bunu yazdıSeRDaR bunu yazdızeybekustasi bunu yazdımkyb bunu yazdı
10 yıldır yazılım şirketinde çalışıyorum.
yral kürek projeler 2,3 sene sürüyor. Bu başla bir seviye gerçekten.
Tam 500.000 diyalog varmış akıl alır gibi değil.
Bunların hepsine bir animasyon kurgu filan ekliyorsun. Çok deli iş.
hocam ps4 için ölümsüzlük şifresi biliyor musun? bulamadım birtane var çalışmıyr diğerleridesadece barları doldruyr
-
Guarma'ya gidebilmek için şöyle bir şey varmış. Gerçi saatlerce kim uğraşır orası soru işareti. :D Adamlar kimsenin görmeyeceği, haritanın dışındaki yerlere bile bayağı özen göstermiş.
Bu Guarma adası görevleri bence daha uzun sürecekti ama nedense belli bir yerden sonra siktir edelim uğraşmayalım bu kadar yeter demişler.
https://www.youtube.com/watch?v=Xy2Adrp22LQ
mkyb tarafından 02/Ara/24 19:37 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Guarma'ya gidebilmek için şöyle bir şey varmış. Gerçi saatlerce kim uğraşır orası soru işareti. :D Adamlar kimsenin görmeyeceği, haritanın dışındaki yerlere bile bayağı özen göstermiş.
Bu Guarma adası görevleri bence daha uzun sürecekti ama nedense belli bir yerden sonra siktir edelim uğraşmayalım bu kadar yeter demişler.
yok hocam uğraşılacak gibi değil izlerken sıkıldım
-
Oyunda tesadüfen bir şey daha keşfettim. Diyelim ki bir evde yaşayan NPC'yi öldürdünüz. Tekrardan o ev için NPC spawn olmuyor.
Üstelik o evin önünden daha sonraki geçişlerimde kapıya gelen kargo paketlerinin biriktiğini ve kimsenin almadığını fark ettim.
-
Guarma yarım kalmış bir harita gerçekten. Zaten oyundan 8 saatlik bir kısmı da çıkarmışlar diye bir söylenti var yıllardır muhtemelen o ada kısmında sçtılar.
Hile dışında alkol alınarak gidilen bir glitch var. Muhtemelen video alkollü olanı anlatıyordur.
-
mkyb bunu yazdı
Oyunda tesadüfen bir şey daha keşfettim. Diyelim ki bir evde yaşayan NPC'yi öldürdünüz. Tekrardan o ev için NPC spawn olmuyor.
Üstelik o evin önünden daha sonraki geçişlerimde kapıya gelen kargo paketlerinin biriktiğini ve kimsenin almadığını fark ettim.
kendi çiftliğinin dışından bomba atarak karıyı ve yaşlı moruğu öldürdüm ama sonra geri gelmişlerdi diye hatırlıyorum.