folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rdr2 Oynayanlara Bir Soru

Rdr2 Oynayanlara Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Yıldırımlı bir havada boş bir tepede yürürken yıldırım çarptı ve öldüm. Bu detayıda yeni keşfettim. 😂

Ben özellikle yıldırım çarpsın diye uğraştım ama hiç denk gelemedim.

Geçen gün köyüm birinin yanından geçiyorum baktım adam odun kırıyor neyse biraz izleyeyim dedim. Nasılsa döngüdür bitmez dedim.

Adam odunu kırdı kırdı sırtına yükledi evine odunluğa götürdü. Sonra da ahırda hayvanlarını izlerken bir sigara yaktı :)

Çok psikopat birileri kodlamış bu oyunu.

Bir yazılımcı olarak o dönemde yapay zeka olmadığını da düşününce adamlar her saniyeyi kodlamış inanılır gibi değil.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Yıldırımlı bir havada boş bir tepede yürürken yıldırım çarptı ve öldüm. Bu detayıda yeni keşfettim. 😂

Geçen gün köyüm birinin yanından geçiyorum baktım adam odun kırıyor neyse biraz izleyeyim dedim. Nasılsa döngüdür bitmez dedim.

Adam odunu kırdı kırdı sırtına yükledi evine odunluğa götürdü. Sonra da ahırda hayvanlarını izlerken bir sigara yaktı :)

Bir yazılımcı olarak o dönemde yapay zeka olmadığını da düşününce adamlar her saniyeyi kodlamış inanılır gibi değil.

Bana xbox series x aldıran, sanat eseri gibi bir oyun hakikaten. O dönemde böyle yaşayan bir dünya yaratmak aklın sınırlarını zorluyor. Her şey birbiri ile o kadar etkileşimli ki npc'lere insanmış gibi davranasım geliyordu oynarken. Yapay zeka da bu kadar gelişmişken GTA 6 npc'leri nasıl olacak merak ediyorum.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

hocam tam 8 senede kodlanmış bu ayrıntılar için bu zaman düşününce normal geliyor :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

hocam tam 8 senede kodlanmış bu ayrıntılar için bu zaman düşününce normal geliyor :)

10 yıldır yazılım şirketinde çalışıyorum.

yral kürek projeler 2,3 sene sürüyor. Bu başla bir seviye gerçekten.

Tam 500.000 diyalog varmış akıl alır gibi değil.

Bunların hepsine bir animasyon kurgu filan ekliyorsun. Çok deli iş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

10 yıldır yazılım şirketinde çalışıyorum.

yral kürek projeler 2,3 sene sürüyor. Bu başla bir seviye gerçekten.

Tam 500.000 diyalog varmış akıl alır gibi değil.

Bunların hepsine bir animasyon kurgu filan ekliyorsun. Çok deli iş.

hocam ps4 için ölümsüzlük şifresi biliyor musun?   bulamadım birtane var çalışmıyr diğerleridesadece barları doldruyr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Guarma'ya gidebilmek için şöyle bir şey varmış. Gerçi saatlerce kim uğraşır orası soru işareti. :D Adamlar kimsenin görmeyeceği, haritanın dışındaki yerlere bile bayağı özen göstermiş.

Bu Guarma adası görevleri bence daha uzun sürecekti ama nedense belli bir yerden sonra siktir edelim uğraşmayalım bu kadar yeter demişler.

https://www.youtube.com/watch?v=Xy2Adrp22LQ

mkyb tarafından 02/Ara/24 19:37 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Guarma'ya gidebilmek için şöyle bir şey varmış. Gerçi saatlerce kim uğraşır orası soru işareti. :D Adamlar kimsenin görmeyeceği, haritanın dışındaki yerlere bile bayağı özen göstermiş.

Bu Guarma adası görevleri bence daha uzun sürecekti ama nedense belli bir yerden sonra siktir edelim uğraşmayalım bu kadar yeter demişler.

https://www.youtube.com/watch?v=Xy2Adrp22LQ

yok hocam uğraşılacak gibi değil izlerken sıkıldım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oyunda tesadüfen bir şey daha keşfettim. Diyelim ki bir evde yaşayan NPC'yi öldürdünüz. Tekrardan o ev için NPC spawn olmuyor.

Üstelik o evin önünden daha sonraki geçişlerimde kapıya gelen kargo paketlerinin biriktiğini ve kimsenin almadığını fark ettim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Guarma yarım kalmış bir harita gerçekten. Zaten oyundan 8 saatlik bir kısmı da çıkarmışlar diye bir söylenti var yıllardır muhtemelen o ada kısmında sçtılar.

Hile dışında alkol alınarak gidilen bir glitch var. Muhtemelen video alkollü olanı anlatıyordur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Oyunda tesadüfen bir şey daha keşfettim. Diyelim ki bir evde yaşayan NPC'yi öldürdünüz. Tekrardan o ev için NPC spawn olmuyor.

Üstelik o evin önünden daha sonraki geçişlerimde kapıya gelen kargo paketlerinin biriktiğini ve kimsenin almadığını fark ettim.

kendi çiftliğinin dışından bomba atarak  karıyı ve yaşlı moruğu  öldürdüm  ama sonra geri gelmişlerdi diye hatırlıyorum.   

Toplam Hit: 4610 Toplam Mesaj: 69
rdr2