folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rdr2 Oynayanlara Bir Soru

Rdr2 Oynayanlara Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    rushOut bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Haritada gezinmek ilk zamanlar güzel oluyor fakat oyunun ortalarından sonra işkence oluyor. Kampta bağış yapıp hızlı seyahati aktif etme şeysi var onu yapın daha iyi oluyor. 

abi onu nasıl yapcaz ya görevler kampta hep atlan gidiyom bide yolda yoruluyo ızdırap

Dün hikaye modunu komple bitirdim. Sana önerim tüm yan görevler bitmeden sıradaki ana görevi geçme. Bırak sindire sindire oyna oyunu. Görevler arası at sürmek çok mu sıkıcı v ye basılı tut al sinema moduna kendisi gitsin. 

Ama ne olursa olsun yan görevleri bitirmeden sıradki ana göreve geçme. Çünkü birdaha dönüşün olamayacak o görevlere. 

Arkadaş git dağ tepe gez saklı gizli yerleri bul avcılık yap, npc lerle stranger görevlerini yap,  

Sorunun cevabı ise şu git yotube den gizli hazinelrin birinin yerini öğren ordan 1-2k para indir sonra dutch ın çadırının arkasında para bağışlardığın kutuda kamp için yükseltmeler yapabiliryorsun. Sağlık yemek ve mermi stokunu ayarlıyorsun. Orada son sayfalardaki ducth ile kendi yatağınıda son seviyeye getireceksin. Böyle olunca hizlı seyehat açılacak. Bu açıldıktan sonra kamp kurduğun yerlere yada yatağının olduğu yerlere direkt gidebilirsin. Zaten yatağında yada kamp kurduğun yerlerde fast travel sekmesini göreceksin oradan isteğin yere gidebilirsin. Ayrıca tren ile aynısını yapabilirsin. Tren istasyonundan bilet alabilirsin göreve en yakın istasyona bilet alırsın atın seni takip edecek indiğin yerdede atın ile devam edebilirsin.

Ama tekrar diyorum. Bence o dünyanan tadını çıkart. Çok mu sıkıldın yolculuktan v ye basılı tut cinema modunda kendisi gitsin kahveni yudumla yolculuğu izle. 

hocam yan görevler hangisi oluyor ? haritada beyaz alanda ? var onlar mı ?

ben sarı olanlara gidiyom hep

Demek istediğim o sarı görevler ana görevler direkt onlara odaklanırsan story modunu bitirir geçersin çoğu yan görevler iptal olur. Evet Sarı dışında haritada bulunan herşey. Düz yolda giderken bile birinin sana bağırıp yardım istemesi falan filan. 

Beyaz olanlar evet yan görevler. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

chapter 2 bitti kampı taşıdık gölün yanına

bende gold bar var 1 tane bide saat felan ıvır zıvır var bunları kime satıcam ben npcler kabul etmiyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı

chapter 2 bitti kampı taşıdık gölün yanına

bende gold bar var 1 tane bide saat felan ıvır zıvır var bunları kime satıcam ben npcler kabul etmiyo

Mesajını yeni gördüm. Işınlanma için kampa bağış yapıp hızlı seyahati aktif edebilir veya en yakın kasabaya gidip atlı arabaya binip para karşılığında gidebilirsin. Zaten oyunda para bir tek bu işe yarıyor.

Silah ve cephaneyi öldürdüğün düşmanlardan topluyorsun. Birde arada yan görevler oluyor mesala adamın tekini yılan ısırmış ilaç verip kurtarıyorsun daha sonra bir kasabada karşılaşıyorsun git şu dükkandan istediğini al benim hesabıma yazdır diyor. 

Altın külçelerinide karaborsacıya satacaksın.

Birde yakın savaşta mutlaka pompalı kullanın. Anında indiriyor. Düşmanın kafasına sıkınca efsane efektlerle kafası patlıyor. :D

mkyb tarafından 13/Nis/25 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bir de ateşin başına çökünce filan mermilerin başını bıçakla çiziyorsun boş vaktin varsa yap adam vurunca öldürme hzını artırıyor

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

PC'de gidebilirsin ama onun içinde mod kullanman lazım. Rockstar Games oyuncular harita dışına gidemesin diye görünmez keskin nişancı koymuş. Harita dışına çıktığın anda seni öldürüyor. Mesala Arthur'dayken Black Water'a giremiyorsun. 

RDR 2 hoşuna gittiyse The Saboteur'u öneririm. Çok bilinen bir oyun değildir ama bence iyi oyun. Eski oyun olduğundan dandik PC'lerdede çalışır.

https://www.youtube.com/watch?v=wQ9FfB5CLWw

indirme linki var mi

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

PC'de gidebilirsin ama onun içinde mod kullanman lazım. Rockstar Games oyuncular harita dışına gidemesin diye görünmez keskin nişancı koymuş. Harita dışına çıktığın anda seni öldürüyor. Mesala Arthur'dayken Black Water'a giremiyorsun. 

RDR 2 hoşuna gittiyse The Saboteur'u öneririm. Çok bilinen bir oyun değildir ama bence iyi oyun. Eski oyun olduğundan dandik PC'lerdede çalışır.

indirme linki var mi

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

indirme linki var mi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

sattım karaborsacıya hepsini .d 700 dolares tuttu 

oyunu oynadıkça oynayasım gelmeye başladı 

ilk gün 1 saat felan oynadım

ikinci gün bi 30 dk

üçüncü gün bi 1 saat felan

artık günde 2-3 saat takılmaya başladım

--

ac odyssey günde 6-7 saat oynuyodum .d