Rdr2 Oynayanlara Bir Soru
-
ErastoX bunu yazdırushOut bunu yazdıErastoX bunu yazdımkyb bunu yazdı
Haritada gezinmek ilk zamanlar güzel oluyor fakat oyunun ortalarından sonra işkence oluyor. Kampta bağış yapıp hızlı seyahati aktif etme şeysi var onu yapın daha iyi oluyor.
abi onu nasıl yapcaz ya görevler kampta hep atlan gidiyom bide yolda yoruluyo ızdırap
Dün hikaye modunu komple bitirdim. Sana önerim tüm yan görevler bitmeden sıradaki ana görevi geçme. Bırak sindire sindire oyna oyunu. Görevler arası at sürmek çok mu sıkıcı v ye basılı tut al sinema moduna kendisi gitsin.
Ama ne olursa olsun yan görevleri bitirmeden sıradki ana göreve geçme. Çünkü birdaha dönüşün olamayacak o görevlere.
Arkadaş git dağ tepe gez saklı gizli yerleri bul avcılık yap, npc lerle stranger görevlerini yap,
Sorunun cevabı ise şu git yotube den gizli hazinelrin birinin yerini öğren ordan 1-2k para indir sonra dutch ın çadırının arkasında para bağışlardığın kutuda kamp için yükseltmeler yapabiliryorsun. Sağlık yemek ve mermi stokunu ayarlıyorsun. Orada son sayfalardaki ducth ile kendi yatağınıda son seviyeye getireceksin. Böyle olunca hizlı seyehat açılacak. Bu açıldıktan sonra kamp kurduğun yerlere yada yatağının olduğu yerlere direkt gidebilirsin. Zaten yatağında yada kamp kurduğun yerlerde fast travel sekmesini göreceksin oradan isteğin yere gidebilirsin. Ayrıca tren ile aynısını yapabilirsin. Tren istasyonundan bilet alabilirsin göreve en yakın istasyona bilet alırsın atın seni takip edecek indiğin yerdede atın ile devam edebilirsin.
Ama tekrar diyorum. Bence o dünyanan tadını çıkart. Çok mu sıkıldın yolculuktan v ye basılı tut cinema modunda kendisi gitsin kahveni yudumla yolculuğu izle.
hocam yan görevler hangisi oluyor ? haritada beyaz alanda ? var onlar mı ?
ben sarı olanlara gidiyom hep
Demek istediğim o sarı görevler ana görevler direkt onlara odaklanırsan story modunu bitirir geçersin çoğu yan görevler iptal olur. Evet Sarı dışında haritada bulunan herşey. Düz yolda giderken bile birinin sana bağırıp yardım istemesi falan filan.
Beyaz olanlar evet yan görevler.
-
chapter 2 bitti kampı taşıdık gölün yanına
bende gold bar var 1 tane bide saat felan ıvır zıvır var bunları kime satıcam ben npcler kabul etmiyo
-
ErastoX bunu yazdı
chapter 2 bitti kampı taşıdık gölün yanına
bende gold bar var 1 tane bide saat felan ıvır zıvır var bunları kime satıcam ben npcler kabul etmiyo
Mesajını yeni gördüm. Işınlanma için kampa bağış yapıp hızlı seyahati aktif edebilir veya en yakın kasabaya gidip atlı arabaya binip para karşılığında gidebilirsin. Zaten oyunda para bir tek bu işe yarıyor.
Silah ve cephaneyi öldürdüğün düşmanlardan topluyorsun. Birde arada yan görevler oluyor mesala adamın tekini yılan ısırmış ilaç verip kurtarıyorsun daha sonra bir kasabada karşılaşıyorsun git şu dükkandan istediğini al benim hesabıma yazdır diyor.
Altın külçelerinide karaborsacıya satacaksın.
Birde yakın savaşta mutlaka pompalı kullanın. Anında indiriyor. Düşmanın kafasına sıkınca efsane efektlerle kafası patlıyor. :D
mkyb tarafından 13/Nis/25 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
bir de ateşin başına çökünce filan mermilerin başını bıçakla çiziyorsun boş vaktin varsa yap adam vurunca öldürme hzını artırıyor
-
mkyb bunu yazdı
PC'de gidebilirsin ama onun içinde mod kullanman lazım. Rockstar Games oyuncular harita dışına gidemesin diye görünmez keskin nişancı koymuş. Harita dışına çıktığın anda seni öldürüyor. Mesala Arthur'dayken Black Water'a giremiyorsun.
RDR 2 hoşuna gittiyse The Saboteur'u öneririm. Çok bilinen bir oyun değildir ama bence iyi oyun. Eski oyun olduğundan dandik PC'lerdede çalışır.
indirme linki var mi
-
mkyb bunu yazdı
PC'de gidebilirsin ama onun içinde mod kullanman lazım. Rockstar Games oyuncular harita dışına gidemesin diye görünmez keskin nişancı koymuş. Harita dışına çıktığın anda seni öldürüyor. Mesala Arthur'dayken Black Water'a giremiyorsun.
RDR 2 hoşuna gittiyse The Saboteur'u öneririm. Çok bilinen bir oyun değildir ama bence iyi oyun. Eski oyun olduğundan dandik PC'lerdede çalışır.
indirme linki var mi
-
mkyb bunu yazdı
indirme linki var mi
-
sattım karaborsacıya hepsini .d 700 dolares tuttu
oyunu oynadıkça oynayasım gelmeye başladı
ilk gün 1 saat felan oynadım
ikinci gün bi 30 dk
üçüncü gün bi 1 saat felan
artık günde 2-3 saat takılmaya başladım
--
ac odyssey günde 6-7 saat oynuyodum .d