Rdr2 Oynayanlara Bir Soru
-
Oynayacak bir oyun bile bulamıyorum. Rdr yine 100 lerce saat oynadım oyun lazım oyun...
yine bi rdr bilgisi:
https://youtube.com/shorts/WxqlOJXQSOk?si=15hhzThoLQDmkI0n
-
Haritada gezinmek ilk zamanlar güzel oluyor fakat oyunun ortalarından sonra işkence oluyor. Kampta bağış yapıp hızlı seyahati aktif etme şeysi var onu yapın daha iyi oluyor.
-
SeRDaR bunu yazdı
pc için link verebilecek var mı ?
Orjinal ise Steam.
ilaçlı dersen zamunda ya da thepiratebay -
SeRDaR bunu yazdı
https://www.reddit.com/r/Piracy/wiki/megathread/games/#wiki_.1F4D1_.279C_torrents
Burayı karıştır abi bi. -
KotomineKirei bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Orjinal ise Steam.
ilaçlı dersen zamunda ya da thepiratebayilaçlı :D hahah
daha önce yazmıştım, aldım oyunu %20 lere geldim durdurdum. sanırım artık bu tarz oyunları oynayamıyorum. oyun aslında güzel de başına oturup oynamalık oyun. ben lol atıyorum 30dk max sonra çıkıp video izliyorum. hikayeli oyunlar bana gitmiyor anlaşılan. eskiden bitirene kadar oynardım ama artık sarmıyor. yoksa çok güzel oyun yapmışlar çok güzel hikaye var.edit: aslında çatışmalar çok çiğ geldi. mesela cs:go/cs halflife online shooting oyunlarında oynarken götü kollamak gerekir. çünkü rakipde çok götü kollayarak oynuyor ve ölmeden seni öldürmeye çalışıyor. bu tarz bi dengeyi zorlamayı hikayeli oynlarda göremediğim için hah çatışma var dur vurayım şunları diyorum taşın arkasına geç pat küt vur'a dönüyor oyun. bi strateji kurmam gerekmiyor. bu bütün hikayeli oyunlarda var. sanırım bu yüzden oynayamıyorum. çok basit geliyor. zorluk seviyesini arttırınca vurulduğun anda ölme var ama bu da çok overkill oluyor. sanırım sorunum bu
Ekerci tarafından 07/Şub/25 11:53 tarihinde düzenlenmiştir -
@zeybekustasi
https://www.instagram.com/reel/DG7KTM_i7Jn/?igsh=MXhwcGxoc3FsNjJ2aA==
bu adamın çektiği video modlusu mu rdr nin? -
GeForce NOW'a gelsin diye beklemekten heder olduk :((
-
Ultima online tadını vermez hiçbir oyun.
-
oyunu %27 de bıraktım. çok kopukluk var gibi geldi. mesela bi görev veriyor, pat diye bi adam çıkıyor derdini anlatmaya başlıyor. bi kıza aşıkmışta vs. ona mektup götürüyordum en son. kopuklukta burda, bu adam kim niye yardım ediyorum belli değil. görevlerde çok belli değil. yani sarı bulutlu alan gösteriyor. orada ne yapacağım belli değil. gidiyorum ama. adam mı vuracaz, muhabbet mi var belli değil
-
Ekerci bunu yazdı
oyunu %27 de bıraktım. çok kopukluk var gibi geldi. mesela bi görev veriyor, pat diye bi adam çıkıyor derdini anlatmaya başlıyor. bi kıza aşıkmışta vs. ona mektup götürüyordum en son. kopuklukta burda, bu adam kim niye yardım ediyorum belli değil. görevlerde çok belli değil. yani sarı bulutlu alan gösteriyor. orada ne yapacağım belli değil. gidiyorum ama. adam mı vuracaz, muhabbet mi var belli değil
Kesinlikle katılıyorum. Oyunun devamı da böyle zaten sürekli farklı farklı görevler.
Aslında düşünmen gereken şey vay be adamlar neler neler düşünmüş... bunu dedirtmiyorsa bu oyunu oynayamazsın.