Rekorlariniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    tahribat system diyorki :

2 gün 13 saattir sisteme giriş yapmadınız
    alla alla ilk defa bu kadar süre tahriibata girmedim rekor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    En uzun PC basinda gecirdiginiz süre:49 saat
    En uzun uyumadan gecirdiginiz Vakit:3 gün
    En uzun uyudugunuz Vakit:19 saat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    domates
    domates's avatar
    Homo
    1111 LAHMACUN YENİRMİ GIRTLAYINI SİKEM :D:... kızma ama sakın siktim diye...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    3 gün uyumama 3 gün saat sabah 4 yatıp sabah 5 kalkma sunu hazırladım :D

sabah 8 den akşam 10 kadar yürüdüm

günde 20 kere format attım

çıplak ayak karda 4 saat durdum.Aq eve gelince ayak acayip ağrıdı zaten kafamı zikim :D

en fazla oyuduğum saat 8 saat :
    en az uyuduğum saat : 15 dk :D odada tatile giderken eskişehirde uyumuşum çıkmadan kalktım.

Okul koşusunda sonuncu oldum :D dersten kaçmak için :D girdiğiydim :D koştum baya güzel gidiyodu sonra gitti :D bende bıraktım koşuyu.

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    Dostum Dikkkat Et orası asker ocağı ana kucağı değil baba ocağı hiç değil orda çay ocağı işletmiyorsun askerlik yapıyorsun
    sana yap dedilermi yapacaksın limit sınır ve engel yoq tmm mı yap dedilermi s.s. yapacaksın şimdi anlamışsındır umarım saatte 13 km. yürünürmü yürünmezmi kıçına tekmeyi basarlar koş die 13*13 yaparsın saatte.. anlamışsındır umarım...

Tutamayacağım SÖZLER Vermem, ADIMLARIMDA Kim Ne Der DİYE Düşünmem, BASİT Kişilerle POLEMİĞE Girmem, CESARETSİZLİĞİ Gururla ÖRTMEM, YALAN ve TAKTİKLERLE Uğraşmayın YEMEM, Güvenmedikçe SEVMEM ve SEVEMEM, Ağır GELİYORSA Bunlar FİRAR Serbesttir ÜSTELEMEM!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    Sözüm REDMİLİTAN`a kimse üstüne alınmasın...

Tutamayacağım SÖZLER Vermem, ADIMLARIMDA Kim Ne Der DİYE Düşünmem, BASİT Kişilerle POLEMİĞE Girmem, CESARETSİZLİĞİ Gururla ÖRTMEM, YALAN ve TAKTİKLERLE Uğraşmayın YEMEM, Güvenmedikçe SEVMEM ve SEVEMEM, Ağır GELİYORSA Bunlar FİRAR Serbesttir ÜSTELEMEM!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    MAVİBERE aynı zamanda sözüm sana da anlamışsındır umarımm...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    hiç çıkarmadan 3 .)

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    + Roque 1 sus amk .) Ya ReaLde kafamızı si2 10 Senden kurtulmak için ömrümü internete verdim ßurda da huzur yok..Sözüm sana Roque :) 1 sus 1 sus 1 sus (İnternetLe ßozmuş insan kişisi )

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    ZaL Yavrim anladık realde beraberiz ama millete açıklama bari bea :)) sora başına dert olur haa sölemedi deme :)) amk.

Toplam Hit: 13025 Toplam Mesaj: 105