Rekorlariniz
-
stifler abi yuh yaw 649 saatmi he bide 13 dakika:D,uyumuş olmayasın arada yane için geçmiştir anlamadan..;)
-
4 gün hocam tam 4 gün.. sadece 8-10 saatlik uykuylan durdum...
4 gün 4 x 24 saat edio...
2 gün uyumadan duruon da 3.gün şöle 2-3 saat uyumaq gereqio.. -
4 senedir 4 saatlık uyku
1.5 tepsi baklava yeme
bi günde 4 kitap bitirme(en uzun gece,şemdinliden sınırı aşmak,erseverin itirafları, şeytan ve melekler) tavsiye etmem
-
5 sayfa 67 kıtalık bir lirik yazdım(önlü arkalı)
28 saat pc başında kaldım
Bir gece yattığımda diğer günün gecesinde kalktım
işemeden 18 saat sabrettim
78 sayfalık bir roman başlangıcını 5 saat aralıksız yazdım....
-
Muahah, millet bu ne ya?
cosmussunuz valla..
bana ait olan rekorler (kendimce rekorlar):
Bir gecede 6 Redbull
Bir gecede 2 Paket Chips
Araliksiz 10 Saat Counterstrike Source oynamak
40 Saati geckin uyumama Rekoru
2 bucuk Hafta PCnin acik kalmasi
13 Saat araliksiz Uyku
Gecen Senede 18 Saat PC basinda gecen vakit.
Vallaha sizinkiler bir acayipmis..
@Stifler, hesapladinmi? 649 Saat 27 Gün yapiyor!! Eminmisin?
-
*Türk tarihi ,Çanakkale Savaşı ve Atatürk adlı 3 romanı da uyumadan okudum tahmini 19 saatte kitaplar bitti
6 litre suyu 1buçuk saatte içtim
3 ay boyunca 2şer saatten 5 nöbet (toplam 10saat nizamiye nöbeti)tuttum 900 saat
benden bu kadar -
MaxDreameR hoca 11 günmü 10 günmü ne oluyo uyumadığıma eminim yani ilk 7 gün hiç uyumadım ama pc başında gecirmedim bu zamanı. ilk gün kıcını nezarette abazalardan koruyosun. nezaretten cıkıyosun eve gidiyosun evden kovuluyosun dışarda tinercisi var şarapcısı var uyumuyosun, sonra eve giriyosun ertesi gün hücre gibi bi odada 3 gün yemek yiyemiyosun. kimseyle konuşamıyor televizyon izleyemiyorsun. uyuma diye türlü işkencelere mağruz kalıyosun evden kaçma girişiminde bulunuyosun kaçamıyosun, bi boşluk bulup karnına bıcağı sokuyosun, o acıyla hastaneye kaldırılıyosun, bıcağı fazla sokmadığın için hiçbi bok olmuyo uyuyamıyosun ama vs vs 10. gündü yanlış hatırlamıyosam. otele gittim 3 gün odadan cıkmadım yemek ve su da içmedim polis kapıyı kırarak içeri girdiki rezalete bak :D
-
stifler ne yaptınde girdin :S
-
hatırladığım bikaç kişisel rekorum
1 gecede 6 saat içinde 18 kutu efes içdim
aynı anda 4 kızla çıkdım :)
8 de uyanıp 2 gece uykusuz kaldım ertesi gün saat 4 de uyudum
1 günde 5 farklı ... :)
suadiye zaranın aşağsından bostancı lünaparkın üstüne kadar hiç durmadan koşdum (yaklaşık 3-4 km) (bkz: cam kırma maceram@mazideki vukuat konularının biri) -
Osiris görevli polise hakaret sonrasında joplarla girişme, kaltağın tekinin gözüme sıktığı biber gazı sonuçu alayına sövme :) yüzümü iyice yıkadıktan sonra bayan polisi boş anında avlama :D
Toplam Hit: 13040 Toplam Mesaj: 105