Rekorlariniz
-
126 saat uykusuz kalma 3te 2lik zamanı 9/10 u pc başında geçti
-
3-4 yıl boyunca gunde 3-4 saat uyku (3-4yıl tahmin;))
11saat hiç durmadan telde konuşma;=)
18saat aynı oyunu hiç kapatmadan oynama(ragnarok).. -
OO siz uçmuşsunuz ben 5,30 saatte Age Of Empires'in tüm camping'lerini bitirdim.
Bide öyle uykusuzluk, uyuma, tıkabasa yeme, uzun süre uyuma gibi huylarım yoq. Bünye meselesi :P -
bizim burdaki kafede gINAYT cı biri var..tam 27 saat cafede gINAYT oynamış..(salak) ^^
-
roque:
Hatay da Askerlik Yaptım Hudut`ta Manga Çavuş`uydum Hatayın Hassa Denilen Yerinden Başladık Yürümeye Uzm.Çvş 1 Tane Çvş 1 Tane (Yani Ben) Sora 2 Onbaşı ve 4 Er Başladık Yürümeye Sınır Hattında Devirye Yolunda YemekLerimizi Karakollarda Yiyip Yürümeye Devam Ettik 1 Gün Dolmadan Yayladağına Vardık. Tam Tamına 245 Km. Yürümüşüz 18 Saatte... Ayak Tabanlarımıza Kara Sular İnmişti... Çok Acı Vericiydi Üstümüzde Silah ve Cephane Vardı Bide Çevşenimiz :))
----------------------------------------------------------------------------yuh ufak at len sen hic 245 i 18 e bolmeyi denedinmi,13 km ortalama hız yapio satte,gps de senin yuruyus hızın bellidir ve tempolu yurusen bile satte 6 km yi gecmez senki saatte 13 km ortalama hızla 18 saat yurumussun ohhhaa ulan atarken de destekli at be biraz!!! -
2 gün sürekli çalışma 1,5 gün uyuma 10 tane lahmacun yeme motordan 10 metre uçma 6 saatte 7 tane araba yıkama 1.5 saatte arabaya lpg takma köpekle 15 kilometre yürüme 4 tane telefon çaldırma gibi rekorlarım var...
-
abi 22 saat pc başında
sabah 8 den 4,30 a kadar işte iş sonrası mesai de sıcak press in başında kapı bastık 50 taneye yakındı sanırım belkide fazla ama hiç uykumda gelmemişti bide 1 gün içinde pc deki sorunlarına yardım için yardım etmem 6 ayrı tanıdık gezdim :D pek rekortmen deilim ama işte -
649 saat 13 dakika uyumama rekorum var yattıktan sonra 3 gün aralıksız uyuduğum söyleniyor. şu an uykusuzluğumun 3. günündeyim. birazda yemek ten vereyim 6 adet tantuniyi miğdeye indirmiştim bi aralar belki bendende çok yiyen oluyodur. 3 gün yemek yemediğimde olmuştur.
-
benim bildigim 50 saat hiç hareket etmeden durunca (normal) bir insanın kanı damarlarda pıhtılasmaya baslıyor. Bu tbt uyeleri tıpı hiçe sayıyor. Tebrikler :))
46 saat boyunca hiç durmadan yaklaşık 15 tane işi herdakikasını programlayarak ağır iş altında çalışma.
Sonrasında ise uyuma rekorum geliyor: 30 saat
yemek yememe rekorunu kırdığım için uzgunum ama;
1 haftayı 2 ekmek ve 2 litre suyla gecirmek. Baska hiçbisey yok. O yuzden zayıfım a.q.
1 ay boyunca hiç durmadan beyin patlatan konular calısıp hiç oyun oynamamak. konu çalışma ortalamam gunde 18 saatti. Nası olduysa a.q. çalışmak hosuma gidiyodu.. -
1 gecede 6 kutu bira içme
1 günde 6 defa elizabethi becerme
1 ay boyunca her gün 3-5 nobet tutma (hergun)
benimkilerde bunlar:)
Toplam Hit: 13039 Toplam Mesaj: 105