Rekorlariniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    126 saat uykusuz kalma 3te 2lik zamanı 9/10 u pc başında geçti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    3-4 yıl boyunca gunde 3-4 saat uyku (3-4yıl tahmin;))
    11saat hiç durmadan telde konuşma;=)
    18saat aynı oyunu hiç kapatmadan oynama(ragnarok)..

" ' "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    OO siz uçmuşsunuz ben 5,30 saatte Age Of Empires'in tüm camping'lerini bitirdim.

Bide öyle uykusuzluk, uyuma, tıkabasa yeme, uzun süre uyuma gibi huylarım yoq. Bünye meselesi :P

!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bizim burdaki kafede gINAYT cı biri var..tam 27 saat cafede gINAYT oynamış..(salak) ^^

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    roque:
    Hatay da Askerlik Yaptım Hudut`ta Manga Çavuş`uydum Hatayın Hassa Denilen Yerinden Başladık Yürümeye Uzm.Çvş 1 Tane Çvş 1 Tane (Yani Ben) Sora 2 Onbaşı ve 4 Er Başladık Yürümeye Sınır Hattında Devirye Yolunda YemekLerimizi Karakollarda Yiyip Yürümeye Devam Ettik 1 Gün Dolmadan Yayladağına Vardık. Tam Tamına 245 Km. Yürümüşüz 18 Saatte... Ayak Tabanlarımıza Kara Sular İnmişti... Çok Acı Vericiydi Üstümüzde Silah ve Cephane Vardı Bide Çevşenimiz :))
    ----------------------------------------------------------------------------yuh ufak at len sen hic 245 i 18 e bolmeyi denedinmi,13 km ortalama hız yapio satte,gps de senin yuruyus hızın bellidir ve tempolu yurusen bile satte 6 km yi gecmez senki saatte 13 km ortalama hızla 18 saat yurumussun ohhhaa ulan atarken de destekli at be biraz!!!

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    2 gün sürekli çalışma 1,5 gün uyuma 10 tane lahmacun yeme motordan 10 metre uçma 6 saatte 7 tane araba yıkama 1.5 saatte arabaya lpg takma köpekle 15 kilometre yürüme 4 tane telefon çaldırma gibi rekorlarım var...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    abi 22 saat pc başında
    sabah 8 den 4,30 a kadar işte iş sonrası mesai de sıcak press in başında kapı bastık 50 taneye yakındı sanırım belkide fazla ama hiç uykumda gelmemişti bide 1 gün içinde pc deki sorunlarına yardım için yardım etmem 6 ayrı tanıdık gezdim :D pek rekortmen deilim ama işte

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    649 saat 13 dakika uyumama rekorum var yattıktan sonra 3 gün aralıksız uyuduğum söyleniyor. şu an uykusuzluğumun 3. günündeyim. birazda yemek ten vereyim 6 adet tantuniyi miğdeye indirmiştim bi aralar belki bendende çok yiyen oluyodur. 3 gün yemek yemediğimde olmuştur.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    benim bildigim 50 saat hiç hareket etmeden durunca (normal) bir insanın kanı damarlarda pıhtılasmaya baslıyor. Bu tbt uyeleri tıpı hiçe sayıyor. Tebrikler :))
    46 saat boyunca hiç durmadan yaklaşık 15 tane işi herdakikasını programlayarak ağır iş altında çalışma.
    Sonrasında ise uyuma rekorum geliyor: 30 saat
    yemek yememe rekorunu kırdığım için uzgunum ama;
    1 haftayı 2 ekmek ve 2 litre suyla gecirmek. Baska hiçbisey yok. O yuzden zayıfım a.q.
    1 ay boyunca hiç durmadan beyin patlatan konular calısıp hiç oyun oynamamak. konu çalışma ortalamam gunde 18 saatti. Nası olduysa a.q. çalışmak hosuma gidiyodu..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    1 gecede 6 kutu bira içme
    1 günde 6 defa elizabethi becerme
    1 ay boyunca her gün 3-5 nobet tutma (hergun)
    benimkilerde bunlar:)
Toplam Hit: 13039 Toplam Mesaj: 105