Rekorlariniz
-
sabah 6 dan akşam 10 çalıştım eve gelince hatuna telefon ettim sabah 5 e kadar konuştuk sonra tekrar işe gittim : )
-
bende 2 günde 38 saat uyumuştum ama adama atlıyor zombi gibi oluyon :))
-
PC başında geçirilen en uzun süre : 68 saat 20 dk
En uzun uyku süresi : 23 saat 40 dk
uykusuz en uzun süre : 68 saat 20 dk
hiç durmadan yürüdüğüm yol ( 1 adet MG3(11.25 kg) (sırt çantası (8 kg)(1 adet mühimmat çantası içinde 1000 adet mermi ile(5 kg)ayakta 2 kg bot) 27 km...
""Terorist killed By Turkish Commandos"" -
Minibüsün 1 saatte aldığı yolu 1 saat 20 dk da koşmuştum. Ama sonrasını sormayın.... Annem denize mi düştün olum demişti eve geldiğimde. Nefes alırken böğürüyormuşum apartmandakiler astımlı zannetmiş beni:D
-
haa bide pizza hut un snırsız menüsünde 30kaLın diLim pizza (h)
kapışırım yane :D -
bi gecede 6 paket sigara içme
bi gecede 24 teneke kola içme
bi gecede 32 paket bisküvi yeme
bi gecede 42 tane topkek yeme
bi gecede 1 kutu sakız çiğneme ( aşa yukarı 100 kadar vardı )
bi gecede 210 tane cd çekme : ) (2 dakikada 1 cd çekiyodum 60 dakikada 30 cd 7 saatte 210 cd :) )
bi gecede 260 dosya yazı yazma
78 saat uyumama rekoru :)
56 saat uyuma rekoru : )
gibi rekorlar benim elimde heralde :)
-
Ya usta siz insan mısınız :D -
Hacı pc başında kırarız biz rekorlarımızı,pc aşıı insan her şeyi yapabilir pc uğruna :P mesela ben sabah 10 du kalktım hala tek lokma yemedim ama burda duruyorum :) zaten pcyi sevmeyen insan bilgisayar mühendisi olmazda,olmak istemezde,istesede olamaz :)
-
Mesaj Enigmatic tarafindan 11 Ağustos 2006 (Cuma) tarihinde yazildi.
Ya usta siz insan mısınız :D
zuhahahaha yok hacı onlar insan deil biz insan deiliz biz marslıyız marsta pc başında 78 saat ayakta kalıyoz topkek yiyoz marsın topkekinden yedin mi sne hiç bu arada bnm bilgisayarım 105 gün hiç kapanamadı elektirkler bile kesilmedi ama sonra fanları ve ekran kartını deiştim o ayrı :) -
Söyledikleriniz Hiç Bir Şey Birde Beni Dinleyin...
Askere Gitmeden Önce Tam Tamına 2 Hafta Boyunca Bir Odada Günde En AZ 20 Saat Belirli Saatlerde Oynadığım Bir Oyun Vardı.Bilgisayar Başındaydım 20`nin Altına Düştüğümü Hatırlamıyorum Çünkü Belki Bilirsiniz Oyunu Ragnarok Online Oynuyordum Diğer 4 Saatte de İhtiyaçlarımı Karşılıyordum...
Hatay da Askerlik Yaptım Hudut`ta Manga Çavuş`uydum Hatayın Hassa Denilen Yerinden Başladık Yürümeye Uzm.Çvş 1 Tane Çvş 1 Tane (Yani Ben) Sora 2 Onbaşı ve 4 Er Başladık Yürümeye Sınır Hattında Devirye Yolunda YemekLerimizi Karakollarda Yiyip Yürümeye Devam Ettik 1 Gün Dolmadan Yayladağına Vardık. Tam Tamına 245 Km. Yürümüşüz 18 Saatte... Ayak Tabanlarımıza Kara Sular İnmişti... Çok Acı Vericiydi Üstümüzde Silah ve Cephane Vardı Bide Çevşenimiz :))
ALLAH YARDIM ETSİN ASKER KARDEŞLERİMİZE ZOR İŞ GERÇEKTEN ASKERLİK...
Toplam Hit: 13022 Toplam Mesaj: 105