Resimdeki Esrarengiz Şey..(Siz Buna Ne Diyorsunuz:S)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IndiePixie
    IndiePixie's avatar
    Dişi

arkası dönük birisiyse neden bel kıvırımı ve bacakları yok..ben de bir şey olduğunu iddia etmeye çalışmıyorum ama bu şeklin normal olmadığından eminim

ayrıca eğer resim çekmekten biraz anlayan biriyseniz flaşlı çekilmiş bir fotoğraf olmadığnı anlayabilirsiniz 

obie bunu yazdı:
    -----------------------------

resimler arasında bi fark yok mu yoksa ben mi yanlış görüyorum : l

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Kasteddiğin nesneyi göremedim :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    yaw iyide neden bu cismin insana benzemesi gerekiyo veya herhangi bişeye benzemesi mi gerekiyo neden beyaz giymiş transparan olamazmı yani predatörmüydü neydi ondaki gibi neden insan dışı varlıkları insana benzer biçimde hayal ederiz başka bişeye benzeyemezmi, internetteki ruh,cin,hayaler fotoları neden insan biçiminde ruhumuzun bizim silüetimizde mi olması gerekiyo başka bişey olamaz mı yani :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

pixi görüşemiyoruz ne zamandır insan msj atar :|

resme gelince olabilir normaldir böyle şeyler gerçekliği kanıtlansa ne olacakki? sanmıyorum gerçek olabileceğini çünkü bariz kafasının gölgesi yan tarafa düşmüş 

gölgeyide hoş görelim saçların bittiği bölümde bariz bi yumuşatma kullanılmış izi var ve nedense arkadaki şeyin saç sakal yapısıyla kızın saçı birebir kopya gibime geldi. oda olmasa bile şaka yapılabilir yani niye direk şaka olmaz diyosunki

kafana takma yani ;) ayrıca pek bi iğrenç bişeye benziyo ne o öle hayalet cin dediğin düz pürüzsüz olur saç sakal birbirine girmiş :|

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=427

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

Bu öcü çok korkunç gece rüyyama girer kesin Nekadar gerçek bilinmez. ürkütücü :s Yalnız bu yakın akrabanız olan  yumurcağın Başka

fotosunuda görebilirmiyiz ??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    stillalive bunu yazdı:
    http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=427
      Bak mesela burdaki resimdeki mahlukat çok iyi poz vermiş yüzü gözü  gözüküyor..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Seni tanımıyorum ve doğal olarakta samimiyetinden endişeliyim..ama eğer ciddi isen kendimce bi yorumda bulunucam...Birçok yer bu gibi enerjileri barındırır Enerjiler derken ..Ruh,cin,peri vs. diye adlandırılan doğa üstü varlıkları kastediyorum...bunlar enerjidir ve anlık kayıt yapan materyaller'e bazen rastgelebilirler veya kendileri isteyerek varlıkklarını size belli etmeye çalıştırabilirler...örnek olarak sana EVP olayını göstereyim...EVP (Electronic Voice Phenomena) bu bahsettiğim olayda dünya dışı olduğunu düşündüğümüz varlıklar,enerjiler.. yüksek algı ve kayıt gücüne sahip ses kayıt cihazları ile dinlenirler..bu varlıkların yaşadığı düşünülen alanlarda bu cihazlarla kimi zaman günlerce ses kaydı yapılır ve ancak belirli bi anlama sahip bi kaç cümle çıkarılır...yani eğer ciddi ve samimi isen..o resim çokta imkansız değildir şaşırmamalı bence Fakat bir evin içinde veya bir küçük kızın resminin arkasında o tür bi enerjinin olması hiç ama hiç hoş bi durum değildir

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

Seni tanımıyorum ve doğal olarakta samimiyetinden endişeliyim..

ben arkadaşı tanıyorum samimiyetinden şüpheniz olmasın ciddice bir konu açıp fikir istemiş ;)

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IndiePixie
    IndiePixie's avatar
    Dişi

aslında ben daha önce de söylediğim gibi bu tür varlıkların varlığına inansam da fotoğrafmakinası vb cihazlarla görüntülemenin mümkün olmayacağını düşünürdüm,bu resim yakın bir akrabamız tarafından çekildi,çeken kişi de kızının resmi arkasında görülmüş olduğu için rahatsız ,bu insanları tanıdğım için şaka olmasına mümkünat vermiyorum,fakat ne olduğu konusunda da bir iddiada da bulunmuyorum 

Lemuria bunu yazdı:

Seni tanımıyorum ve doğal olarakta samimiyetinden endişeliyim..ama eğer ciddi isen kendimce bi yorumda bulunucam...Birçok yer bu gibi enerjileri barındırır Enerjiler derken ..Ruh,cin,peri vs. diye adlandırılan doğa üstü varlıkları kastediyorum...bunlar enerjidir ve anlık kayıt yapan materyaller'e bazen rastgelebilirler veya kendileri isteyerek varlıkklarını size belli etmeye çalıştırabilirler...örnek olarak sana EVP olayını göstereyim...EVP (Electronic Voice Phenomena) bu bahsettiğim olayda dünya dışı olduğunu düşündüğümüz varlıklar,enerjiler.. yüksek algı ve kayıt gücüne sahip ses kayıt cihazları ile dinlenirler..bu varlıkların yaşadığı düşünülen alanlarda bu cihazlarla kimi zaman günlerce ses kaydı yapılır ve ancak belirli bi anlama sahip bi kaç cümle çıkarılır...yani eğer ciddi ve samimi isen..o resim çokta imkansız değildir şaşırmamalı bence Fakat bir evin içinde veya bir küçük kızın resminin arkasında o tür bi enerjinin olması hiç ama hiç hoş bi durum değildir

Toplam Hit: 14202 Toplam Mesaj: 71